Šta je novo?

Battlefield 2

@Overkill Znam da sve imam u opcijama ali opet ne znam kako to da primenim. Mozda je u pitanju ovo sto Spitfire rece da je jako tesko voziti tastaturom i misem.

@Invader Ocigledno ti je kompjuter nekompatibilan sa BF-om. ;)

Poslednja izmena:
Invader je napisao(la):
Uzeo sam igru ali cim je ukljucim pojavi se crni ekran i vrati me u win :wall:, to mi se isto desavalo sa BF1942, HELP !!!

Mene je zezao ReForce, pa sam skinuo RefreshLock. Isti simptomi.

Imam problem, instalirao sam patch v1.01 i igra mi vise ne sljaka, ima li nekog
resenja??? Znam za resenje tipa uninstall + install + (*****i patch) :d :d

Pozdrav!!

Ima li jos neko problema sa patchom??

kmario je napisao(la):
Imam problem, instalirao sam patch v1.01 i igra mi vise ne sljaka, ima li nekog
resenja??? Znam za resenje tipa uninstall + install + (*****i patch) :d :d

Pozdrav!!

Ima li jos neko problema sa patchom??

Radi sa patch-em skoro bez problema. Samo...moras da umes. Proveri PM. Uzgred, ne vredi instalirati patch, obzirom da su najavili izbacivanje novog zbog debelih propusta u vec objavljenom.

Kako ne vredi, valjda ce ti i dalje trebati da bi igrao online.

Edit: upravo sam ovo procitao "Battlefield 2 smo nedavno zakrpali, zaigrali i razveselili se poboljšanjima. Sreća je bila kratkog vijeka jer je zakrpa juče opozvana zbog navodnih problema sa memorijom kod nekih igrača. Umjesto da izdaju fix koji to sređuje EA savjetuje da igru potpuno uninstalirate sa machine i ponovo instalirate, ali bez patcha. Naporan, ali potreban proces ukoliko želite i dalje igrati online" tako ne da ne vredi nego ne smete da instalirate patch...

Poslednja izmena:
Invader je napisao(la):
Kako ne vredi, valjda ce ti i dalje trebati da bi igrao online.

Edit: upravo sam ovo procitao "Battlefield 2 smo nedavno zakrpali, zaigrali i razveselili se poboljšanjima. Sreća je bila kratkog vijeka jer je zakrpa juče opozvana zbog navodnih problema sa memorijom kod nekih igrača. Umjesto da izdaju fix koji to sređuje EA savjetuje da igru potpuno uninstalirate sa machine i ponovo instalirate, ali bez patcha. Naporan, ali potreban proces ukoliko želite i dalje igrati online" tako ne da ne vredi nego ne smete da instalirate patch...

I dalje ima servera sa izbacenim patch-em, tako da ko voli nek izvoli.

Jel bu znao neko gde mogu da najdem sountrackove iz battlefild 2

I mene izludjuje to sto mi blokira kada treba da izlista one servere ili kada mi otvori prozorcic da upisem IP i onda nestane kursor i cao........

Igre li neko BF2 Online, ja igram na serveru bf-2.ath.cx, ima dosta ljudi.Na bosanskom serveru kad god se konektujem je prazan, ajde da se dogovorimo za neke termine kad bi smo igrali BF2

Poz

@Invader
daj IP adresu i broj porta, nemogu da nadjem server ovako...

Ajde veceras oko 9 da se okupimo na bosanskom... Ja sam se juche kachio par puta, uvek prazan, jednom je bio jedan lik, malo smo se jurili i to je to...

Danas u 21h, moze?!

BTW. Ingame nick mi je 3MAJ (davni predak sokola) :D

Poslednja izmena:
Tako treba da se konektuje na server preko porta 16567, bio sam malo pre i nesto ne radi server. Vidimo se na bosancu :D

Poz

Pao mi sistem, kad zavrsim sa instaliranjem dolazim na server

Odushevio sam se igricom ( mislio sam da ce biti shit kao i vecina ea naslova ) elem smetaju mi 2 stvari ... NEMA KRVI !!! I nema podrshku za rezoluciju 1280 - 1024 :)

inache svaka cas stvarno sabija kako su uradili igru

@StormScion
prepravi da ti shortcut za pokretanje igrice bude

"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +szx 1280 +szy 1024 +menu 1 +fullscreen 1

@Invader
U 21:15 na serveru nas sestorica, 5 amera i 1 protiv. Tuga :S:

PS. Poz za Kneleta koji je dosao :banana:

Poslednja izmena:
Osposbio sam komp tek negde oko 23h, otisao sam na bf-2.ath.cx i tamo nas je bilo 15 na 15, max je 32, bilo je extra, bio je jedan lik koji me je stalno jurio sa avionom jer sam uspeo par puta da izbegnem njegov air strike sa opaskom "missed me", tako da je lik stalno pokusavao da me raznese, ma ludilo.

Ajde veceras oko 22 na ovom serveru, mislim da preko dana neradi

P.S. Da li neko zna jos neki IP servera za ove nase preordered verzije :)

Falcon je napisao(la):
U 21:15 na serveru nas sestorica, 5 amera i 1 protiv. Tuga :S:

Hehehe, bas je bila tuga, nesto se igraci uopste ne interesuju za makljazu
sa domacima , ajde bre, ZEZANJE!!!!

Falcon je napisao(la):
PS. Poz za Kneleta koji je dosao :banana:

O hvala kolega, same here!!! :wave: :banana: :wave:

Ajde da se nadjemo u malo vecem broju pa da mu ga damo po nisanu!!!!

Pozdrav!! :d :wave: :d

Izasao patch 1.02!!!

Izasao i zvanicni patch 1.02 za BF2

Community Update – 7/15/05

HOTFIX for BF2 v1.01 Now Available!
The hotfix for Battlefield 2 v1.01 is now available for download. This update replaces v1.01 and fixes the said memory leak. Along with this update, we’ve made available an updated unranked server file for Win32 and an updated unranked server file for Linux.

Battlefield 2 v1.02
bf2patch_v_102.exe - (16.3MB)
(this replaces all previous updates)

Izvor:
http://www.eagames.com/official/battlefield/battlefield2/us/editorial.jsp?src=communityupdate_071505

Danas popodne na "bosancu" bilo rokanje samo tako :) Svracajte povremeno na server, nikad se ne zna. Prvo je bilo nas 6 i za pola sata se napunilo na oko 30-35... Posle nisam ni gledao koliko nas je bilo, bilo je fenomenalno!!!

Poslednja izmena:
Invader je napisao(la):
Ja sam bio sinoc na (bf-2.ath.cx) od 22-01h i igrali smo 20 na 20, kidanje...

Nikako da pitam... taj server koji non stop spominjes... on nema broj nego ime!? Je l' u polje za IP upisem to ime?

pa da, upises ono u zagradi, likovi su napisali da se konektujemo tako a ne preko IP-ja

Upravo sam se diskonektovao sa tog servera i mogu da ti kazem da je najgori od svih na kojima sam do sada bio. Prvo, spawn je posle 3 sec sto mi se uopste ne svidja, drugo, previse je ljudi tako da partije traju nesto smesno (nije ogranicenje 16 na 16 nego vece) i igraci su ****** kakvih nema, niko ne **** nikoga, gaze se svoji, znaci rasulo...

Hteo sam da odem na dva fenomenalna servera na kojima sam igrao poslednjih 7 dana ali vise ne mogu da se konektujem. Instalirali su patch. Samo jednu stvar je razumem (ne bunim se, samo je ne shvatam): zasto serveri koji se pretstavljaju i reklamiraju kao ONI instaliraju patch kada ljudi sa ONAKVOM igrom onda ne mogu da se konektuju jer ne mogu da instaliraju patch jer za njega nema ONO.

Znaci, jos samo malo i cao igranje preko net-a........

Polako izacice dodatak za nase preordered verzije, nego daj IP ako znas bolji, do sad je sve bilo timski, upao si u los termin :)

Cao svima !

Skinuo sam demo i igra mi se bas svidja. Primetio sam da sa tenkom ne moze da se srusi drvo, drvena kucica itd... Da li je to samo tako u demo verziji ili je taj fenomen prisutan i u original preorder verziji?

Takodje zamolio bih za spisak ip adresa ili host name-ova na kojima se mi iz Srbije okupljamo da dodjem i ja malo da probam kao i to gde mogu da narucim preorder verziju igre? :D

unapred zahvalan !

Pa za sad samo taj Bosanski, sta ti fali 6600gt-u za BF2 ?
Ima li original kod nas da se uzme i koliko kosta ako ga ima u prodaji kod nas ?

Ja vozim BF2 na 6600GT i mogu ti reci da bi mi znacila 6800GT, da mogu da ukljucim 4xAA ko covek. Ovako, sa 2xAA imam oko 45FPS, bez AA u proseku 75FPS.

Javite kad se pojavio ONO za ovo ;)

@Invader
Mislim da je original 3200 ili 3500 dinara. Mislim da cu i ja da ga kupim, sto neko rece, momci iz DICE-a su zasluzili!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno