Šta je novo?

Battlefield 2

Igrao na win7 BF2 bez problem igram i dalje moguće da se nešto zeznulo prilikom instaliranja drajvera od grafike mozda da ponovo reinstal igre

Ono sto me interesuje koju verziju da uzmem ? Sto su ova 2 omota razlicita ?

Ovo sto si naveo su iste verzije tj complete edition ali mislim da ga kod nas nema osim mozda neka tempo ili metro varijanta, uzmi ako nadjes single BF2 pa probaj. Ja sam pre neki dan instalirao i sa zaljenjem konstatovao da zbog SBB PING od min 60 je jako neigriv :S:
Mada rekao sam da hocu da prebacim 200 k bodova pa cu biti mazohista ... a i planiram sa nekim prijateljima druzenje

Ma sta ce mi da kupujem kod nas, uzecu sa ebay-a.
Znaci nema greske ni sa jednom varijantom sto sam kacio.
Cim stigne javljam i kad vidim kako ide online da igramo malo.
E da kako radi igra uopste u win7 ? Dok to ne saznam necu da narucim.

Isto je to. Bitno je da uzmeš complete collection ili deluxe. Btw kod nas je u skoro svakoj ye8enoj knjižari imaš za 900-1000 rsd. Zašto bi isto to na eBay-u plaćao skuplje?

Isto je to. Bitno je da uzmeš complete collection ili deluxe. Btw kod nas je u skoro svakoj ye8enoj knjižari imaš za 900-1000 rsd. Zašto bi isto to na eBay-u plaćao skuplje?

De ima Complete izdanje ?
Jel radi igra na windows 7 ?

Radi igra normalno na win7 x64. Samo skini 1.50 patch. U stvari kupi deluxe jer sa poslednjim patchom dobijaš i Euro Force i Armored Fury addonove besplatno. Nemoj da se frustriraš ako te budu drali na početku. Za rankove i unlockove oružja ti treba dosta više nego u BFBC2. Evo imaš ovde za 950 dinara http://www.tehnomanija.rs/katalog/ea-igrica-battlefield-2-deluxe.html

Kako da ti objasnim: nije isto a u stvari jeste. Uz deluxe4 dobijaš samo Special Forces addon ali se uz 1.50 patch dobija i Armored Fury i Euro Force za DŽ. Uz complete collection dobijaš sve odjednom na disku ali opet moraš da patchuješ sa 1.50. Znači razlika je samo u tome da li ćeš ova dva addon-a da instaliraš patchovanjem (koje je takoreći obavezno) ili sa diska.

Ma ko da je bitno de je patch.
Nemaju u Tehnomaniji na stanju. Imas jos neku radnju na umu ? Ili da uzmem preko.

Prošetaj po gradu (Plato i druge veće knjižare po centru), Tempo, IDEA, sigurno ćeš naći

Prošetaj po gradu (Plato i druge veće knjižare po centru), Tempo, IDEA, sigurno ćeš naći

Ma mrzi me da trosim gorivo i da se cimam po gradu oko toga. Nasao sam u computerlandu, Zmay ce mi poslati.
Pucamo se ovih dana. :D

Btw spremi sonijev joypad za avione. Nisam ekspert za njih ali kažu da je tako bolje

@ Bob Marli: Igra radi kako treba na Win 7 x64 i rezoluciji 1920x1080. I 6 godina od izlaska, servera ima na stotine, igraca na hiljade. Mape koje ne smes da propustis su: Road to Jalalabad, Strike at Karkand, Wake Island, Dragon Valley, Gulf of Oman i jos par njih, videces vec kada pocnes da igras.
Sto se tice verzije koju uzimas, isto je to, uz patch 1.50 (njemu prethodi 1.41) dobijas sve ekspanzije i mape, mada ne znam koliko ces to igrati jer se najvise igra "obican" BF2, jer su serveri najpopunjeniji.
Obavezno postuj pravila igre koja su uglavnom ispisana na ekranu koji vidis kada se mapa ucitava ili skroluju u igri, jer se na jacim serverima njihovo nepostovanje u 95% slucajeva sankcionise momentalno.

Poslednja izmena:
:Klanjanje Rep + AMG ...
@BobSve ti je covek napisao u kratkim crtama za pocetak.Jos da dodas ovih par aktivnih igraca sa foruma preko http://battletracker.com/ i rokaj.
@vkozomar 200k dream on :p :type:
@ Bob Marli: Igra radi kako treba na Win 7 x64 i rezoluciji 1920x1080. I 6 godina od izlaska, servera ima na stotine, igraca na hiljade. Mape koje ne smes da propustis su: Road to Jalalabad, Strike at Karkand, Wake Island, Dragon Valley, Gulf of Oman i jos par njih, videces vec kada pocnes da igras.
Sto se tice verzije koju uzimas, isto je to, uz patch 1.50 (njemu prethodi 1.41) dobijas sve ekspanzije i mape, mada ne znam koliko ces to igrati jer se najvise igra "obican" BF2, jer su serveri najpopunjeniji.
Obavezno postuj pravila igre koja su uglavnom ispisana na ekranu koji vidis kada se mapa ucitava ili skroluju u igri, jer se na jacim serverima njihovo nepostovanje u 95% slucajeva sankcionise momentalno.

Pise da ima u computerlandu. Ako narucicu sa ebay-a, najmanji problem.

oooooo budi se stari duh BF2 :) odlično ima interesenata raduje me to mada sad sa drugarima igramo uglavnom BC2 ali nije mi problem da se malo bacim u jurnjavu po karkandu ili nekoj drugoj mapi :) vidimo se tamo negde ;)

Da li neko moze da mi potvrdi da li su aktivni BF 2 EA serveri?
Takodje, imam problem da ne mogu da se ulogujem sa svojim BF2 EA acc koji sada koristim za BF3 origin?
Kako je moguce da ne postoji acc a passwrd nije menjan.
Kada hocu da promeni pass, salje me na game spy ?!

BF2 vanila jesu, a Special Forces se nazalost skoro ne igra vise.

Nazad
Vrh Dno