Kod mene ima, kad odem na 'podnesi zahtev' piše mi i kamata..Kod mene više ne postoji opcija da se online zatraži "Laki keš kredit". Nema ni info oko kamate. Samo ispiše poruku da se mora ići u poslovnicu.
Intermezzo kredit, koji je skuplji, je tu.
Meni je stajalo deaktivirano i ja je aktiviram i sve prošlo lako i brzo.U Podesavanja->Sigurnost ima stavka ConsentID, koja je aktivirana i moze se deaktivirati samo odlaskom u ekspozituru. