Šta je novo?

Battlefield 2

evo i mene sa vama cim dobijem igricu ( veceras) :D

@Falcon

koji ti je ostatak konfiguracije i na kojim setovanjima igras?

Poslednja izmena:
Invader je napisao(la):
Pa za sad samo taj Bosanski, sta ti fali 6600gt-u za BF2 ?
Ima li original kod nas da se uzme i koliko kosta ako ga ima u prodaji kod nas ?

6600GT:u nefali nishta za BF2 ali S3 Virge:u 2MB fali i te kako... :D

Prodao sam svoj stari Leadtek 6600GT za 140€ i naruchio Gigabyte 6800GT za 280€. Magistrala od 256 bita, i 256 MB memorije nije za bacit...

[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):
Evo jednog servera za koji ne treba ONO, a uz to je jos i "ranked", stigoh do Lance Corporal na njemu:
159.153.157.145

Meni brate taj vise ne radi. A stvarno je bio odlican server. Sada mi prijavljuje da nemamo istu verziju sto znaci da su instalirali patch.

Radio mi je sinoc samo onaj sto ga je Invader dao a videcu da li ce mi raditi veceras. A neki Litvanski koji je ranije bio ok mi ne radi zadnjih par dana.

Uglavnom serveri cas rade cas ne. U svakom slucaju, nemam koju IP adresu da vam dam jer mi NISTA vise ne radi osim ovoga sto ga je Invader naveo.

Instalirao sam patch v1.02 i igra mi vise ne radi! Pre ovoga nisam instalirao patch v1.01.

Kada se igra pokrene, ekran se zacrni, tako stoji par sekundi i onda se vrati desktop.

Koji si ti car....... sta drugo da ti kazem...... sad' mozes slobodno da deinstaliras igru jer drugo resenje ne postoji....

Reinstalirana igra. Sve radi ok. Uspeo sam da se povezem na neki od pomenutih servera. Bilo je 16 na 16, super!

tesa je napisao(la):
Instalirao sam patch v1.02 i igra mi vise ne radi! Pre ovoga nisam instalirao patch v1.01.

Kada se igra pokrene, ekran se zacrni, tako stoji par sekundi i onda se vrati desktop.

Aman narode, koliko puta moram da Vam objasnjavam, igra radi i ove nase preordered verzije sa patche-em. Posetite jedan od omiljenih nam site-ova za igrice i skinite ono sto je potrebno, mislim da se zove neki minimage ili sl.

Da, samo sto ja ne znam kako se radi sa time pa bi bilo lepo da mi objasnis na PM mada iskreno mi se nesto i ne *****ava sa time. Mozda je bolje da sacekam. Ti si onomad rekao da ne koristis taj mini image, odnosno da si reinstalirao igru i ostavio je tako bez patch-a.

Koji sada patch imas?????

Raptor je napisao(la):
Da, samo sto ja ne znam kako se radi sa time pa bi bilo lepo da mi objasnis na PM mada iskreno mi se nesto i ne *****ava sa time. Mozda je bolje da sacekam. Ti si onomad rekao da ne koristis taj mini image, odnosno da si reinstalirao igru i ostavio je tako bez patch-a.

Koji sada patch imas?????

Aktuelni, dakle ovaj 1.01. ili kako vec, objasnio sam ti vec sta treba da uradis, pogledaj poruke od ranije

Ljudi ja sam imao slican problem sa izbacivanjem u win posle crnog ekrana, pa sam posle ustanovio da sam ubagovao BF2 zbog refresh rate-a. Jednostavno nece da radi kada ja rucno podesim frekvencije :mad: Jedini nacin kako mozete da udjete je da ne dirate frekvencije da monitoru niti iz drivera da ih podesite, nego iz BF-a da birate koji ce vam biti Refresh rate. Ako ste bas podesili, i izbacuje vam, onda u shortcut-u stavite da bude -fullscreen 0, pa ce vam uci u window mod...

Dorry je napisao(la):
Jednostavno nece da radi kada ja rucno podesim frekvencije :mad: Jedini nacin kako mozete da udjete je da ne dirate frekvencije da monitoru niti iz drivera da ih podesite, nego iz BF-a da birate koji ce vam biti Refresh rate.

Nisam podesavao refresh rate. Dovoljna je instalacija patcha da ga ubije.

Aktuelni, dakle ovaj 1.01. ili kako vec, objasnio sam ti vec sta treba da uradis, pogledaj poruke od ranije

Ako sam do juce igrao na tim serverima a onda odjednom ne mogu na njih da se konektujem jer pise da imam staru verziju to znaci da su ti serveri do juce bili v1.0 a sada posto je izasao 1.02 patch da su instalirali isti. Znaci, i da imam 1.01 ponovo ne bih mogao da se konektujem.

Taj refresh rate mozete zoabici tako sto ce te prepraviti rezoluciju i refresh rate u fajlu video.com koji se nalazi u My documents>Battlefield 2>Profiles, meni se dva puta tu pojavljuje pa sam oba prepravio...
Ili jednostavno skinite sa neta RefreshLock, oba nacina uspevaju

Dorry je napisao(la):
A jesi li probao -fullscreen 0 u shortcutu?

Nisam a i trenutno nisam raspolozen da instaliram patch kako bih to probao. Sigurno bih ponovo morao da reinstaliram igru.

Nego, dodavanjem "+szx 1280 +szy 1024" u shortcut, postize se da meniji budu u navedenoj rezoluciji. U spisku u podesavanjima se i dalje nista ne menja tako da se igranje i dalje odvija u najvise 1280x960. Moze li i ovde nekako da se dostigne 1280x1024?

Poslednja izmena:
Invader je napisao(la):
Taj refresh rate mozete zoabici tako sto ce te prepraviti rezoluciju i refresh rate u fajlu video.com koji se nalazi u My documents>Battlefield 2>Profiles, meni se dva puta tu pojavljuje pa sam oba prepravio...
Ili jednostavno skinite sa neta RefreshLock, oba nacina uspevaju

Thanx na informaciji, ovo nisam znao...

Raptor je napisao(la):
Ako sam do juce igrao na tim serverima a onda odjednom ne mogu na njih da se konektujem jer pise da imam staru verziju to znaci da su ti serveri do juce bili v1.0 a sada posto je izasao 1.02 patch da su instalirali isti. Znaci, i da imam 1.01 ponovo ne bih mogao da se konektujem.

Patch koga svi nazivaju 1.02, je u stvari modifikovani 1.01, ispravljena je greska koja se ticala memory leak-a, ako procitate pazljivo, objasnjenje na oficijelnom site-u, videcete da u browser-u za igru nece pisati Battlefield v. 1.1.02, vec 1.1.01 buid 2......Ne znam sta vas toliko bune ti patch-evi. Uostalom, ako instalirate 1.02. on ce prebrisati 1.01. i bice to full update.

Da ne zaboravi, evo link-a: http://www.eagames.com/official/battlefield/battlefield2/us/editorial.jsp?src=communityupdate_071505 potrudite se barem da procitate sta pise!

Poslednja izmena:
LOL...pa nije valjda da ne shvatate da vam treba patch da bi ste igrali na serveru koji koristi taj patch?
Kao sto je [EpT]-=SpitFire=- napisao lepo instalirajte i uzivajte :)

Nego [EpT]-=SpitFire=- vidim da koristis teg ispred imena pa me zanima da li ozbiljno igrate BF2 (pod pretpostavkom da je [EpT] klan koji igra BF2).Trazio sam vas na clan base-u ali vas tamo nema.

Overkill je napisao(la):
LOL...pa nije valjda da ne shvatate da vam treba patch da bi ste igrali na serveru koji koristi taj patch?
Kao sto je [EpT]-=SpitFire=- napisao lepo instalirajte i uzivajte :)

Nego [EpT]-=SpitFire=- vidim da koristis teg ispred imena pa me zanima da li ozbiljno igrate BF2 (pod pretpostavkom da je [EpT] klan koji igra BF2).Trazio sam vas na clan base-u ali vas tamo nema.

Taj tag je iz vremena pikanja CS-a na YUBC-jevom serveru, dakle, davno proslo vreme, a ja nostalgican covek te tako i tag ostade :D

e da... lepo sam se igrao... nije bilo nikakvih problema...uvek nadjem neki slobodan server - i evo upallim komp , startujem igru, stignem do ekrana za accounts , kliknem na moj nalog, on kaze "connecting to account server" i cvrc! nikako da se konektuje :mad: :wall: :crash:
Da li mozda ima veze to sto sam danas probao na par servera i rekao mi je da je moj cd-key vec u upotrebi? Posle toga sam nasao neke servere gde sam se igrao do mile volje. Ili je mozda do verzije?
Napominjem da nista, ali nista nisam menjao.

ovde definitivno nesto ne valja. ostavio sam ga 5h i nije uspeo da se konektuje. Napominjem da je to onaj ulazni ekran gde biram nalog. Sada zvanicno ne mogu vise da igram MP, samo SP.

Mislim da su svi imali iste ili slicne probleme, juce, EA games je prepravljao bug-ove koji su se ticali servera na kojima ste mogli sva oruzja da koristite, i ona unlock-ovana. Ispravljeno je, tako da ce pojedini u skladu sa stecenim brojem poena na rank serverima moci ponovo da biraju oruzje ili da koriste ono koje su vec "otkljucali"

Skoro svi serveri su presli na 1.02 patch. Posto bih i ja da predjem na ovu verziju mozda bi neko mogao da mi kaze kako je to uspeo jer nakon instaliranja 1.02 patcha igra vise ne radi.

tesa je napisao(la):
Skoro svi serveri su presli na 1.02 patch. Posto bih i ja da predjem na ovu verziju mozda bi neko mogao da mi kaze kako je to uspeo jer nakon instaliranja 1.02 patcha igra vise ne radi.

Stvarno ne razumem, procitaj ceo thread!!! Objasnjavao sam barem 5-6 puta. :mad:

Mislim da su svi imali iste ili slicne probleme, juce, EA games je prepravljao bug-ove koji su se ticali servera na kojima ste mogli sva oruzja da koristite, i ona unlock-ovana. Ispravljeno je, tako da ce pojedini u skladu sa stecenim brojem poena na rank serverima moci ponovo da biraju oruzje ili da koriste ono koje su vec "otkljucali"

ok. sad sve radi normalno

poz

Nazad
Vrh Dno