mige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2005
- Poena
- 390
Moja oprema
- Laptop
- MacBook Air M1
- Mobilni telefon
- iPhone 16e
- Pristup internetu
- Optički internet
Posto vidim da slicna tema ne postoji, reko da je otvorim ovde.
Vozi li ko ovde neke bajseve, sem sto vecinu vremena provodi na stolici ispred kompa. Ja nisam godinama seo na biciklu, i resih da malo pocnem da se rekreiram pa nabavih na extremnom popustu Capriolu Agamu SLX za 36k sa 40 posto popusta. inace do skoro je bio 50k a pre toga 60k. Sa ovakvim setupom i delovima koji su na njoj predstavlja pravi best buy na celom svetu a kamoli Srbiji. Da je neki Scoot, Cannondale, Specialized, Trek, Giant sa ovim delovima , bicikla bi bila najmanje 700-800 eura.
Ova Agama postoji u 2 varijante. Jedna je X7 (sram) a druga je LX (shimano)
Moja je LX ali je ipak mutant zbog zadnjeg menjaca koji je SLX pa se moze i tako nazvati. Umesto SHIMANO DEORE FD-M531 su stavili SHIMANO ALIVIO FD-M413 i malo me zakinuli ali zato umesto SHIMANO LX RD-M581 zadnjeg menjaca su stavili SHIMANO SLX RD-M662-GS. Tako da ne mogu da se zalim.
am / Frame:
ALLOY 6061
Vile / Fork:
ROCK SHOX TORA 302 remote
Srednji pogon / Chain wheel:
TRUVATIV BLAZE 44-32-22T
Menjači / Gears:
SHIMANO SLX RD-M662-GS rear derailleur, SHIMANO ALIVIO FD-M413 front derailleur
Ručica menjača / Shifters:
SHIMANO DEORE SL-M530
Brzina / Speed:
27
Kočnice / Brakes:
AVID BB7 mechanical disc brake
Pneumatici / Tires:
MICHELIN COUNTRY TRIAL 26x1.95
Sedlo / Sadle:
FIZIK - NISENE sport
Evo i malo fotki:
Ako neko sem kompa sedi i na nekom bajku nek napise ovde sta tera.
Edit:
nivoi kvaliteta opreme: https://forum.benchmark.rs/showthre...ička-sekcija&p=6095654&viewfull=1#post6095654
Vozi li ko ovde neke bajseve, sem sto vecinu vremena provodi na stolici ispred kompa. Ja nisam godinama seo na biciklu, i resih da malo pocnem da se rekreiram pa nabavih na extremnom popustu Capriolu Agamu SLX za 36k sa 40 posto popusta. inace do skoro je bio 50k a pre toga 60k. Sa ovakvim setupom i delovima koji su na njoj predstavlja pravi best buy na celom svetu a kamoli Srbiji. Da je neki Scoot, Cannondale, Specialized, Trek, Giant sa ovim delovima , bicikla bi bila najmanje 700-800 eura.
Ova Agama postoji u 2 varijante. Jedna je X7 (sram) a druga je LX (shimano)
Moja je LX ali je ipak mutant zbog zadnjeg menjaca koji je SLX pa se moze i tako nazvati. Umesto SHIMANO DEORE FD-M531 su stavili SHIMANO ALIVIO FD-M413 i malo me zakinuli ali zato umesto SHIMANO LX RD-M581 zadnjeg menjaca su stavili SHIMANO SLX RD-M662-GS. Tako da ne mogu da se zalim.
am / Frame:
ALLOY 6061
Vile / Fork:
ROCK SHOX TORA 302 remote
Srednji pogon / Chain wheel:
TRUVATIV BLAZE 44-32-22T
Menjači / Gears:
SHIMANO SLX RD-M662-GS rear derailleur, SHIMANO ALIVIO FD-M413 front derailleur
Ručica menjača / Shifters:
SHIMANO DEORE SL-M530
Brzina / Speed:
27
Kočnice / Brakes:
AVID BB7 mechanical disc brake
Pneumatici / Tires:
MICHELIN COUNTRY TRIAL 26x1.95
Sedlo / Sadle:
FIZIK - NISENE sport
Evo i malo fotki:

Ako neko sem kompa sedi i na nekom bajku nek napise ovde sta tera.
Edit:
nivoi kvaliteta opreme: https://forum.benchmark.rs/showthre...ička-sekcija&p=6095654&viewfull=1#post6095654
Poslednja izmena od urednika: