Budale. Za taj krš od bajsa dati tol'ke pare. A što tek ne shvatam one što voze Polar ramove... koji paćenici.
Ozbiljno. Mnogo para za prosečnu opremu, ali hsv-ovu priču znamo svi napamet, tako da... :d
Video sam jutros, uzas
Sve isto kao prosle godine samo cene vise :d Aj Avalanche ima Acera prednji menjac, bar su to promenili :d
A jos gori je Capriolo, pogledaj samo ove nove modele, opremu i cene..
Al opet za oko 40k din Avalanche ima najbolju opremu kada uporedis sa Trek, Canondale, Focus, Scott.. koji mogu da se nadju kod nas za taj kes.
Ima u PB neki Custom PB Scott kao, cini mi se da za 34k ima najbolju opremu
Sad vidim da nisam pisao detaljnije o tome, ali nadam se da si stavio neko gusce ulje u stapove. Generalno, moze i motorno, ali onda treba cesce okretati bajs naopacke da se ulje slije. Ja sam stavio sae90 po 30ml u oba stapa i jednom mesecno ga okrenem naopacke da se ulje slije, to je to.oslusao sam duleta, rasturio sam amort sa drugom i osetno je bolje.
@subtractor
Imao sam XT nable, odlično funkcionisale. Čak je jednom utvrđeno da je frivil na izdisanju, ali nikada nije zamenjen i sve i dalje radi savršeno. Sad, da li ova valja, ne znam. Na jedinoj slici (uvek sumnjivo) deluje ok, mada mi je zatvarač (levo) nekako.. čudan. Kao da je izgreban ili deformisan. I kako si uspeo da kupiš menjač, a da ne proveriš da li ti odgovara?A bolje da ne pitam šta planiraš da ti taj strugar struga, ajoj...
@stolex
Pantalone su crne, verovatno najlonske, na suncu će dosta da se greju. Ako su prvenstveno za hladnije vreme (kad su duge), pitanje je koliko će skidanje nogavica da utiče na luftiranje. Previsoka temperatura "tamo dole" nije dobra. Što se uloška tiče, meni deluje kao jeftino i mekano parče spužve. Naravno, ja nisam stručan, ali nemoj takve stvari da kupuješ bez probe. Uživo odmah prepoznaš šta (ne) valja.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari