Pa, eno ja napisah gore sa tom kartom, isto toliko RAM-a, "jedino" sto je moj procesor Barton 2500+@3200+.dreamer je napisao(la):Da li uopste moze da se pokrene igra i kako moze da izgleda na konfiguraciji: Radeon9000pro, 512MB rama, P4 1.8Ghz??
Pa, eno ja napisah gore sa tom kartom, isto toliko RAM-a, "jedino" sto je moj procesor Barton 2500+@3200+.dreamer je napisao(la):Da li uopste moze da se pokrene igra i kako moze da izgleda na konfiguraciji: Radeon9000pro, 512MB rama, P4 1.8Ghz??
Falcon je napisao(la):Bilo bi vise hype-a da vise ljudi ima brzzi net i da hoce/moze da kupi igru
Sad jedno pitanje, uskoro bi trebalo da otkljucam prvo oruzje. Sta predlazete i zasto?
Uglavno igram kao spec-ops i anti-tank, dosta jurisam :-devil-:

Igra postoji na tri CD-a, ali nisam siguran da li je to piratska verzija (mada mislimda nije), pa do daljnjeg necemo o tome. A zna se gde toga ima....Vlada_PA je napisao(la):igra je premocnaigrao je malopre kod drugara ali nazzalost on ima na DVD-u , a ja nemam dvd-r
mozete li mi reci dali postoji sansa da se nadhje na obicnim cd-r ova igra
skyman je napisao(la):B2 je savrsen, ali mi nesto fali u odnosu na b1942...
starac je napisao(la):Igrači koji su postali ovisni o ovom FPS-u već sada s nestrpljenjem očekuju Battlefied 2: Special Forces koji bi se prema planu trebao pojaviti krajem jeseni.
Najveće novosti nisu nova vozila, pa čak ni nekoliko specijalnih postrojbi, već izmjene u samoj igrivosti budući da dodatak donosi nove mape dizajnirane za masovnu uporabu kuka i užadi za prelaženje sa zgrade na zgradu, kao i penjanje na teško dostupna mjesta. Na taj način vodovi će moći koristiti neobične putove prilaska zadanom cilju, dok će dodatak noćnih misija ionako napetu atmosferu učiniti usijanom.
Tenk koji ne moze da obori drvo - smesno !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari