Šta je novo?

Battlefield 2

Prekosutra idem da od ortaka uzmem jedva cekam
Demo sam vec igrao i odlican je .
Na koliko obicnih cdeova staje ??

_Weasel_ je napisao(la):
Prekosutra idem da od ortaka uzmem jedva cekam
Demo sam vec igrao i odlican je .
Na koliko obicnih cdeova staje ??
Pa igra zauzima na DVD-u nesto preko 2GB, tako da ako hoces verovatno mozes da je podelis na 3 CD-a.

2 dandy:hvala

gro sam malo kod ortaka i mogu da kazem da je extra.
Jedva cakam da ga probam u MPu

Dandy je napisao(la):
Jako mi se svidja kako je sve uradjeno. Bas mi je legla igra. Kome ne odgovara, evo mu stari BF1942, ja se bogami ne vracam.

Ne znam kakav je novi BF, ali ako ima bilo shta iz starog, necu nikad ni saznati kakav je :)
Ja nisam video nikoga da igra stari BF osim ekipe koja se okupi u igraonici i do jaja im je poshto je to drugi put shto su videli komp, a ono imash aviJone, ma to je super ;)

I aviJone i kamiJone pa se vozikaju, do yaya :d

Mislim da je steta sto u Battlefieldu ima toliko vozila, previse ih je, posebno na nekim mapama. Bilo bi dobro 2-5 vozila maksimum, a ne ono 15 pesadinaca, 12 tenkova, 7 oklopnih vozila, 5 aviona i 2 dzipa...

edit: jel se to meni cini ili snajper NE MOZE da ubije iz prve??? Desava li se to i vama? Ako je tako deinstaliram je odma'

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
Mislim da je steta sto u Battlefieldu ima toliko vozila, previse ih je, posebno na nekim mapama. Bilo bi dobro 2-5 vozila maksimum, a ne ono 15 pesadinaca, 12 tenkova, 7 oklopnih vozila, 5 aviona i 2 dzipa...
Ne znam samo gde si video toliko vozila za 16 igraca? Mozda na verziji mape za 64 igraca, a onda vise i nije mnogo.

filipenko je napisao(la):
I aviJone i kamiJone pa se vozikaju, do yaya :d

edit: jel se to meni cini ili snajper NE MOZE da ubije iz prve??? Desava li se to i vama? Ako je tako deinstaliram je odma'

ne moze da ubije iz prve.
a vozila ima sasvim dovoljno, lepo su izbalansirane mape, 2 aviona, 2 helisha (negde 3 ili 4, na mapama za 64 igracha), par tenkova, par APC-ova i dzipova koliko treba. Ili bi ti da peshachish pola mape? :)

daj bre, sta se ovo sve vune javljaju s komentarima za BF (guru, i filipenko), a nisu ga ni igrali posteno :d :whip:

Definitivno ga necu ni igrati posle ovog infoa oko snajpera. Hit Location System postoji jos od Quake-a naovamo :d Mogli su onda da ubace Rocket Jump, pa da se prisetim starih srecnih vremena :smoke: :D

edit: tek sad shvatam o cemu se ovde radi i zasto BF ima ovoliku popularnost. Masa woona kojima ne mozes nista iz daleka jer oruzje ne ubija, ima dosta vozila i tako to :)

Poslednja izmena:
Gresis, ovaj silno gresis sinko.
U BF2 je implementiran sistem rankova, koji ne radi u singleplayer/offline rezimu
Od toga koliko rankova imas/koliko si dobar igrac zavisi i koje oruzje mozes da koristis, pa npr, kao snajperista mozes koristiti nove modele snajpera koji ubijaju iz prve.
Ima BF2 jos puno da se igra da bi se provalio ;)

Vec dosta vremena igram BF2 online i mogu vam reci da obican snajper
moze da ubije iz prve ako se uvezbate i dobro nisanite, heheheh :d

ili to ili su im health barovi bili na 20% hehehe :S:

Ali nema veze, igra je ZAKON!!

Pozdrav!! :cigar: :wave: :cigar:

Kakva je situacija sa serverima, koliko ih ima, da li je guzva, da li secka itd. ?
Trebalo bi da ovih dana nabavim igru pa pitam.

I u SK pise da se mape i dalje tragicno sporo ucitavaju i da se to moze poboljsati nekakvom reoptimizacijom shader-a. Kako se to radi?

Battlefield 2 Online!

Posto ne primecujem da ga neko spominje zanima me da li vas ima koji bi ste ga igrali ili ga vec igrate!
Mogli bi da pokrenemo jedan thread ( recimo ovaj :smoke: ) u kome bi se dogovarli o partijama!Evo ja imam ip na nekog bosanskog servera pa bismo mogli recimo tu da se okupljamo ping je ok nema nesto preterano guzve!

IP: 195.222.33.244

Veceras od 21h?
Ok!
Hm nadam se da neko nece ovo da okarakterise kao piraterju, mada se nikada ne zna!

Pozdrav!

Moze uputstvo za nas kokoske kako se konektuje na server po IP adresi?

Ukljucis igru, konektujes se na account, kliknes na multiplayer, pa kad
ti se otvori sledeci screen gde je spisak servera, odmah ispod spiska sa
leve strane imas dugme connect to ip, to kliknes ukucas ip adresu, pa ok,
i cekas da se ukljuci.

Nadam se da sam bio od pomoci!!! :D :bottle: :cigar:

Cek cek, to znaci da moram da napravim multiplayer account?
U stvari pitam ovo zato sto hocu da se konektujem na IP racunara u LAN-u koji napravi igru sa bot-ovima. Procitao sam na forumima da to moze.
Da li moram da budem online da bih napravio multiplayer account?

THE SERB je napisao(la):
Posto ne primecujem da ga neko spominje zanima me da li vas ima koji bi ste ga igrali ili ga vec igrate!
Mogli bi da pokrenemo jedan thread ( recimo ovaj :smoke: ) u kome bi se dogovarli o partijama!Evo ja imam ip na nekog bosanskog servera pa bismo mogli recimo tu da se okupljamo ping je ok nema nesto preterano guzve!

IP: 195.222.33.244

Veceras od 21h?
Ok!
Hm nadam se da neko nece ovo da okarakterise kao piraterju, mada se nikada ne zna!

Pozdrav!

Hoce li biti veceras oko 9 nekog rokanja na tom serveru? Sada sam video i nema nikog tada.

Ajde u 9 bicu ja pa ako nema nikog naci cemo se negde na nekom drugom!
Bio sam ja sinoc na onom bt-2.ath.cx i lagovalo je zesce!
Ajde bre ljudi da se okupimo na BIH serveru nema nigde nikog a ping je extra!

Pozdrav!

Da li je potrebno da mi budu ukljuceni anti virus program i firewall dok igram neku igru on-line? Konkretno, zelim da igram BF2 a nikada do sada nisam igrao nista on-line pa ne znam.

Raptor je napisao(la):
Da li je potrebno da mi budu ukljuceni anti virus program i firewall dok igram neku igru on-line? Konkretno, zelim da igram BF2 a nikada do sada nisam igrao nista on-line pa ne znam.

Apsolutno iskljuceni...u suprotnom se neces naigrati :)

Kod mene je sve uključeno uvek. A zašto se neće naigrati?

Covece, Raptore jel ti nekad spavas?? :D :d :D
Vidim da si postovao poruku u 04:08, sta radis toliko??

Inace ajd stvarno ljudi da se najdemo na onom bosanskom
ja bio juce, bili su online samo THE SERB i jos jedan njegov
prijatelj, ajde bre........ ZIVLJE ZIVLJE!!!

Da se malo :smash: :whip: :smash: !!!!!!!

Puno pozdrava!!!!

Meni je ukljucen samo antivirus ali firewall mi smeta (ne zbog igre) pa
je iskljucen! Kada se ljudi nalazimo veceras???

Serbe Serbe zasto ja kupovah BF 1942, na kome igras DC, FH, RR, SW...

kmario je napisao(la):
Covece, Raptore jel ti nekad spavas?? :D :d :D
Vidim da si postovao poruku u 04:08, sta radis toliko??

Inace ajd stvarno ljudi da se najdemo na onom bosanskom
ja bio juce, bili su online samo THE SERB i jos jedan njegov
prijatelj, ajde bre........ ZIVLJE ZIVLJE!!!

Da se malo :smash: :whip: :smash: !!!!!!!

Puno pozdrava!!!!

U koliko sati?

Probao sam sada ovaj bosanski server, fino radi. Par puta sam imao lag, ali sa tim mogu da zivim ako ostane tako i kada bude bio pun.
Nego i dalje ne mogu da verujem da ne mogu da dodjem do multiplayer skrina ako nisam online... pa **bem ti debile :smash:
Ovo me onemogucava da kod ortaka u LAN-u igramo sa botovima ako nema internet konekciju.

Poslednja izmena:
Poenta pitanja u vezi firewall-a i AV-a je u tome sto ne znam da li igranjem on-line igre mogu navuci viruse, spyware-ove itd. ?

@Kmario Znas sta radim? Koristim blagodeti uspesno zavrsenog ispitnog roka (gledam filmove svako vece, igram igre i cekam dan da krenem na more) :D

Sto mi ne odgovoris na private?

Ja imam KAV Pro i Outpost.

Sigurno je da ce raditi, ali da li ce kociti, jer zauzimaju memoriju, to se ja pitam.

Poslednja izmena:
Vrh Dno