Trisystema
Poznat
- Učlanjen(a)
- 17.03.2021
- Poena
- 45
Evo sad sam probao, mora dakle poziv aka plajvaz i 'artija. Hvala
Mislim da ima, i to na svakom paketu. Pogledaj tarifnikDa li Intesa ima proviziju za uplate iz inostranstva uz Hit Plus račun?
Prvi put kada sam dodavao larticu odma je proslo, ali kada sam menjao fon trazilo je da se pozove bankaNekada prodje bez poziva, ali ako Wallet izbaci da mora poziv, onda mora.
Meni se kod Intese za istu karticu dešavalo i jedno i drugo.
Ne bi trebalo da su isti. Dobio sam i ja tri, 1 dinarski + 2 devizna računa.A dobro, nisam jedini,.ja sam dobio tri ista maila...
To mi je jasno i normalnoImaju obavezu da nam pošalju godišnji izveštaj, da bismo znali koliko su nam šta naplatili u prethodnoj godinu.
Stiže to već nekoliko godina.
Super! Hvala ti. Za taj deo oko rezervisanja sam znao ali nisam znao da li uzimaju taj jedan posto možda perfidno da nigde ne piše - ne bi me čudilo, pa sam zbog toga pitao. Hvala još jednom za info.@Skyfall nema provizije, ali rezervacija se uveća za 6-7% pa razlika vraća na devizni račun nakon knjiženja kroz 3-4 radna dana. Erste banka je od nedavno takođe uvela isti princip za Visa deviznu karticu.
Mogu se preko mobilnog ili elektronskog bankarstva razmeniti dinari za evre sa tekućeg na devizni.Može li se uplatiti sa Dine na Intesa Visa debit onlajn.
i postanka stedionica jos uvek ima verifikaciju preko SMS-aNijedna banka više nema e-bank bez korišćenja telefona, makar ne u punom kapacitetu.
Kod Erste, ProCredit, Raiffeisen, Halkbank možeš da se prijaviš sa korisničkim imenom i lozinkom, ali za plaćanja ti opet treba aplikacija tj. mToken. Kod NLB ti treba telefon i za logovanje i za plaćanja, ali mislim da možeš i preko OTP koda koji stiže SMS porukom. Nek me ispravi neko ako grešim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari