Šta je novo?

Bioshock (PC)

ne mora da znaci koristili su out dated CPU (K8) :p

Da ali nisu testirali tvog Radeta vec 8xxx ;).Izgleda da je HD 2000 serija imala nesto bolji tretman kod autora Bioshock-a :)
.

Ma jok bre! jednostavno HD 2000 serija sa novim driverima briljira. :d
Imas na tim linkovima iz teme "Pogled na Sapphire HD2600XT..." i "nas" review MOH Airborne-a, pa uporedi sa nekom 8600 karticom.
Iznenadices se... :D

Poslednja izmena:
Ma jok bre! jednostavno HD 2000 serija sa novim driverima briljira. :d
Imas na tim linkovima iz teme "Pogled na Sapphire HD2600XT..." i "nas" review MOH Airborne-a, pa uporedi sa nekom 8600 karticom.
Iznenadices se... :D

Video sam,super ste odradili ti i Jovyland one preview-e ;).A da radi na Radetu super,radi :D.Nesreca(po Nv) je ta sto ce ovaj UT3 engine da ide u svaku drugu igru koja valja :d

PS Drajveri ce samo da budu jos bolji :).Okacio sam temu u Graficke karte za DX10 performanse danasnjih karti,baci pogled na zakljucak :)

Poslednja izmena:
Cek bre ljudi, znaci ja cu na mojem 7800GT ovo igrati sa oko 16fps na 1280? Pa dooobro, volim ja i 1024 :)

Baš mi je milo da su AMD ljubitelji izuzetno srećni :d Najzad su dočekali svojih 5 minuta, nakon što su kukali na Nvidijin TWIMTBP program, pa se vesele jer će pola igara koje budu valjale dolaziti na U3 engine-u i zezaće na Nvidia kartama. Naravno, Nvidia na to uopšte neće odgovoriti time što će u drugoj polovini igara da "podmazuje" nešto bolju podršku za svoje i zezanje za AMD karte, pa ćemo onda imati još veseliju situaciju nego danas po pitanju konfiguracija potrebnih da igre tečno rade, koja je ionako bedna.

Radi sasvim lepo Bioshock i na 8600GT... Nemoj da te loze neki...

Na mojoj masini daje na rezoluciji 1280x800 sve na max i to pod Vistom DX10 izmedju 30 i 50. Ponekad padne na 25 povremeno ali se ne primecuje u igri. Kad je bas krkljanac padne i na 20 na sekundu dve i to je... sve radi normalno.

Video klipovi na http://www.youtube.com/profile?user=genius8600GT

Radi sasvim lepo Bioshock i na 8600GT... Nemoj da te loze neki...

Na mojoj masini daje na rezoluciji 1280x800 sve na max i to pod Vistom DX10 izmedju 30 i 50. Ponekad padne na 25 povremeno ali se ne primecuje u igri. Kad je bas krkljanac padne i na 20 na sekundu dve i to je... sve radi normalno.

Video klipovi na http://www.youtube.com/profile?user=genius8600GT

Klip koji si okacio ide u nekih 5-10 fps (onaj prvi, part 9). Jel to takva kompresija ili ...?

Poslednja izmena:
Na osnovu cega si ti zakljucio da ide u 5-10 fps? Daj ne lupaj molim te.

Trenutno sam na poslu i gledam sa neke krs masine, moguce da zato sece ko ludo, zato sam i lepo pitao. Ja tebe molim da mi se ne obracas tim tonom, vrlo je ruzno.

Trenutno sam na poslu i gledam sa neke krs masine, moguce da zato sece ko ludo, zato sam i lepo pitao. Ja tebe molim da mi se ne obracas tim tonom, vrlo je ruzno.

Konstatovao si da ide u 5-10 fps, nisi pominjao krs masinu, i onda pitao jel to takva kompresija. Pa nismo bas svi ludi ovde. BTW, ovde nema "tona", just letters ... Izvini ako sam te uvredio, ali si bas lupio, ***

Konstatovao si da ide u 5-10 fps, nisi pominjao krs masinu, i onda pitao jel to takva kompresija. Pa nismo bas svi ludi ovde. BTW, ovde nema "tona", just letters ... Izvini ako sam te uvredio, ali si bas lupio, ***

Pa posle mi je palo na pamet da je do masine, u principu nije losa masina ali nisam nikad pustao video, ne kazem da je bilo ko lud. Sve je ok, poz.

Na klipovima je FPS uvek izmedju 25 i 40 i to zato sto je FRAPS ukljucen a inace ide i brze... Ako hocete poslacu nekompresovan klip na rapidshare ako vas ne mrzi da skidate 20 megabajta za 30 sekundi.... plus to je pod Vistom.... na XP-u ide i brze....

Poslednja izmena:
Scenska izdanja funkcionišu ovako: postoje privatni FTP serveri čiji se pristup reguliše na sledeći način - ko aplouduje određenu količinu korisnog materijala (iz sopstvene "produkcije", dakle), dobija pravo da skine, recimo, trostruko od onog što je aploudovao. Njukovan materijal se tretira kao đubre i ruši "ratio" (verovatno postoje i penali), a niko neće da aplouduje recimo 6 GB bezveze i da zbog toga dobije "po ušima".

A sad zaboravite da ste ovo pročitali. The first rule of fight club - you do not talk about fight club :)

Pa jel kupio neko original? Jel ima uopšte Biošoka u Srbiji i po kojoj dinarskoj ceni?

Znaci propast, tuga...

:wall::wall::wall::wall:
Ovo gno od igre je SM3 only.
:wall::wall::wall::wall:
Znaci moj Ati X800Pro AIW AGP je zreo za penziju.
Totalno sam deprimiran ovom situacijom, a kupio sam je prosle godine u ovo vreme.
Blah... Jedino sto mogu da se nadam da neka ekipa konvetuje igru u SM2 kao sto je bilo sa Oblivionom za stare GF-ove. A sve je vise igara koje ce da zahtevaju SSE2 i SM3 tako da ce i Barton morati u penziju. Ispade da sam trebao da uzmem N6600. Eh...

Dilema: vredi li ulagati u nov gaming hardver u ovom trenutku kad ce ubrzo sve preci na DX10 pa DX10b i Vistu... Pogotovo kad mi ova XP masina obavlja sav posao kako za rad u CAD/CAM-u tako i MAX-u vise nego dobro. Ima li jos ljudi koji tako misle? Da li je vreme za prelazak na konzole za gaming?

PS: Igra je odlicna, demo sam imao priliku da vidim kod drugrara... Atmosfera, ah... Totalno te uvuce...

@radulle:

Dilema: vredi li ulagati u nov gaming hardver u ovom trenutku kad ce ubrzo sve preci na DX10 pa DX10b i Vistu...

pa kakav ti hardwer imas zaboga kad ne mozes da predjes na Vistu ? :zgran: I sta je za tebe "nov" hardwer ? Sav nov hardwer je "Vista ready" i sve nove graficke imaju dx10 podrsku...a ta tvoja je bila zrela za penziju jos pre godinu dana...Prelazi se na SM4.0, a ti se zalis sto je Bioshock SM3.0 only, dobro je da i sa time radi kako radi...Inace, prosle godine u ovo vreme kad si kupovao tu kartu si trebao uzeti 7600GT ili neki x1600xt/pro, a ne kartu matoru skoro 2 godine...

@Milan82bh:

:D A i ta nokia je odavno zrela za penziju :p

Poslednja izmena:
U Svetu kompjutera su ga opisali, biće u septembarskom broju. Nije mi jasno samo kako.

kupili su original i time podrzali autore, a mozda su i dobili primerak za te svrhe...Nije kao da igre nema u prodaji vec par dana...

Pf.Garant je opis sa xbox verzije, al shatro napisan kao da je za PC.

Pa i ako je. Igre su identične, imaju samo single, linearne su, story-driven, nema tu neke razlike.

^Ma jasno...al neka lepo kazu na cemu su je igrali...bilo bi bas neozbiljno da kazu da je pc verzija- koja je izasla pre dva dana...a glupo je da moguca igra godine moze da se predje za toliko.

Odigrao sam demo i odusevio se :). Dugo me ni jedna igra nije ovoliko odusevila - konacno nesto sa fenomenalnom atmosferom koja te bukvalno proguta... Ovo hitno mora da se nabavlja :)

Poslednja izmena:
Jel' uspeo neko da potera ovo cudo?

Rešenje za wide će doći sa prvim patchem, btw, to su najavili.

Uhhh nestrpljiv sam da se docepam finalne verzije. Demo sam "okrenuo" par puta i sad se spremam za jos jedan krug :) Stvarno je vredelo cekati ovako nesto. Konacno igra koja me odusevljava u svakom pogledu (atmosfera, grafika, zvuk, igrivost, prica...)

Dobro. Da li je igra zahtevna ili nije?
Kako stoje nasi proroci po ovom pitanju?

Vrh Dno