BogdanB
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.11.2009
- Poena
- 390
Ja sam uzeo u PlanetBike-u.
Jedino da idem do BG-a da uzmem.
Koliko kosta?
Ja sam uzeo u PlanetBike-u.
Ima li nekog od Vas bajkera da je iz NS?
Trebao bih da uradim servis vile,a ne znam ko to radi...
U pitanju je rock shok dart 2 prednja vila sa lock-outom..
Primetio sam danas da je pocelo ulje da mi flisuje,nista strasno ali bih da je sredim ovih dana.
Svaki savet je dobrodosao![]()
Pitaj člana dule0911 preko pm-a. Ne radi on servis, ali ima kontakt lika iz NS-a koji to radi.
@BogdanB
Nađi u ovoj temi šta sam pisao o gaćama, jer imaš tu dosta korisnih informacija. Inače, biciklističke gaće se nose uz telo i bez donjeg veša, dok se biciklistički šortc nosi k'o običan šorts. I ne treba nikakvo brijanje.
Ujedno, povoljnije ćeš proći ako kupuješ preko oglasa uvozne (nove) stvari, jer za cenu osnovnog modela u Planetbike-u, preko cikloberza oglasa možeš da uzmeš neki bolji model (bolji uložak, materijal...). Tako je i Canić uradio, pa pogledaj i njegove poslednje poruke u ovoj temi.
Ima li nekog od Vas bajkera da je iz NS?
Trebao bih da uradim servis vile,a ne znam ko to radi...
U pitanju je rock shok dart 2 prednja vila sa lock-outom..
Primetio sam danas da je pocelo ulje da mi flisuje,nista strasno ali bih da je sredim ovih dana.
Svaki savet je dobrodosao![]()
Izvinjavam se za drugu poruku za redom ali nisam mogao da izmenim prethodnu.
Sada sam bio malo po radnjama i u jednoj radnji našao dva sedišta. Jedno 950,drugo 1200din. Ovo što manje košta,ima duži kljun i ravan je,dokle drugo sedište ima veći deo za zadnjicu i kraći i širi kljun,ali i neki mali kanal (predpostavljam da znate na šta mislim). Normalno,oba su meka. Pitao ja prodavca,da li može da se vrati sedište ako ne odgovara i on je rekao da može,ali vratiti što pre.
Tako da se sad razmišljam šta da uzmem izmedju ta dva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari