Igra je WOW! Praaaaavi shock za nervni sistem! Ovo ne smete da propustite ni za zivu glavu

Ja sam prosto odusevljen igrom!
Inace, na mojoj masini radi manje-vise ok. Poterao sam je u 1680x1050 sve High (bez AA i AF) i sasvim je igrivo. FPS ne prelazi ~24 ali nije toliko sporo da se ne moze igrati. Mora se priznati da je dobro optimizovana imajuci u vidu sa 7900GS i nije neka zver od graficke kartice. Zvuk je fantastican, pogotovo ako imate dobar 5.1 sistem.
Ja sam prosao Medical nivo. Igra poseduje strasan smek, pogotovo kada se docepate ala-alkapone masinke i krenete da ubijate protivnike. Nemojte da ukljucujete strelicu za navodjenje kroz nivoe propusticete dobar deo nivoa. Istrazujte sve! Sve torbe, kofere, leseve... igra obiluje krvlju, protivnika ima kol'ko hocete

Medical nivo je bas velik i ima gomila prostorija u kojima mozete svasta da nadjete...
Na svakom nivou postoje neke kapsule u koje vas smeste u slucaju da zaginete. Savegame je moguce napraviti u bilo kom momentu. Inace u igrici postoji mogucnost da se skuplja kinta koja se kasnije trosi na health packove i vodku

na masinama. Takodje postoje mini igre - hackovanje masina u kojima se voda sprovodi kroz cevi do izlaza (istu igru je napravio Popcap

). Hakovane masine mogu da vam pomognu na nivoima, recimo da ubijaju neprijatelje za vas sto ume da bude jako korisno.
Takodje postoji vise tipova municije za jedno naoruzanje - ako neprijatelj ima oklop tesko cete ga ubiti obicnom municijom. Ja bih nastavio da igram dalje al' sam malo umoran (ceo dan sam bio na poslu) tako da cu najverovatnije nastaviti sutra
Dakle da potvrdim - andol od ~10 mg

radi besprekorno.