Pa igra zauzima na DVD-u nesto preko 2GB, tako da ako hoces verovatno mozes da je podelis na 3 CD-a._Weasel_ je napisao(la):Prekosutra idem da od ortaka uzmem jedva cekam
Demo sam vec igrao i odlican je .
Na koliko obicnih cdeova staje ??
Dandy je napisao(la):Jako mi se svidja kako je sve uradjeno. Bas mi je legla igra. Kome ne odgovara, evo mu stari BF1942, ja se bogami ne vracam.
Ne znam samo gde si video toliko vozila za 16 igraca? Mozda na verziji mape za 64 igraca, a onda vise i nije mnogo.filipenko je napisao(la):Mislim da je steta sto u Battlefieldu ima toliko vozila, previse ih je, posebno na nekim mapama. Bilo bi dobro 2-5 vozila maksimum, a ne ono 15 pesadinaca, 12 tenkova, 7 oklopnih vozila, 5 aviona i 2 dzipa...
filipenko je napisao(la):I aviJone i kamiJone pa se vozikaju, do yaya :d
Mislim da je steta sto u Battlefieldu ima toliko vozila, previse ih je, posebno na nekim mapama. Bilo bi dobro 2-5 vozila maksimum, a ne ono 15 pesadinaca, 12 tenkova, 7 oklopnih vozila, 5 aviona i 2 dzipa...
edit: jel se to meni cini ili snajper NE MOZE da ubije iz prve??? Desava li se to i vama? Ako je tako deinstaliram je odma'
THE SERB je napisao(la):Posto ne primecujem da ga neko spominje zanima me da li vas ima koji bi ste ga igrali ili ga vec igrate!
Mogli bi da pokrenemo jedan thread ( recimo ovaj :smoke: ) u kome bi se dogovarli o partijama!Evo ja imam ip na nekog bosanskog servera pa bismo mogli recimo tu da se okupljamo ping je ok nema nesto preterano guzve!
IP: 195.222.33.244
Veceras od 21h?
Ok!
Hm nadam se da neko nece ovo da okarakterise kao piraterju, mada se nikada ne zna!
Pozdrav!
Raptor je napisao(la):Da li je potrebno da mi budu ukljuceni anti virus program i firewall dok igram neku igru on-line? Konkretno, zelim da igram BF2 a nikada do sada nisam igrao nista on-line pa ne znam.
kmario je napisao(la):Covece, Raptore jel ti nekad spavas??:d
![]()
Vidim da si postovao poruku u 04:08, sta radis toliko??
Inace ajd stvarno ljudi da se najdemo na onom bosanskom
ja bio juce, bili su online samo THE SERB i jos jedan njegov
prijatelj, ajde bre........ ZIVLJE ZIVLJE!!!
Da se malo :smash: :whip: :smash: !!!!!!!
Puno pozdrava!!!!
Overkill je napisao(la):Apsolutno iskljuceni...u suprotnom se neces naigrati![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari