Invader je napisao(la):Pa za sad samo taj Bosanski, sta ti fali 6600gt-u za BF2 ?
Ima li original kod nas da se uzme i koliko kosta ako ga ima u prodaji kod nas ?
[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):Evo jednog servera za koji ne treba ONO, a uz to je jos i "ranked", stigoh do Lance Corporal na njemu:
159.153.157.145
tesa je napisao(la):Instalirao sam patch v1.02 i igra mi vise ne radi! Pre ovoga nisam instalirao patch v1.01.
Kada se igra pokrene, ekran se zacrni, tako stoji par sekundi i onda se vrati desktop.
Raptor je napisao(la):Da, samo sto ja ne znam kako se radi sa time pa bi bilo lepo da mi objasnis na PM mada iskreno mi se nesto i ne *****ava sa time. Mozda je bolje da sacekam. Ti si onomad rekao da ne koristis taj mini image, odnosno da si reinstalirao igru i ostavio je tako bez patch-a.
Koji sada patch imas?????
Dorry je napisao(la):Jednostavno nece da radi kada ja rucno podesim frekvencijeJedini nacin kako mozete da udjete je da ne dirate frekvencije da monitoru niti iz drivera da ih podesite, nego iz BF-a da birate koji ce vam biti Refresh rate.
[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):Aktuelni, dakle ovaj 1.01. ili kako vec, objasnio sam ti vec sta treba da uradis, pogledaj poruke od ranije
Dorry je napisao(la):A jesi li probao -fullscreen 0 u shortcutu?
Invader je napisao(la):Taj refresh rate mozete zoabici tako sto ce te prepraviti rezoluciju i refresh rate u fajlu video.com koji se nalazi u My documents>Battlefield 2>Profiles, meni se dva puta tu pojavljuje pa sam oba prepravio...
Ili jednostavno skinite sa neta RefreshLock, oba nacina uspevaju
Raptor je napisao(la):Ako sam do juce igrao na tim serverima a onda odjednom ne mogu na njih da se konektujem jer pise da imam staru verziju to znaci da su ti serveri do juce bili v1.0 a sada posto je izasao 1.02 patch da su instalirali isti. Znaci, i da imam 1.01 ponovo ne bih mogao da se konektujem.
Overkill je napisao(la):LOL...pa nije valjda da ne shvatate da vam treba patch da bi ste igrali na serveru koji koristi taj patch?
Kao sto je [EpT]-=SpitFire=- napisao lepo instalirajte i uzivajte![]()
Nego [EpT]-=SpitFire=- vidim da koristis teg ispred imena pa me zanima da li ozbiljno igrate BF2 (pod pretpostavkom da je [EpT] klan koji igra BF2).Trazio sam vas na clan base-u ali vas tamo nema.
tesa je napisao(la):Skoro svi serveri su presli na 1.02 patch. Posto bih i ja da predjem na ovu verziju mozda bi neko mogao da mi kaze kako je to uspeo jer nakon instaliranja 1.02 patcha igra vise ne radi.
[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):Mislim da su svi imali iste ili slicne probleme, juce, EA games je prepravljao bug-ove koji su se ticali servera na kojima ste mogli sva oruzja da koristite, i ona unlock-ovana. Ispravljeno je, tako da ce pojedini u skladu sa stecenim brojem poena na rank serverima moci ponovo da biraju oruzje ili da koriste ono koje su vec "otkljucali"
Perica_Barii je napisao(la):patch 1.02 rules..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari