Šta je novo?

Bioshock (PC)

de si ti video cover dugme u bioshock-u ?! Inace ja "lean" sem u GRAW-u nikad nisam koristio. Koji ce ti to uopste.

Ne nema cover dugmeta u Bio. Ali je oko cover dugmeta napravljenja cela igra u GOW.

U System Shock 2 se vrlo tesko zivelo bez koriscenja gvirkanja iza ugla. Koliko sam primetio u Bioshocku kamere i turreti mnogo vise gledaju kroz prste, dok u SS2... nije bilo tako lako...

Bem ga, ruski mi je uvek delovao konfuzno, iako kao lichi na srpski.
Srpski na velikoj dozi LSD-a, vodke i rakije:p

15 strana... pogle ovo: 1 - 20 | 21 - 40 | 41 - 60 | ... | 2521 - 2540 | 2541 - 2560 | 2561 - 2577 ( To su brojevi strana koje ja pratim , a ti bichujes za 15 strana. Uostalom da si procitao prvih 5 komentara na bilo kom trekeru video bi da ne radi to izdanje)

Ovo je garant comment sekcija sa TorrentLeecha? A joj koji je tamo dar mar... otpado sam od smeha kad je na pocetku svaki drugi post bio NUKED, NUKED... jos da moderi nisu obrisali jedno 400-500 bichin' postova vec bi od davno broj preso 3k...

Poslednja izmena:
ma dzungla je tamo, a eno pravi se jos jedna na onom "experimental ***ck" torentu :)

nije to nista dodji na efnet #helpmepaul :)))))
barem ima nade da osvojis na lotto-u validan serial key :p

FiringSquad Bioshock mainstream cards performance test:

http://www.firingsquad.com/hardware/bioshock_mainstream_gpu_performance/page8.asp

1280.gif

it looks like NVIDIA's DX10 driver for BioShock is giving their cards the performance advantage under the game's DX10 path, but clearly the Radeon HD 2600 XT is no slouch in this game once it is running under the DX9 codepath

zaista sjajan ovaj 2600XT nema sta.

Poslednja izmena:
Za ljude sa jeftinijim ulaznicama samo informacija da je igra proradila konacno.

Ljudi, jedno praktično pitanje: na koji način bih mogao u Bgdu da nabavim legalnu kopiju igre?? Mislim, da li je uopšte ima negde u prodaji??

Sa druge strane, da li je OK da se skida sa Direct2Drive-a, da li postoji neki sličan servis (Steam mi se čini komplikovan), ili mi preostaje jedina kombinacija da mi je neko donese iz inozemstva, ukoliko shvatim da mi se više ne čeka...

Hvala unapred.

Ja sam danas obisao ceo grad, nema nigde - ocekivano. Sutra pazarim preko steam-a (sta ti je tu komplikovano bre?! Downloadujes steam, napravis nalog, downloadujes igru i to je to).

edit: ako mi proradi ova verzija koju sam sad nabavio, mozda i odustanem od kupovine :)

Poslednja izmena:
radi ipak

Izgleda da ipak radi,resenej tesko svega 10.1 mb
Idem da probam jos jednom za svaki slucaj pa se vracam,mada sam i napravio jedan save...
a sta me sve danas snaslo zbog ovoga da ne pricam

Čisto da potvrdi neko ko je probao:p.RADI!

Ko je skidao onaj prvi imidž neće da se baci;).Zasad mogu samo da kažem da je atmosfera odlična i da radi jako dobro na 1280 kod mene:D.

Cisto da budemo sigurni, dakle radi sledeci crack: Bioshock Crack-ScenePwned tezine 16.72Mb
i to sa OneHitWonder release verzijom ?
Moze li neko da potvrdi ovo gore ?

Ne, drugi crack je u pitanju - od DarkCodera (10,3 mb). Taj provereno radi (bar tako kazu po forumima). Ja cu se sam uveriti za 1h.

Poslednja izmena:
Cisto da budemo sigurni, dakle radi sledeci crack: Bioshock Crack-ScenePwned tezine 16.72Mb
i to sa OneHitWonder release verzijom ?
Moze li neko da potvrdi ovo gore ?

Definitivno radi,slika uvodna i i save

Prilozi

• Bioshock 2007-08-31 22-31-11-76.jpg
    Bioshock 2007-08-31 22-31-11-76.jpg
    58.8 KB · Pregleda: 79
  • Bioshock 2007-08-31 22-31-15-76.jpg
    Bioshock 2007-08-31 22-31-15-76.jpg
    102.9 KB · Pregleda: 90
Stvar radi bez problema, radi sve, save, load, i mislim da igra ide malo brze od demoa, u svakom slucaj Scene is Pwned! Ovo nije ni od reloadeda ni vitalitija ni od ostali toboze velikana scene.

