a odakle mu za core2duo i 8xxx graficku??@borab sta je tu smesno?, sto neko nemoze da izdvoji 25-50e ... od svojih bednih primanja
A kog to posla?
Onog za koji si osposobljen, posla uvek ima za one koji hoce da rade...
Onog za koji si osposobljen, posla uvek ima za one koji hoce da rade...
@borab sta je tu smesno?, sto neko nemoze da izdvoji 25-50e ... od svojih bednih primanja
@ATI FAN a kolika ti je plata potrebna da bi mogao da uzivas u carima legalnog sveta? (150-250e mesecno) ?
Alo bre,
pa jel ste bas ovde nasli da drobite o tome ko ima da kupi original igre i o standardu u nasoj zemlji!!!!!
a ja oblecem po forumu svaki sekund da vidim ima li resenja...
P.S.Naravno da nije mnogo da se izdvoji za par igara godisnje ali je to ipak individualna stvar
E koji si ti lik kad ovde cekas da se pojavi resenje :whip:Bolje obleci GCW ili neki ttreker...
Oko priče o kupovini i 25 evra, nije poenta u parama, ja jednostavno ne želim da kupim igru koja se aktivira online ili na drugi način traži pristup netu. Hoću da mogu da igram u nekoj pećini preko agregata skroz odsečen od sveta, ako mi tako dune. I hoću da mogu da upalim tu istu igru i za 10-15 godina na emulatoru, bez da zavisim od firminih
servera.
Ja sam do sada kupio više originalnih igara, ali mi se od aktivacije diže kosa na glavi, windows included. Jednostavno ne mogu da prihvatim da me neko ograničava na taj način. Staromodan sam, ako sam nešto kupio, onda smatram da je to MOJE.
eh, borab me bas dirnuo... vec vidim sebe sutra: "Draga, ja cu da uzmem 50e iz steka...ne mogu da igram neku igricu, pa moram da kupim original, a i ti ljudi koji su je napravili, treba da zarade. Na kraju krajeva, i mi iz nerazvijene srbije treba da placamo softver kao i ljudi iz amerike, piraterija nije legalna. ako ne platimo stan ovaj mesec, imacemo sta da jedemo, a onda sledeci mesec mozemo opet da iznajmimo stan, prakticno necemo ni osetiti..."
znaci, molio bih dragu da ako to ikad uradim da me na licu mesta ubije tiganjem. Dao bog da jednog dana imammo kinte da kupujemo original igre. PES je jedini izuzetak, slava mu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari