dEXE je napisao(la):Ja ili sam lud ili corav, ali ja nigde ne vidim connect to ip,
imam otvoren offline nalog, online nece da napravi samo nesto ceka i nigde u multiplayeru nemam tu opciju, niti bilo kakav spisak servera, samo prazan prozor za njih... stvarno ne razumem, evo skinuh i programce za automatsko logovanje (spisak servera i dodavanje sa infom i na klik startuje igricu i ulazi) ali i on samo startuje igru i cvrc ostane na multiplayer prozoru....
btw, svi su serveri na 1.2 a "patch" nocd za 1.2 nidje ne nadoh...
apolon je napisao(la):PRE TOGA, napravi online nalog (mora da budes uporan jer zeza), onda ides na multiplayer, i vidis ono " connent to IP", dalje znas....
rodiger79 je napisao(la):bosanci nisu 195.222.33.243 nego 195.222.33.244
Overkill je napisao(la):Kada si vec spomenuo Clan Base,igre tj. klanski ratovi se igraju bez commander moda i bez otkljucanog oruzja.
Instalirao sam sistem pre nedelju dana, tako da fragmentacija nije. Poiskljucivao sam sve, ukljucujuci i AV i opet je swapovao, a cim sam vratio 1.0 verziju sve je proradilo kako treba i sa ukljucenim AV-om.Falcon je napisao(la):@Dandy
Imas u principu jachu masinu od moje, ali ja tih problema nisam imao o kojima pricas. Takodje imam 1GB memorije, igrao sam i verziju 1.0 i 1.02 (piratske) i sada igram 1.02 (legalnu) i nikakvih swapovanja na 2 sekunde nema. Proveri antivirus, da li ti je disk fragmentiran, itd.
Pa napisao sam u prethodnom postu da sam iskljucio AV i opet je pravio iste probleme.Falcon je napisao(la):Ja iskljucujem (K)AV kad igram BF2 i jos neke programe koji rade u pozadini. Probaj da disable-uje AV, ionako ti nije potreban dok igras, zar ne?
GhostWantSome je napisao(la):da, ali taj server je prazan, ovaj sto sam ja spomenuo je pre sluzio za demo igre, sada sluzi za full 1.00 verziju i tu ima mnooogo ljudi, ako nista idi na
www.bhtelecom.ba/game_serveri.html
pa cesh videti na sta sam mislio![]()
Naravno da sam i to radio. Kada se alt+tab-ujem, sve se smiri, tj. nista ne swapuje. Procesorsko zauzece padne na minimum, cak i memorije ima na pretek. Ma nije mi nista jasno... ja cu lepo da drzim 1.0 za sada. Ionako ne igram na netu trenutno.Falcon je napisao(la):A da izadjes iz igre sa ALT+TAB i da gledas Task Manager, pa da vidis koji proces "divlja"? Mozda nije sama igra u pitanju...
Falcon je napisao(la):Sa kojim podesavanjima za grafiku igrate i koliko FPS imate? Bas me zanima. Da li vam je bitniji framerate od kvaliteta slike?
PS. konzolna komanda za prikaz FPS je "renderer.drawFPS 1"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari