Ji 4Tze je napisao(la):koji FW, koji antivirus?
meni recimo radi bez problema sa NoD32 i winXP firewall-om
Po onome sto sam procitao na netu, moze tako sto jedan kreira Single Player mapu, a drugi se konektuju na njegov IP.Cwelle je napisao(la):Da li neko zna da li moze i kako da se ugra u LAN-u sa botovima?
Raptor je napisao(la):Razocarao sam se kada sam video da su u BF2 sve samo avioni, tenkovi, helihopteri i vozila. Znaci, juce za pola sata nisam video ni jednog pesadinca.Ja tu nemam sta da trazim, kao totalni pocetnik mozda bih i dosao do izrazaja na mapi gde su samo pesadinci ali ovako...........
Postoji li mapa gde nema vozila?
POSTOJI LI DOMACI PRIVATE SERVER?
Da li vi igrate na tom bosanskom serveru, zaso sinoc nije bilo nikoga?
Ajmo da igramo......
Raptor je napisao(la):Inace, kada sam danas probao da odem na neka dva servera dobio sam sledecu informaciju i onemoguceno mi je logovanje: YOUR VERSION IS OLDER THAN SERVER - razumem sta to znaci i pretpostavljam da je u pitanju taj novi patch za servere koji igru podize na visu verziju ali ne razumem zasto ja sa osnovnom verzijom ne mogu da se povezem. Ocigledno je da verzije moraju da budu usaglasene ali ne razumem zasto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari