Šta je novo?

Dishonored

Sad je kasno za to. Jel neko voljan da odradi upload svog Save foldera?

Promenih lek i ostadoh bez sejvova. :smash:

Kakav si ti to gamer i recezent ovog eminentnog sajta, kada nisi u stanju da kupis igru za 25e i na taj nacin ispostujes Arcane?! Ipak su oni mali tim a podarili su nam ovakvu igretinu - nisu pohlepni Blizzard. Ajde da si neki obican clan, ne bih reagovao. Zar nemate makar neke sponzore?!

Bez uvrede.

ko je stvaro hteo mogao je da nadje i preorder za 25e (odnosno 3000 i nesto din).
ali to stvarno nije bitno. vec je bila pokrenuta nepotrebna tema o kupovini protiv piraterije.

Neverovatno glup kraj igra ima.

Odlicna igra, presao sam je u jednom dahu. Nisam uopste pratio razvoj, bas me prijatno iznenadila, jedino bih voleo da je malo duza

Predjoh i ja, bas onako gustirajuci, jedno znam sigurno, a to je da ovakva igra skoro nece izaci..

Kako da napisem nesto da bude u spoiler-u, muci me nesto u jednoj misiji?

Kao i quote samo zameni sa spoiler na pocetku i kraju a izmedju to sto pises pojavice se u spojleru.

Poslednja izmena:
Zavrsih upravo i ja igru. Stvarno netipicna igra za danasnje vreme. Bas mi se dopala. :)

Ljudi sta da radim, u pitanju je misija kad sam na nekom maskenbalu i treba da ubijem neku Lady Boyle. E sad, tu ja pricam sa nekim cudnim likom koji je hoce zivu i ceka me u podrumu. Onda sam doneo neko pice nekoj zeni koja mi je rekla za neke dokaze gore na spratu koje sam isto nasao. Ceo gornji sprat sam ocistio, pokupio sve sto se moze pokupiti a non stop mi stoji krstic na 'beloj' gospodji Boyle. Stiskam 'F' kod nje, nikakvu komunikaciju ne mogu zapoceti, isto tako i sa onim njenim sestrama, ona u crvenom i crnom koja je prava, tj. crnu treba koknuti, bar sam na yt tako video;). Mirise mi na neki bag, ama bas nista ne mogu da uradim, vidim na yt da onu crnu treba namamiti da ode u podrum i tamo je kidnapovati, ali kako sta uraditi?

Poslednja izmena:
Mozes je ubiti tu na licu mesta i pobeci, a mozes je kidnapovati i odvesti u podrum i predati je tom liku koji ce je odvesti (to je alternativa).

Mozes je ubiti tu na licu mesta i pobeci, a mozes je kidnapovati i odvesti u podrum i predati je tom liku koji ce je odvesti (to je alternativa).

Ne bih da je ubijem tu da sirim paniku ali ovo je def. bag. Gledam na yt walkthrought i radio sam sve po tom, treba prici zeni u belom i uci u razgovor sa njom i reci joj kako neko je pokusava ubiti i tu ce ona sama otici u podrum. Ja ovako samo trckam oko nje, nznm sta je ovo, ne pocinje mi se ispocetka misija, izgleda da cu je morati koknuti pred masom :D

Mozes i da budes zavodnik. Kazes "totalno si moderna macko majke mi" i ona ce ti ponuditi da odete na sprat. Mozes da je osamutis odmah kod stepenista i prodjes do podruma ili da je pustis da produzi, odes na sprat, pa i njenu sobu, pa do kreveta... i onda kada je bez svesti da je odneses nazad niz stepenice.

Treba ti valjda ona u crnom ? :p

Ne, u belom ona. Ubio sam je onako krvnicki, pred svima i smugnuo do Samuela. Bag je bio definitivno, dzabe, zaveo bi ja nju ili zaplasio da neko oce da je ubija ali dzabe, ne reaguje nista, stisnem 'F' pred njom ali nista se ne desava. Zar je moguce da je naredna misija vec poslednja? Tako kratko? :trust:

jeste igra prekratka

Sto se mog glupavog kraja tice
Ja sam pobio sve, i samuela i klinku...sve sto mrda u celoj igri. I onda na 15sec mi se pojasni da je imperija u raspadu i da sam ja zapalio u neku drugu zemlju. A kad spasite klinku isto to, samo sto vam ona sad kao odrasla sedi na grobu.

Ja sam klao sve redom, tako mi bilo lakse :) mislim da duze traje ako se igra stealth...

jeste igra prekratka

Nije prekratka. Ja bih je opisao kao "taman". Ni kratka, ni predugacka. Cistio sam sve opcione misije.

@Uriel, ja sam imao drugaciji kraj. Uglavnom sam gledao da idem stealth, da ne ubijam ljude osim ako bas ne moram, itd.
Kod mene se zemlja oporavila, ljudi su mi bili zahvalni na svemu sto sam uradio i tome sto sam bio pravedan, svi weeperi su izleceni, ostao sam veran kraljici, to doba je bilo najbolje doba zemlje, itd.

Tako da stvarno svaka odluka u toku igre se odrazava na kraj. Zaista odlicna igra.

Vrh Dno