Poslednja izmena:
Lepe vesti :)

Confirmed, radi kao sat.

Da li ste uspeli da ucitate nivo koji dolazi posle zadnjeg nivoa u demou? Meni igra izbaci gresku tokom ucitavanja Medical noivoa.

Poslednja izmena:
Dobro, jel odmakao neko duže od prvih nivoa da može da potvrdi da ovo radi?

Dokle vam traje demo?Ja sam prešao taj deo Welcome to Rapture ako je to to.

Medical nivo mi učita.mLaki verovatno nisi nešto dobro.Treba ti i mala-slika da bi sve skinuo sa neta kako treba

Poslednja izmena:
Da li ste uspeli da ucitate nivo koji dolazi posle zadnjeg nivoa u demou? Meni igra izbaci gresku tokom ucitavanja Medical noivoa.

ma radi bez frke ali...
od silnih isprobavanja ko zna cega meni se komp danas blesavio kao nikada!!!
zakuca mi cak i na taster mute :zgran:
ovo je izgleda bio trojanshock:-devil-:

Prilozi

• Bioshock 2007-08-31 22-55-32-68.jpg
    Bioshock 2007-08-31 22-55-32-68.jpg
    90.5 KB · Pregleda: 166
radi sigurno, aj sam na medical nivou a ima ljudi koji su stigli dosta dalje :)

Evo da odgovorim sam sebi, problem je do kombinacije WinXP-a i GeForce 6 i 7 kartica, kad sam iskljucio High Detail Shaders (ili kako se vec zovu) igra je ucitala sve kako treba, bez zakucavanja. Ako se ovo ne ispravi novim drajverima, najbolje je iskljuciti gore pomenutu opciju pre nego sto igra pocne da ucitava sledeci nivo, cim se igra ucita ukljuciti shadere po zelji.

Poslednja izmena:
Igra je WOW! Praaaaavi shock za nervni sistem! Ovo ne smete da propustite ni za zivu glavu :) Ja sam prosto odusevljen igrom!

Inace, na mojoj masini radi manje-vise ok. Poterao sam je u 1680x1050 sve High (bez AA i AF) i sasvim je igrivo. FPS ne prelazi ~24 ali nije toliko sporo da se ne moze igrati. Mora se priznati da je dobro optimizovana imajuci u vidu sa 7900GS i nije neka zver od graficke kartice. Zvuk je fantastican, pogotovo ako imate dobar 5.1 sistem.

Ja sam prosao Medical nivo. Igra poseduje strasan smek, pogotovo kada se docepate ala-alkapone masinke i krenete da ubijate protivnike. Nemojte da ukljucujete strelicu za navodjenje kroz nivoe propusticete dobar deo nivoa. Istrazujte sve! Sve torbe, kofere, leseve... igra obiluje krvlju, protivnika ima kol'ko hocete :) Medical nivo je bas velik i ima gomila prostorija u kojima mozete svasta da nadjete...
Na svakom nivou postoje neke kapsule u koje vas smeste u slucaju da zaginete. Savegame je moguce napraviti u bilo kom momentu. Inace u igrici postoji mogucnost da se skuplja kinta koja se kasnije trosi na health packove i vodku :D na masinama. Takodje postoje mini igre - hackovanje masina u kojima se voda sprovodi kroz cevi do izlaza (istu igru je napravio Popcap :)). Hakovane masine mogu da vam pomognu na nivoima, recimo da ubijaju neprijatelje za vas sto ume da bude jako korisno.
Takodje postoji vise tipova municije za jedno naoruzanje - ako neprijatelj ima oklop tesko cete ga ubiti obicnom municijom. Ja bih nastavio da igram dalje al' sam malo umoran (ceo dan sam bio na poslu) tako da cu najverovatnije nastaviti sutra :)

Dakle da potvrdim - andol od ~10 mg :D radi besprekorno.

Poslednja izmena:
Uh, i ja sam stigao do medicala... ne da je dobra igra...

Ja je igram na 1280x1024 sa max podesavanjima i ide glatko.

Poslednja izmena:
Za divno cudo igra je cak optimizovanija od demoa.....
Zurim, Bioshock cekaaaaaa.....

Ovo stvarno treba natenane odigrati odmoran i raspolozen, odo ja na spavanje.

Vrh Dno