ajd pošto ste mi iskulirali prethodno pitanje da probam ovako: Valja li ovaj http://www.totalbike.rs/bicikla/sport/monitor-man?
ne znam da li ovde to sme da se pita i odgovara, ali zanimaju me vase preporuke za dobar servis. radio bih generalni servis, a i proveru hidraulike
To je otprilike jedini bajs kojeg imas u ponudi sa ALU ramom do 20k dinara. Sasvim solidan, sa opremom najnizeg nivoa (ali ne smeta za umerene voznice). Inace bajk je veoma lagan (nisam precizno merio, ali kazu oko 12-13kg). Kao sto sam napomenuo ranije, grip shift sistem menjanja brzina je uzas blagi.
Sa druge strane Agama ima nesto losije menjace
Kako mislis ima losije menjace ? Kad je zadnji slx shadow menjac bolji za klasu od lizardovog deora ?
Svaka preporuka za čovekaMom drugaru Giant-a odrzava profa, tip je na stanici trole pre skupstine u Takovskoj (u prolazu).
s obzirom da na Nbgd-u ima oko 40km biciklističke staze, ili preko reke na Brankov pa lift i onda Ada, Kosutnjak...
Jel ima neko iz NS-a neki predlog dobre maršute?
blago vama u bg-u, pretpostavljam i da je ta staza poprilično dobra. u NS-u, barem po mom iskustvu kad vozim od Veternika do SPENS-a odvalim muda totalno. Neko je pre 50-60 godina bio jako pametan pa je između pešačke i biciklističke posadio drveće i sad je to korenje probilo i izdiglo stazu čitavom dužinom. Naravno da je to asfaltirano u stratu po pravilima sigurno se ne bi to dešavalo. Staza je pravi nutcracker. Novo naselje isto mada tu je problem tek u začetku.
Jel ima neko iz NS-a neki predlog dobre maršute?
Ma, kakvi dobra, ravniji je asfalt na pešačkom delu pored nego na stazi. Na velikom broju prilaza "pešačkom" prelazu su stavili žuto-crne ograde koje predstavljaju veliku smetnju i opasnost. Asfalt staze skoro da nigde nije spojen sa asfaltom kolovoza, nego obavezno imaš makar mali ivičnjak, dok je na pešačkom delu trotoar totalno spušten i bez ivičnjaka. Na podosta mesta je staza zauzeta, kako znakovima, nadstrešnicama bus-stanica, tako parkiranim kolima, frižiderima i štandovima za prodaju. Mali delovi su čisti, ali se po pravilu po njima šeta pučanstvo i to po pravilu što raširenije.blago vama u bg-u, pretpostavljam i da je ta staza poprilično dobra.
Pa mozes i da izadjes malo iz NSa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari