Šta je novo?

Bioshock (PC)

Ljudi, bez komentarisanja crackova i verzija piratskih kopija koje postoje na torentima ili drugde, kao i kad ko pocinje ili zavrsava skidanje istih inace ce sledeci put da ide nesto teze od pukog brisanja postova. Ovde su dozvoljene samo ciste tehnikalije i drugi komentari koji se odnose na samu igru.

Ljudi, bez komentarisanja crackova i verzija piratskih kopija koje postoje na torentima ili drugde, kao i kad ko pocinje ili zavrsava skidanje istih inace ce sledeci put da ide nesto teze od pukog brisanja postova. Ovde su dozvoljene samo ciste tehnikalije i drugi komentari koji se odnose na samu igru.

U pravu je čovek za crackove i piratske kopije, dajte malo konstruktivne rasprave oko Bioshock-a, ja sam je sinoć pokrenuo dobro piči kod mene P 2.4 1gb rama i 6600 gt novi beta force drajveri na 1024x768 na manjim podešavanjima medium uglavnom, igra je extra ali ima bolesnih detalja ono sa devojčicom i big daddy, zvučni efekti su za 10. all in all 9.5

Bioshock PC Demo gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=2Mmk6oZkW7Y

Sorry ako je vec bilo, nisam primetio...

Da li si ti bio na njihovim forumuma, kada ovako govoris.Ocigledno je da nisi, i to zato sto igra ima bagove pa su odredjeni ljudi tamo instalirali igru vise puta i posle toga prc kupili su igru i istu ne mogu da igraju.Video bih ja tebe da das 50-60€ na igru i da ne mozes da je igras, i onda bi ti lepo rekao sacekaj par meseci da skinu zastitu.Bas da vidim da li bi i dalje bio tako smiren.A poenta je da na kutiji nigde ne pise 2 puta, kao ni u FAQ-u, vec najverovatnije samo u EULI a za to treba da otvoris kutiju, a posle nema vracanje igre(prema recima gomile korisnika na njihovom forumu).
A njihovi admini kazu da kada igru deinstaliras onda ti se vraca pravo na jos jednu aktivaciju sto su neki eto probali i *****ali se jer nije tako.A i da su u pravu tu je pitanje kako ces igru da deinstaliras ako ti rikne hard ili ne mozes da udjes u windows isl...Ili ako ne mozes u trenutnku deinstalacije da se povezes sa aktivacionim serverom isl...

Naravno da nisam išao po njihovim forumima, šta ću tamo? :) Nisam znao da je problem i u velikom broju bagova. Opet, koji se to bag u igri rešava učestalim reinstalacijama? Eventualno jednom, pa ako opet ne radi znaš da je karakterističan bag za igru i to je to. Jeste jajarski što to nisu jasno istakli i naveli. Opet, malo ko ovde kupuje original, a svi koji se žale ga ne kupuju :)

Sve u svemu - začin C

Lepo kupis original, ali igras pirata :)

Za mene i za ostale fix za widescreen ekrane još nisam isprobao, na poslu sam čim stignem kući isprobavam

Prilozi

• bioshockdFOV.zip
    10.4 KB · Pregleda: 59
Momci i devojke - Bioshock je sleteo :)

Malo kasnije veceras cemo da instaliramo i probamo pa javljam utiske. Velicina image-a je ~6 gb.

Čini mi se da ćeš se neprijatno iznenaditi.

Ma i ako se iznenadim nije strasno. Ionako sam ga skinuo za manje od pola sata ;)

Sa druge strane, probao sam demo i delovao mi je ok. Demo je samo demo, krajnji sud cu doneti za vikend.

Poslednja izmena:
Ajde, samo ga probaj sto pre, pa nam reci jel to pravi scene release ili neki user fake sa kojim se nemoz nista uraditi...

Bas tako, nemoj da nas lozis, jel to ono sto svi cekamo ili ne ? :wall:

Cim ne odgovara, to znaci da uziva u igri :d

Release koji se nalazi na Newsu je fake. Isto vazi za sva kvazi ViTALiTY izdanja po torentima.

Nemojte da skidate. Arhive su zasticene siframa.

Poslednja izmena:
Pa zato se news ne pretrazuje bilo kako, na newzbinu ne postoji nishta osim demoa, shto znachi da ne postoji prava verzija josh uvek :D

Upravo skidam demo od neverovatnih 1800 MB... This better be good...

Koliko znam evropska verzija igre se pojavljuje tek sutra tako da....

Upravo skidam demo od neverovatnih 1800 MB... This better be good...

Neces pogresiti, jer cim se i driver zainteresovao za igru koja ne ide na njegovoj omiljenoj platformi, to bi trebalo da nesto znaci.

Samo 1.8GB za 10 minuta igranja i nije nesto...

Koliko znam evropska verzija igre se pojavljuje tek sutra tako da....

Nije, juce je stigla na police ja sam danas uzeo jedan primerak. Igra ima fenomenalnu atmosferu, dosta inovacija u odnosu na druge shootere i prilicno je creepy, protivnici se zaista ponasaju raznovrsno, dinamicno, ne verujem da su skriptovani, samo jedan mali procenat je skriptovan tipa kad pogase svetla u prostoriji i par sekundi mrak pa odjednom upale samo jednu sijalicu i napadne njih 6-7 :)

Poslednja izmena:
Definitivno je demo kratak :( ne vise od 10 minuta igranja.

Ja presao par puta :D , cisto kao trening za full verziju :)

Ne znam samo, voleo bih da igram na ovoj konfiguraciji jer sam uspeo da nadjem dobar balans izmedju rezolucije i efekata, ali kao sto sam vec pisao na ovoj temi igra klizi do nekog trenutka kada se ucita novi deo nivoa. Kada mi se "zatrpa" ono sto sam presao (padne avion, sruse se stepenice...), odjednom opet poleti. Sad, kako da provalim da li je ovo do RAM-a (1GB) ili VRAM-a (256MB) :(

HD "drlja" definitivno.

Da li igra moze da se pokrene na procesoru koji nema SEE2?

Nije, juce je stigla na police ja sam danas uzeo jedan primerak. Igra ima fenomenalnu atmosferu, dosta inovacija u odnosu na druge shootere i prilicno je creepy, protivnici se zaista ponasaju raznovrsno, dinamicno, ne verujem da su skriptovani, samo jedan mali procenat je skriptovan tipa kad pogase svetla u prostoriji i par sekundi mrak pa odjednom upale samo jednu sijalicu i napadne njih 6-7 :)[/QUOTE

Zar niko ne veruje čoveku iz Austrije , ima full verziju ?!:eyebrows:

Bilo je pre, evo jedna interesantna fotkica
ib03.jpg

Da ali nisu testirali tvog Radeta vec 8xxx ;).Izgleda da je HD 2000 serija imala nesto bolji tretman kod autora Bioshock-a :)

PS Testirali su ga na Athlon [email protected] .Tesko da je on bio usko grlo :).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno