Po gamespot-u je svejedno da li imaš 1 ili 2 gb (bar pod xp-om, za vistu nema taj test), ili koji procersor imaš dokle god je sa 2 jezgra. Evo ceo test, http://www.gamespot.com/features/6177688/index.html
Strange je da po nekim pričama 8800GTS, obe varijante, a i GTX imaju problema sa iskoriscenjem memorije. Pošto su uobičajene grafe imale 2^x memorije( 128, 256, 512...) igre ne znaju da iskoriste višak rama koje 8800tke imaju (320>256, 640>512) Navodno će možda doći do popravka situacije nekom verzijom drajvera u oktobru...
Jel može neko da piše o samoj igri, a ne o patchevima, widescreenu, kako kome radi i tako to? Vidim u Xbox threadu niko ništa ne priča, svi uživaju u igri. Mene zanima jel neko prešao i da li ima različitih krajeva, tj. jel razlika ako harvestuješ i ne harvestuješ one klinke?
Nema nista... ono sto sam reko pre par postova je ispalo da se neka kvazi grupa preseravala kako su razvalili igru, samo da bi privukli paznju na sebe... Trenutno dosta ljudi prica o ruskom izdanje igre (izlazi 5 septembra), koje navodno dolazi sa StarForce 4.7, a ako je to tacno onda ce SF biti maciji kasalj za ponovonapunjenog ili zivotnog...
Pa nećemo valjda igrati rusku verziju:trust:?Sem ako nije samo omot na ruskom:d
Zasto moramo i da je odigramo. Cini mi se da su ljudi iz "Take2" dali smernice ostalim izdavackim kucama kako da se zastite od piraterije.
Jedino mi nije jasno sledece: dajete ogromne pare za Pc ( reda 800-1.000 evra) za igranje, a kada izadje vredan naslov niko ne zeli da ga posteno kupi? Red velicine tih naslova je 2-3 godisnje. Zar je mnogo dati 50$ za vrednu igru. Koliko date pare za cigare ili strpate u rezervoar kola?
Hteo sam taj trosak da podelim sa ortakom, ali je njemu mnogo da se ispuzi sa 25$.
Smesno
da, ali gdje?Ja ozbiljno razmisljam o kupovini...ako ne izadje za dan-dva, kupujem. Ne mogu vise da cekam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari