Šta je novo?

Dishonored

A koji je to problem sa save sto svi pricaju? Meni je sve ok sto se savea tice.

Pa prosto , nije pamtila saveove... Resen problem sa fixom

igra je umetnos` u svakom aspektu! :smash:

jos neko da moduje 3rd person view i igrace se ovo iznova i iznova..

Poslednja izmena:
Done.
A sad opet samo skroz stelth i bez i jednog kill-a :)

prvu misiju sam tako resio samo davljenje, i nije neki problem bio na very hard. Oni strazari kao da su slepi i retardirani, ne znam koji im je.... mozda se nesto ubagovalo.
teslin toranj
teslintoranj_zps0d08d990.jpg

Prve 3 misije su definitivno lagnica na normal tom metodom. Posle sam se malo smorio i krenuo da ih sve tamanim posto sam se bas osilio od kad sam nabudzio par moci tipa teleport, time stop i push. Sad cu samo time stop i teleport, nista ofanzivno i samo sunjanje. Probacu cak i da ih ne zadavim :)

za prvi upgrade sam uzeo strelice za uspavljivanje... Probacu odma stelth u prvom prelazu.

Ja i kad imam situaciju da stealthom prodjem uvek mi je draze da im se prisunjam sa ledja i zabijem mu nozekanju :D... Brutalna igra!

kakvih bolestina po onim knjigama...i ekipa u kafani kao sektasi, a sad kao treba da spavam tu :bottle:.
Wallace
Wallace.jpg

Poslednja izmena:
Nemojte spoilovati pls...

preporuka za muziku u backgroundu (za one koji smanje ingame sound i koji vole da slusaju mjuzu dok igraju nesto ) , album cyberpunk od b.ajdola, tako mi je leglo uz ovu igru, upotpunjava atmosferu.. : )

preporuka za muziku u backgroundu (za one koji smanje ingame sound i koji vole da slusaju mjuzu dok igraju nesto ) , album cyberpunk od b.ajdola, tako mi je leglo uz ovu igru, upotpunjava atmosferu.. : )

ingame muzika mi je jos vise podigla atmosferu... trulez i bolestina.. raspadanje civilizacije.

[YOUTUBE]se5kGL3q5zQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Stigao sam skoro do kraja pa mogu da dam neki sud o igri.
Dobre strane: atmosfera, optimizacija(ucitava se za 2 sekunde, kudos!), muzika, gameplay, steampunk okruzenje.
Lose: jako siromasne teksture, igra je relativno laka ako se igra stelth, linearnost, nizak replayability(samo zato sto se prvi wall of light moze zaobici, preskociti, iskljuciti i posednuti pacov ne znaci da ce neko igrati igru 4 puta). Realno postoji samo 2 nacina igranja, nasilni i nenasilni, pretpostavljam i da se krajevi razlikuju.
Sve u svemu igra je dobra, vredi je igrati. 8/10.

Tt2b5

Presao sam, igra je ok, ali ne toliko dobra koliko sam ocekivao s obzirom da nije dobila manju ocenu od 90 po review-ovima i citajuci neke komentare...

Plus: Dizajn nivoa, zanimljiv svet i likovi, i velika sloboda u resavanju questova.
Minus: Dosta kratka, prelaka (ako se igra stealth), ne tera igraca da koristi vecinu moci i oruzja, slaba i predvidiva prica.

Prelazim igru po drugi put, mnogo mi se svidela. :) E, sad jedno pitanje:

Kako da otvorim sef koji se nalazi u kanalizaciji? Mnogo me nervira. :D

Pa imas neki journal pored sefa. Procitaj sta pise u njega, nije tesko skapirati :D.

Imas neku policu sa flasama pored sefa. Unisti flase i iza ce biti broj koji trazis :D

Igrao sam juce ceo dan. Odakle vam da su teksture lose? Nije bas da mislim da gledam film, ali igra izgleda vrlo lepo i bio bi preveliki kontrast u odnosu na likove da je ostatak realniji.

Anyway, nema potrebe vise hvaliti igru, zato dve male zamerke. Dark vision je overkill. Jako dugo traje i moze da bude konstantno upaljen. Trebalo bi da polako trosi manu dok je aktivan i da tada nije moguce koristiti ostale moci. Jednsotavno sunjanje postaje previse lako. Naginjanje mi je postalo suvisno. Gubi se neizvesnost.
Druga stvar je outsider. Trebalo je da smisle malo bolji nacin za dobijanje moci. Jednostavno mi ne pije vodu takav tok dogadjaja.

Pa imas neki journal pored sefa. Procitaj sta pise u njega, nije tesko skapirati :D.

Imas neku policu sa flasama pored sefa. Unisti flase i iza ce biti broj koji trazis :D

Procitao sam journal i k'o budala sam gledao u flase :D , samo me je taj sef nervirao :D , hvala.

Da li jos neko ima blagi lag prilikom quick save? Pre nego sto sam skapirao, par puta mi se desilo da pritisnem save odmah potom probam nesto jer mislim da sam siguran, kad ono...

da li je moguce razotkriti regenta i posle ga ubiti? zeleo sam da ga razotkrijem da bi narod lakse prihvatio promenu rezima, ali hocu i da ga ubijem jer je gnjida. video sam negde da je jedan lik promenio polaritet onog plavog zida i kada su ga odvodili on je zaginuo posle tog hapsenja. ja sam se nadao da bih mogao da ga nadjem u nekom zatvoru.
sada mi je vec kasno jer su me vec otrovali

ja sam samo jednom uspeo da pustim onaj audio log i da se brzim teleportom vratim niz stepenice i preko lustera u glavnom holu dodjem do hodnika koji vodi u njegovu sobu gde se u bas tom trenutku on nasao sa jos dvojicom koji su ga hapsili. I to mi je uspelo samo jednom :D

ja sam isto uspeo da vidim kako ga hapse. mislim da to nije problem, nego nisam hteo da dizem frku i ubijam strazare. ah. mozda cu da ponovim misiju od tog momenta. mislim da ima autosave. samo sam se namucio dok sam nasao rune i srecke.

Igram u stilu pobi sve sto se mrda, u protivnom previse je lako. U delu igre gde je slackjack zarobljen od strane bakice, sta se desava ako ga oslobodite ? Posto sam ga ja ubio i skuvao.

Pa onda rokneš bakicu

Promenih lek i ostadoh bez sejvova. :smash:

Vrh Dno