kako su ovi dosli do takvog kljuca
odlican nastavak koji komplikuje stvari i daje novu dimenziju prici. daud iako u istoj kontrolnoj semi i fizici igre deluje agilniji od korva, ili sam se ja izvestio. artwork odlican kao i u prvom, scenario ocekivano mracniji. ova igra ce, ako nastave sa ovako, biti megahit. nazalost, prvi deo je potcenjen iako nije bilo neke konkurencije, mislim najpre zbog crtanog stila koji je koriscen, pa je delovao blago za radnju. sad sam navikao, uziveo se u samu igru, stivo koje se kupi usput i posle zavrsenog dlca ponovo poceo original. po meni knife of dunwall je toliko dobar. sa nestrpljenjem cekam sledeci deo.
Vidim da ima 3 update-a. Prvi put instaliram pa me zanima da li je dovoljan samo 3 update ili moram sva 3 da snimim?
Drugari, resih da ponovo uzmem da igram Dishonored. Instaliao sam sve updateove i gle cuda moj logi f510 nece da radi kako treba. Tj radi, ali ne mogu da pronadjem po opcijama gde se menja da kretanje ne bude na d-padu nego na levom analogu. Sve mi se cini da je pre updateova ovo moglo da se nabudzi. Frustrira neverovatno..ima li neko resenje?
Bethesda has announced Dishonored: Game of the Year Edition will be available in North America on October 8 and in Europe on October 11.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari