Šta je novo?

Bioshock (PC)

Dobro. Da li je igra zahtevna ili nije?
Kako stoje nasi proroci po ovom pitanju?

Na tvojoj konfiguraciji koja je slicna mojoj radice savrseno sve na max (ja je teram u 1680x1050 i odlican je framerate - oko 50fps) :smash:

Na tvojoj konfiguraciji koja je slicna mojoj radice savrseno sve na max (ja je teram u 1680x1050 i odlican je framerate - oko 50fps) :smash:

Koji detalji, koji AA i AF?

Jos jednom, pitanje za sve, ima li igre u Bgu i po kojoj ceni? Direct 2 drive je glupost, nit imam kreditnu, nit bi placao da downloadujem igru. (ako vec dajem pare ocu kutiju i pravo uputstvo i sve sto sleduje, jel tako)

Koji detalji, koji AA i AF?

Jos jednom, pitanje za sve, ima li igre u Bgu i po kojoj ceni? Direct 2 drive je glupost, nit imam kreditnu, nit bi placao da downloadujem igru. (ako vec dajem pare ocu kutiju i pravo uputstvo i sve sto sleduje, jel tako)

U opcijama igre sve podeseno na MAX, iz drajvera forsiran 2xAA posto u demou nema te opcije za podesavanje. Ne znam koliki je AF podesen u igri (nisam ga forsirao iz drrajvera), sve u svemu mnogo manje je zahtevno od DiRT-a, ako se te dve igre uopste mogu i porediti...

U opcijama igre sve podeseno na MAX, iz drajvera forsiran 2xAA posto u demou nema te opcije za podesavanje. Ne znam koliki je AF podesen u igri (nisam ga forsirao iz drrajvera), sve u svemu mnogo manje je zahtevno od DiRT-a, ako se te dve igre uopste mogu i porediti...

Da li ti igras demo ili pravi ugru? Kako se placa igra, nisam nesto u toku.

lol :d :D

283489_cc6.jpg

fotorealisticno :D

Konacno su je razbili. Nema nikakve aktivacije. Samo install>play+:-devil-:
Trebalo im je 3 dana. :bottle:

Amen!

Konacno su je razbili. Nema nikakve aktivacije. Samo install>play+:-devil-:
Trebalo im je 3 dana. :bottle:

Hehe, pazi se covek! Za ovako gnusno sirenje lazi i dezinformacija moze da se dobije ban. :p

aj sad za kaznu nek skine 6 gb tog install $ play i nek okaci par screenova :d

Šta je tu kriv Sony? Nije Sony naterao developere da koriste njegov DRM, nego su developeri kontaktirali Sony da kupe njihov DRM sistem. Prosto kao pasulj :)

P.S. pošto će me sigurno neko protumačiti zlonamerno, nije bitno što je u pitanju Sony, može da bude Serbian Protective Software, što se mene tiče. Jednostavno, oni prodaju svoj DRM kome treba, ovi su smatrali da im treba neki ekstremno za*eban sistem za zaštitu i to je to.

Poslednja izmena:
Hehe, pazi se covek! Za ovako gnusno sirenje lazi i dezinformacija moze da se dobije ban. :p

Pazi na forumu SK lik je postovao slike. Valjda nebi lagao, bas toliko. Hm,hm!!!:bottle:
Evo deo prepiske:

Nash Knight kaže:
Dok svi pokupujemo kompove dovoljno jake da pokrenu ovo cudo izacice i piratske verzije

Vec je izasao trebalo im je 3 dana da provale zastitu i konacno su uspeli nema aktivacije netom nema nicega samo INSTALL i PLAY,postavio bih link ali....

EDIT:

CITAT:evo zahtevnosti (minimalne) ponovo i kaze da mora da podrzava SM 3.0

=System Requirements:
Windows XP with Service Pack 2 or Windows Vista
Optical Drive: DVD-ROM
CPU Speed: Minimum-Pentium 4 2.5 GHz (single core) Reccommended-Intel Core 2 Duo Or AMD Athlon 64 X2
Disk Space: 8GB
Display: DirectX 9.0c compliant card with 128 MB RAM
(NVIDIA 6600/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550), MUST SUPPORT PIXEL SHADRER 3.0
Memory (RAM): 1GB-2GB
A u to da li moze da se igra sa SM 2.0 karticama(tipa x800) necu da zalazim to nek kazu oni koji imaju ove grafe i koji su probali igru

LAST EDIT:Ima i link za download "gusarske verzije ".....................................

Laže kao pas.

...ma, nesporazum je u pitanju, to je ona verzija OHW koja, zamislite, ne radi :p

Anyway, vide li neko test na Firingsquadu? Ko reče da ATI bolje radi sa Bioshockom od Nvidie? U DX10 2900 ne može da prismrdi GTS-u do 2560 rezolucije :)

Razbili, razbili, da ne kazem sta? :(

Šta je tu kriv Sony? Nije Sony naterao developere da koriste njegov DRM, nego su developeri kontaktirali Sony da kupe njihov DRM sistem. Prosto kao pasulj :)

P.S. pošto će me sigurno neko protumačiti zlonamerno, nije bitno što je u pitanju Sony, može da bude Serbian Protective Software, što se mene tiče. Jednostavno, oni prodaju svoj DRM kome treba, ovi su smatrali da im treba neki ekstremno za*eban sistem za zaštitu i to je to.

pa smatram i dalje da je Sony kriv zbog nacina na koji je implementiran DRM

-In order to "protect their investment", 2K Games have decided to partner with the Sony-owned company SecuROM to add what they term as "copy-protection" to the game.
-Rootkit-behavior. SecuROM installs various drivers and registry keys that are hidden from both the user and the system. Of course, they say that "This time, it is really not a root kit! We promise!" -- but anyone who vaguely remembers the Sony CD copy protection scandal should know just how much Sony's word is worth on this type of issue.
-Forbidden software. Far from doing nothing, even when the game is registered, activated and otherwise fully "legally" played, SecuROM sits on your PC and monitors what other programs you run. If, for example, you were to run Process Explorer on your PC... you can't play. Sorry. You are not allowed to know anything about what SecuROM does to your computer.
-Uninstall... does not. Even if you decide enough is enough and uninstall Bioshock, SecuROM will still be present on your system. There's no way to easily remove it, nor is any going to be provided. All you have is Sony's word that it does not harm your PC and possibly doesn't consume any system resources.

...itd itd

iz ovog konteksta ispada da Sony ne mari bas nesto za kupce igara nego samo za svoj dzep,mislim da im je to losa reklama
P.S. Ja te sigurno nisam protumacio pogresno,samo znam da su se mnogi LEGALNI kupci zalili na zastitu za bioshock, :wave:

Poslednja izmena:
cekamo driverov komentar :D

Uspeo sam da instaliram igru, sad jos samo da izadje ono za ono... jaoj ala cekanje ubija.

Poslednja izmena:
ma bio je i starforce problem koliko meseci dok se nisu svi zalili pa ga vise i nema :)

mada generalno njima je dovoljno da se igra ne provali u prvih mesec dana recimo kada ce veci deo ljudi odustati od cekanja i kupiti original, a sad sto smo se mi razmazili je druga prica ;)

Nazad
Vrh Dno