Od septembra prošle godine ne rade više subotom. Nažalost
Od septembra prošle godine ne rade više subotom. Nažalost
Za čekove znam, pitao sam za debitne kartice kao što napisahRecimo https://www.jeftineaviokarte.rs/ moze cekovima...
Informativno, kakva je procedura, porucio sam nesto kreditnom na rate, medjutim artikal nije dostupan, vratice mi prodavnica pare, pa me zanima da li ce iznos da se vrati direktno na kreditnu ili na moj dinarski racun, pa cu ja da prebacim da bih pokrio dugovanje ili sta? Dobro pa nisam platio odmah prvu ratu, tj. prebacio iznos odmah, verujem da bi bila dodatna peripetija.
Najbolje bi bilo da se vrati na kreditnu i nestane potrosnja.
gledam za braticinu hoce tu mastercard da kupuje na rate .. hehe ...probacemo pa videcemo sta ce biti na kraju ako odobre super .. ako ne menjamo banku i potrazimo neku drugu karticuNeće ti reći nikad drugačije u poslovnici osim da nisu sigurni, jer se oni ne pitaju tu ništa - to ide na proveru u njihovo risk odeljenje, pa onda oni odobre/ne odobre i slično.
Ovako ti nešto kažu, obećaju, ovi odbiju iz ko zna kog razloga i ti besan na radnike![]()
BC Group je u pitanju. Odradjena je transakcija, pokazalo mi je da treba da uplatim prvu ratu vec sutradan kad sam proverio u aplikaciji, i da, trazili su mi broj racuna. Trebalo bi mozda danas ili sutra da legne novac, pa cu da uplatim sve na kreditnu onda, jer pretpostavljam da ce biti tako.Zavisi od prodavnice. Ako je online kupovina (kažeš poručio), transakcija nije ni dospela na naplatu, tako da će samo da je storniraju.
Ratu plaćaš kada dospe, a sigurno nije dospela, jer transakcija nije realizovana. E sad, ako su iz nekog besmislenog razloga realizovali transakciju, a onda utvrdili da nemaju proizvod na stanju, vratiće ti sav novac na tekući (tražiće ti broj računa), a tebi će rate dospevati svaki mesec po jedna.
Aha, nije to rata za prodavnicu - to ti je onih minimalnih 5% koje možeš da uplatiš do svakog 10. (za master card).Sad mi stoji da mi je rata tolika i tolika, kliknem uplati i imam opciju da izaberem iznos. Mogu taj koji je ili da unesem manuelno koliko zelim iznos. Znaci mogu da uplatim koliko zelim, a to ukljucuje i ceo iznos koliko je zaduzenje. Kada to uradim, nestace potrosnja i kartica ce se vratiti na normalno, nulto stanje sa maksimalnim raspolozivim stanjem, jer na ovoj nemam nikakvu drugu potrosnju osim ove.
Rata je, pojavila se jer je ja mislim bio 10-ti kad sam porucio. I u subotu se vec pojavila rata, i razmisljao da je platim, i reko prosao 10-ti, ovo mi je tek za sledeci mesec, nece da me uhvati kamata a i da nije, bas me briga. Jer placen iznos je 23K i nesto a rata je 1990. (12 rata)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari