Šta je novo?

Bioshock (PC)

Taman tako. Kad prođe kritični period i sami će izbaciti patch koji će ukloniti problematičnu zaštitu. Kad izlazi prvi patch, jel neko zna:d?

ko se razmazio.... nisam lud da dam pola plate za u..... igru ma kakva bila

Ma i oni su cudnii. Odvratni kapitalisti. Hoce po svaku cenu da zastite intelektualnu svojinu.
Bez zezanja.

Ako je tacno da se svaka kupljena kopija moze instalirati samo dva puta, onda je to nebuloza. Sta, ako 2kgames, puknu za godinu dana. Da li to znaci da necu moci vise da je igram, jer necu moci da je registrujem.

Povecan je broj na 5 aktivacija (cak i tu cifru razmatraju da povecaju) a najavili su da ce totalno ukinuti aktivaciju, da bi ljudi mogli da igraju igru "i za 10 godina". Ovako ce biti u pocetku da bi sto vise ljudi kupilo original igru. Jednostavno je, ko nemoze da ceka da se pojavi krekovana verzija, kupice original igru. Ko moze da ceka krek za igru i 6 meseci, taj nije ni planirao da kupi original, samim tim nije ni bio potencijalni kupac.

Zar nije to 2/5 aktivacija na razlicitim masinama?

Ocigledno da 2900-tki dobro lezi Unreal Tech 3, bas me zanima kakva ce situacija biti kad izadje Gears of War za PC?

pa svi atiji rade bolje od vidija u ovoj igri...Lepo se vidi. Pogledajte kako lepo 2600xt radi. (al zato u dx10 modu 2900xt nema sta da trazi ovde)

Poslednja izmena:
Verovatno ATI jos uvek boluje od losih vista drivera, sigurno ce izaci jos koji patch uskoro...

BTW, cuo sam nesto (mada nemojte me drzati za rec... mozda opet bude novi dan - novi fake...) da ce za nekih 14h neka grupa izbaciti ono za ono za Bioshock.

Poslednja izmena:
Strange je da po nekim pričama 8800GTS, obe varijante, a i GTX imaju problema sa iskoriscenjem memorije. Pošto su uobičajene grafe imale 2^x memorije( 128, 256, 512...) igre ne znaju da iskoriste višak rama koje 8800tke imaju (320>256, 640>512) Navodno će možda doći do popravka situacije nekom verzijom drajvera u oktobru...

Strange je da po nekim pričama 8800GTS, obe varijante, a i GTX imaju problema sa iskoriscenjem memorije. Pošto su uobičajene grafe imale 2^x memorije( 128, 256, 512...) igre ne znaju da iskoriste višak rama koje 8800tke imaju (320>256, 640>512) Navodno će možda doći do popravka situacije nekom verzijom drajvera u oktobru...

Veći je problem što softver ne računa na taj višak preko stepena dvojke pa je pitanje koliko će drajver zapravo to moći da iskoristi. Dakle na aktuelnom softveru drajver može eventualno za keširanje da iskoristi "višak" memorije.

Ajd sad 'vako. Gledao sam demo na ortakovoj makini ( d352 + 7900gt). Demo leti. Da li je moguce da ce da mu frame sleti na originalu?

Koliko kosta igra i ko mi garantuje da kasnije nece trebati aktivacija. Hocu je sada, a ne za 6 meseci kada izadje Portal, Crysis.

Evo ga i prvi http://www.tweakguides.com/Bioshock_1.html

Poslednja izmena:
Ako je nema kod nas po prodavnicama (a pretpostavljam da jos nema), mozes da je kupis i downloadujes preko steam-a - kosta oko 3000 din kad se preracuna, sto i nije strasno....

Jel može neko da piše o samoj igri, a ne o patchevima, widescreenu, kako kome radi i tako to? Vidim u Xbox threadu niko ništa ne priča, svi uživaju u igri. Mene zanima jel neko prešao i da li ima različitih krajeva, tj. jel razlika ako harvestuješ i ne harvestuješ one klinke?

Jel može neko da piše o samoj igri, a ne o patchevima, widescreenu, kako kome radi i tako to? Vidim u Xbox threadu niko ništa ne priča, svi uživaju u igri. Mene zanima jel neko prešao i da li ima različitih krajeva, tj. jel razlika ako harvestuješ i ne harvestuješ one klinke?

Nema je još niko Maxo_Original nam je skup:D

Au, sorry onda na spamu. :(

Demo se zato rastura :) Verujem da nisam jedini koji ga je "obrnuo" par puta. Sad poslednji put sam malo i razgledao okolinu. Recimo ona scena gde avion udara u most i sl.

Ne mogu nikako da provalim zasto mi se igra posle nekog vremena uspori i onda nakon sto se neki bafer isprazni, sve opet poleti :( Nikako da pronadjem da li bi mi neko setovanje unutar ini fajla pomoglo.

Ja ozbiljno razmisljam o kupovini...ako ne izadje za dan-dva, kupujem. Ne mogu vise da cekam :)

Ima li shta nova?

Nema nista... ono sto sam reko pre par postova je ispalo da se neka kvazi grupa preseravala kako su razvalili igru, samo da bi privukli paznju na sebe... Trenutno dosta ljudi prica o ruskom izdanje igre (izlazi 5 septembra), koje navodno dolazi sa StarForce 4.7, a ako je to tacno onda ce SF biti maciji kasalj za ponovonapunjenog ili zivotnog...

Nema nista... ono sto sam reko pre par postova je ispalo da se neka kvazi grupa preseravala kako su razvalili igru, samo da bi privukli paznju na sebe... Trenutno dosta ljudi prica o ruskom izdanje igre (izlazi 5 septembra), koje navodno dolazi sa StarForce 4.7, a ako je to tacno onda ce SF biti maciji kasalj za ponovonapunjenog ili zivotnog...

Pa nećemo valjda igrati rusku verziju:trust:?Sem ako nije samo omot na ruskom:d

Jel moze neko da mi snimi demo, izgubio sam disk? :trust:
I ako je tu negde na Novom Beogradu, radi brzeg preuzimanja?

Zasto moramo i da je odigramo. Cini mi se da su ljudi iz "Take2" dali smernice ostalim izdavackim kucama kako da se zastite od piraterije.

Jedino mi nije jasno sledece: dajete ogromne pare za Pc ( reda 800-1.000 evra) za igranje, a kada izadje vredan naslov niko ne zeli da ga posteno kupi? Red velicine tih naslova je 2-3 godisnje. Zar je mnogo dati 50$ za vrednu igru. Koliko date pare za cigare ili strpate u rezervoar kola?
Hteo sam taj trosak da podelim sa ortakom, ali je njemu mnogo da se ispuzi sa 25$.

Smesno

Pa nećemo valjda igrati rusku verziju:trust:?Sem ako nije samo omot na ruskom:d

Ko da je tesko prebaciti recimo filmice iz ENG verzije u rusku, a ionako obicno su u pitanju par fajlova koji sadrze subtitlove i imena opcija u igri isl...i kada se to nadje samo se izmene fajlovi iz jedne u drugu verziju.Isto tako i za zvukove isl...

Poslednja izmena:
@borab sta je tu smesno?, sto neko nemoze da izdvoji 25-50e ... od svojih bednih primanja

Zasto moramo i da je odigramo. Cini mi se da su ljudi iz "Take2" dali smernice ostalim izdavackim kucama kako da se zastite od piraterije.

Jedino mi nije jasno sledece: dajete ogromne pare za Pc ( reda 800-1.000 evra) za igranje, a kada izadje vredan naslov niko ne zeli da ga posteno kupi? Red velicine tih naslova je 2-3 godisnje. Zar je mnogo dati 50$ za vrednu igru. Koliko date pare za cigare ili strpate u rezervoar kola?
Hteo sam taj trosak da podelim sa ortakom, ali je njemu mnogo da se ispuzi sa 25$.

Smesno

i kako su se zastitili ? Svuces igru preko PacSteama za dz. Jedino sto mi treba net stalno ai mrzi me da vuglim 6GB sa 256k netom, a nije mi ni krava sela na rep, kad izadje - izadje.

PS. Kupovina igre za 50e jeste problem jer je to pola necije plate, a i oni koji imaju nadrndan PC uglavnom su skrpili nekako za taj PC...Nekima je i potrebno vreme da akumuliraju 50e odjednom za trosak, a igra im se igra odmah itd. Neki i mogu da je kupe ali nemaju gde (ljudi iz unutrasnjosti) ili prosto nece iz navike ili ko zna sta. Neki sede na dobrom PC-u jer racunaju sa tim da nece da kupuju igre, u suprotnom bi kupili PS3 i tako dalje. :) Puno pitas bre :) ima mali milion razloga.

Nazad
Vrh Dno