Šta je novo?

Battlefield 2

Treba ti ...\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\Support. Tu se nalazi Battlefield2 code CD key, sluzi za naknadno ubacivanje ili menjanje kljuca pa sledi uputstva u njemu. Kad zavrsis treba da ponovo pustis najnoviji patch.

Ima svega nekoliko servera koji ne zahtevaju cd key, odnosno koji prihvataju narodni kljuc, i neces se naigrati. Imas ovde http://www.game-s.rs/index.php?page...ategory_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=71 original za 799, sto i nije bas bas puno. Ko zna gde ima za 600 neka napise. Proveri i ovo telefonom http://www.game-s.rs/index.php?page...ategory_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=71, ako je slika tacna imas i SF za iste pare.

Ova igra je dobra, stara ( 2005.) ali dobra, za razliku od BFBC2.

Fala na odgovorima!

Nije problem da kupim igru,ali hocu prvo da vidim kakva je-da nebi kupovao dzabe.Znam da je svi hvale,ali neke mnogo hvaljene igre npr.-meni se nisu svidele.

Ala ti kasnis covece.Odakle pade sa 5 god zakasnjenja.Igra je extra ali samo u multiplay.Bez originala nema sta da trazis tamo.Kupis BF2 complete collection Euro force,Armored fury i ceo svet je tvoj.Samo da znas da protiv tebe ce da igraju sjajni borci i treba ce ti vremena da se uhodas i naucis mape.Ghost Town,Great Wall,Warlord,Road to Jalalabad,Strike at Karkand su extra mape i nadji Gotland i Super servere u server listama.Tamo su najvece guzve a gde je guzva tu je najbolji fajt.Nema sanse da ti se ne dopadne.Srecno! :wave:

Poceli nesto da *****avaju. Server cesto izbacuje. Imam original i igram vec godinu dana sa njim ,ali od skoro zeza!!!

Poceli nesto da *****avaju. Server cesto izbacuje. Imam original i igram vec godinu dana sa njim ,ali od skoro zeza!!!

Razlog je što se DICE seli u druge prostorije samim tim i glavni EA server tako kažu ljudi koji prate dešavanja i još aktivno igraju BF2 a sad do kad će trajati ta konfuzija i problemi ok BF2 nezna se ....

Poslednja izmena:
BFBC2 jednostavno nije vredan para za koje se prodaje. Jos u beta fazi videlo se da BFBC2 i nema neku buducnost i dugovecnost, za razliku od BF2 koji opstaje.

Bolje da si sacekao BF3 igrajuci BF2.

Kako kome,svako to treba sam da presudi.Ja volim da odigram koju partiju,s` vremena na vreme i nisam zazalio sto sam dao pare.

Ja sam otprilike isto novca(u dinarima) dao za BF2 davne 2006(ili 07) čini mi se ~3200 i za BFBC2 ove godine.
BFBC2 ne palim više uopšte.BF2 svih ovih godina igram,nekada više nekada manje ali uvek mu se vraćam.

Ja sam otprilike isto novca(u dinarima) dao za BF2 davne 2006(ili 07) čini mi se ~3200 i za BFBC2 ove godine.
BFBC2 ne palim više uopšte.BF2 svih ovih godina igram,nekada više nekada manje ali uvek mu se vraćam.

Ista priča, samo sam ja počeo od 2005. i platih je 3600 rsd tada. Jednostavno bfbc2 nije to.

Nemojte očekivati nešto puno od BF3. Cilj velikih kompanija nije da igate igru x godina, već do izlaska sledećeg naslova, a da period između nastavaka bude što je moguće kraći, pogotovo ako se ne plaća neka preplata kao u mmo igrama.

Poslednja izmena:
Ja ne očekujem ništa od bf3. Biće to bfbc2 sa novim mapama

halp :(

resio sam posle dugo vremena da igram bf2, imam org. instaliro sve lepo, prvo 1.41 pa 1.5 patch, upalim igru i posle 2-3 minuta igra se zamrzne :\
jel se jos nekome desavalo ovo?

halp :(

resio sam posle dugo vremena da igram bf2, imam org. instaliro sve lepo, prvo 1.41 pa 1.5 patch, upalim igru i posle 2-3 minuta igra se zamrzne :\
jel se jos nekome desavalo ovo?

Sve si kako je trebalo uradio jedino da probaš da ponovo instaliraš igru

obriso sam ... ne mogu da se bakcem guglao sam ovaj problem je masovan... valjda je do win7 x64 i tog 1.5 patch-a... :D

Da mozda neko zna kako da igram bf2 na Gareni, mislim da tu ne treba original? Ali ne znam da pokrenem pojavljuje se kao da verzija nije dobra.

Pa da imam kintu ne bi pitao moze li da s eigra mufte. Mora da ima neka fora da se poveze preko lana. Mislim da ne treba da bude original.

Battlefield 2 i win7 64bit ZAMRZNE ?

Imam original Battlefield 2(sa zadnjim patch-om 1.50)i u toku igranja mi Zamrzne ceo komp i nema izlaza osim Restart?Dosta ljudi imaju probleme sa 64bit-nim Windowsima i BAttlefield 2 igrom.....Guglao sam malo ali nisam nasao resenje...imam sve nove drajvere za Grafu 260gtx(cak sam instalirao i dosta starijih drajvera i nista)Sve nove igre mi rade extra......

Mislim da je vreme da predjes na noviji battlefield... :)
Jeste igra iz 2005-e ali je objasnila...

Ja sam igrao BF2 poprilicno na Visti x64 i na win7 x64, bez problema. Mozda drajveri za zvuk prave problem?

Uglavnom su driveri za zvuk u pitanju njih bi trebalo obavezno instalirati jer se desava sto se desava da baca plave ekrane (bsod) ;)

Nazad
Vrh Dno