2K forumi se trenutno raspadaju od preopterecenja, gomila ljudi pokusava da im saopsti sta misli (nista dobro) o DRM zastiti koju su implementirali.
Aktivaciju preko ključa je najlakše razbiti, barem je bilo tako do sada. Veća je briga najnoviji SecuROM, to ne može svako da reši.
U svakom slučaju, opet je bolje nego *****avanje preko Steama. Kupiš igru i za neku godinu kad Valve propadne i serveri se pogase, možeš da se slikaš.
Ja mislim da Bioshock ni nema multi. Nesto ne verujem da ce Valve da propadne![]()
I recite mi onda jer to cudo za PC vredi igrati bez 2900XT/8800GTX? Znaci 1280x1024, sta mi je potrebno od grafike da vrtim na mediumu tu igru? Ako mi treba kartica reda 200+ eur da i ne instaliram da se ne zivciram bezveze.
I recite mi onda jer to cudo za PC vredi igrati bez 2900XT/8800GTX? Znaci 1280x1024, sta mi je potrebno od grafike da vrtim na mediumu tu igru? Ako mi treba kartica reda 200+ eur da i ne instaliram da se ne zivciram bezveze.
Dzefe, lepo je cuti da to tako radi.
A kakav je laptop u pitanju? Chisto neki osnovni podatci.
Hm, pa nije ta makina bash ni machiji kashalj, mnogi imaju slabije desktop konfe
Najzad neko nesto i optimizuje.
2K forumi se trenutno raspadaju od preopterecenja, gomila ljudi pokusava da im saopsti sta misli (nista dobro) o DRM zastiti koju su implementirali.
Oh, kako pojačano smarate sa kukanjem na aktivaciju. Biće kao i sa svim sličnim zeznutim zaštitama, dali su da se dva puta aktivira i to je dosta svakome za prvih par meseci, a kada prodaja igre bude stala posle 3 meseca izbaciće zvanični patch kojim će da skinu tu zaštitu i gotovo, mirna bačka. Isto kao sa Cossacks 2, Spellforce 2 i naslovima sa ultra-high (za to vreme) zaštitom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari