Hvala na odg,Banka plati sve, ti posle banci vracas na rate. Nema razlike.
mislim da je PJ pricao ranije da postoje 2 opcije kako prodavac dobija novac kod placanja na rate.Banka plati sve, ti posle banci vracas na rate. Nema razlike.
Ako imaš opciju da naručiš online na rate, tu bi trebala onda da ti se računa manja cena. Tako je bar u prodavnici tehnike na G.Zanima me iz razloga sto je cena u radnji odredjene komponente po defaultu veca u slucaju da uzimam na rate pa me zanima da li mogu ikako da je smanjim koriscenjem neke od gore pomenutih?
I onda ja odem tamo i kazu, to ne vazi za ove modele, one modele, vazi samo za one NOVO i tipa 15000 dinara, ma paliImas more prodavnica gde imas popust od 5-15% .placao na rate ili odjednom.
Da li za prodavnice postoji razlika ako placam:
1. kreditnom karticom na rate
2. debitnom karticom na rate
Tjs da li im u nekom od ova dva slucaja banka isplacuje ceo iznos momentalno a ja otplacujem banci rate ili u oba slucaja dobijaju pare na rate?
Zanima me iz razloga sto je cena u radnji odredjene komponente po defaultu veca u slucaju da uzimam na rate pa me zanima da li mogu ikako da je smanjim koriscenjem neke od gore pomenutih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari