Šta je novo?

Battlefield 2

Pobogu ljudi, pa firewall vam najvise i treba kada ste online. Meni sve fino radi sa KAV-om i @Guard firewall-om+ firewall na ruteru.

Ji 4Tze je napisao(la):
koji FW, koji antivirus?

meni recimo radi bez problema sa NoD32 i winXP firewall-om

Pa recimo da li si se ikad zapitao otkud sada lag i zasto mi skoci ping?Pa AV je odlucio da se update-uje...Sto se FW tice ok ali ne kapiram cemu?

naravno, ali posto se ne igram non-stop, ima kad da se apdejtuje :)
a valjda se to reshava drugachije - gashenjem autoupdate-a ne gasenjem antivirusa potpuno :S:

Poslednja izmena:
Au, strasno, malopre sam instalirao igru ali bukvalno sam se izgubio u momentu kada sam usao. Prvi put imam Battlefield, nikada ranije nisam nista igrao preko net-a tako da mozete da mislite. Nemam predstavu kako da se konektujem na neki server da igram. Odem na Multiplayer i onda ima Manage account, je l' tako!? I sta onda? GDe da upisem broj servera koji je dat na ovom sajt Veze blage nemam gde se nalazim.

Molim vas, ako bi neko hteo ovo da mi objasni, ali bas bas kao za debila.

E, da, to sam i uradio, odnosno napravio sam account onda je bilo "connecting to account server" onda mi se pojavio neki prozor sa gomilom stvari, u gornjem levom uglu je bila praznina da upisem SERVER NUMBER cini mi se, na 2 sekunde se pojavi kursor da mogu da kucam, onda se u prozoru izpod toga pojave imena nekih servera i tu nastaje neka vrsta blokade, zvuk se cuje, modem prestaje da pokazuje da je aktivan (svetiljka koja pokazuje protok je non stop ukljucena) a kursor kojim sam mogao i hteo da upisem broj servera nestaje.

O cemu se radi!??

Evo uspeo sam da se ulogujem na onaj server pre 2 minuta ali bukvalno sam bio sam!?!?!?

Dajte bre neki server na kome igraju nasi ljudi ali da ima nekoga. Da nije preterana guzva jer sam totalni pocetnik ali da ipak ima nekoga.
Gde vi igrate?

Sta to znaci? Bio sam na 3 servera i nigde nikog!??
Kakve to veze ima sa time sto nema ljudi nigde?

Da li neko zna da li moze i kako da se ugra u LAN-u sa botovima?

Cwelle je napisao(la):
Da li neko zna da li moze i kako da se ugra u LAN-u sa botovima?
Po onome sto sam procitao na netu, moze tako sto jedan kreira Single Player mapu, a drugi se konektuju na njegov IP.

Je l' ima neko da koristi drajvere 71.89 a da mu sve normalno radi jer se meni na nekim deonicama desava da trava pocrni, u stvari sto dalje idem (prema nekom delu gde ima trava) ona tako crni... kao da se nesto sjebavaju teksture... da li je problem do drajvera ili do podesavanja...

Mada mi igra prijavljuje da bi trebalo da stavim drajvere sa diska, 77.30 valjda.
A mene to taaako mrzi da radim, da ulazi u Safe mode, pa driver cleaner, pa instalacija a najgore od svega mi je sto mi pomesa sve ikonice na desktop-u. Ja volim samo tako da reinstaliram drajvere jer je tako najbolje ali da li je ok da samo instaliram preko sadasnjih, ili da uradim UPDATE ili tako nesto!? Da ne moram da ulazim u Safe mode i u driver cleaner. Kako vi instalirate novu verziju drajvera? Je l' smem da radim sa DC-om a da ne udjem u Safe mode?

Da li je moguce povecati broj botova u singlu?

Razocarao sam se kada sam video da su u BF2 sve samo avioni, tenkovi, helihopteri i vozila. Znaci, juce za pola sata nisam video ni jednog pesadinca. :( Ja tu nemam sta da trazim, kao totalni pocetnik mozda bih i dosao do izrazaja na mapi gde su samo pesadinci ali ovako........... :(

Postoji li mapa gde nema vozila?

POSTOJI LI DOMACI PRIVATE SERVER?

Da li vi igrate na tom bosanskom serveru, zaso sinoc nije bilo nikoga?
Ajmo da igramo......

Raptor je napisao(la):
Razocarao sam se kada sam video da su u BF2 sve samo avioni, tenkovi, helihopteri i vozila. Znaci, juce za pola sata nisam video ni jednog pesadinca. :( Ja tu nemam sta da trazim, kao totalni pocetnik mozda bih i dosao do izrazaja na mapi gde su samo pesadinci ali ovako........... :(

Postoji li mapa gde nema vozila?

POSTOJI LI DOMACI PRIVATE SERVER?

Da li vi igrate na tom bosanskom serveru, zaso sinoc nije bilo nikoga?
Ajmo da igramo......

I ja sam vec bio tamo 3-4 puta ali nema nikoga. Koji je port?

Battlefield 2 Retail Patch v1.01

Electronic Arts has now released the first retail patch for Battlefield 2, upgrading the 3D multiplayer action sequel by Digital Illusions to version 1.01. This update fixes two crash bugs as well as problems with controls binding, the multiplayer browser, shaders and environment mapping, bot AI, and more.

link1
link2
link3
link4

pozdrav :wave:

Danas sam bio na nekom britanskom serveru i super je bilo, bila je gomila ljudi... otprilike po 15-ak ljudi po timu... ako zelis da ti dam broj, reci...

Inace, kada sam danas probao da odem na neka dva servera dobio sam sledecu informaciju i onemoguceno mi je logovanje: YOUR VERSION IS OLDER THAN SERVER - razumem sta to znaci i pretpostavljam da je u pitanju taj novi patch za servere koji igru podize na visu verziju ali ne razumem zasto ja sa osnovnom verzijom ne mogu da se povezem. Ocigledno je da verzije moraju da budu usaglasene ali ne razumem zasto.

Ne pamtim da sam video vecu glupost od ovog MP-a, bukvalno mi jedna cetvrtina servera uopste ne radi, ne moze da se konektuje, druga priavljuje da mi je cd key "used", treca prijavljuje da nemam dobru verziju a cetvrta je bukvalno PRAZNA non-stop. Ja sam ocekivao tu nece moci da se udje, kad' ono..... smesno........

Raptor je napisao(la):
Inace, kada sam danas probao da odem na neka dva servera dobio sam sledecu informaciju i onemoguceno mi je logovanje: YOUR VERSION IS OLDER THAN SERVER - razumem sta to znaci i pretpostavljam da je u pitanju taj novi patch za servere koji igru podize na visu verziju ali ne razumem zasto ja sa osnovnom verzijom ne mogu da se povezem. Ocigledno je da verzije moraju da budu usaglasene ali ne razumem zasto.

Ako server koristi jednu verziju igre a ti drugu,sasvim je normalno da na tom serveru ne mozes da igras.Nema tu sta da se razume ili ne,jednostvno skini patch. :)

Malo sam sufovao i nasao da zaista ne radi sa GF4ti, mada ima sajtova koji rade na modovanju shadera smatram da je ovo sramota i da je Nvidia pljunula na svoje korisnike jer je ocigledno kao sponzor ove igre i te kako uticala na ovu odluku.

Ocigledno da su resili da je korisnicima gf4 dosta bilo "voznje" za istu cenu, red je za upgrade i to extra pre vremena po mnogima, vidim da su ljudi napolju extra besni na NV zbog ovoga, mada lako je njima....

Nego, jel' ima neko neki tip&trick za igranje (posebno avion, i helikopter....nije mi samo jasno kako ja veoma retko uhvatim tudju letilicu i upucam je raketom (kroz helikoter, posebno onaj transportni ona jednostavno proleti kroz njega, a avioni mi vrlo brzo izmaknu)). Naravno, dodje svaki savet dobrodosao.

Noob sam sta cu, prvi put igram Battlefield. :S:

Sto se skidanja helikoptera i aviona tice potrebno je samo malo strpljenja.Znaci kada uhvatis na nisan neku od navedenih letilica sacekaj par sekundi...nemoj odmah da ispaljujes rakete.Skoro,po nekom nepisanom pravilu,99% igraca-pilota u panici odmah ispaljuje toplotne mamce,iako imaju i indikator samog ispaljivanja raketa.E onda lepo ispalis rakete i bye,bye.Sa avionima je malo teze jer su brzi ali ih je veoma lako skinuti kada lete ka tebi.
Sto se proletanja raketa kroz otvorena vrata helikoptera tice,pa to mi deluje kao neki "bug"...mada sam par puta uspeo da ubijem "putnike".

Objasnite mi par stvari:

1. Sta znaci onih 5 kolona kada se pritisne da se vidi statistika. Znam da nisan znaci koliko si puta ubio, mrtvacka glava je koliko su puta tebe ubili, sta je ovo ostalo? Da li je ono poslednje PING ? Ono prvo su neki bodovi (pehar) i ne znam sta znaci druga kolona.

2. Kako iz terenskog vozila ukoliko si samo ti u njemu, znaci nemas vozaca nego si ti vozac, da se premestis na mitraljez, znaci samo da pucas (a da vozilo naravno stoji jer ga niko ne vozi). Primetio sam da to ljudi rade a ja ne znam kako to da uradim.

3. Ako moze mala pomoc u vezi letenja helikopterom, umem da poletim ali uopste ne znam kako da ga odrzim u vazduhu, kako da idem napred. Ukratko.

1.Pojma nemam...statistika me ne zanima

2.F1,F2,F3...

3.Options -> Controls sve ti je tamo...

Nabavio sam Logitech Rumble Gamepad, samo zbog aviona/helikopter-a. Helikopter i moze da se vozi na tastaturi, avion...tesko (mislim, dobro), ko ga vozi na tastaturi svaka mu cast.

Jedan od tips za avion i rakete, kada vozite avion drzite nisan na onom za bombe, pa tek kada ste sigurni koliko, toliko u pogodatk, prebacite na nisan za rakete, i imate instant KILL, bas zbog onog indikatora da ste nekog uhvatili na nisan.

Uzeo sam igru ali cim je ukljucim pojavi se crni ekran i vrati me u win :wall:, to mi se isto desavalo sa BF1942, HELP !!!

Vrh Dno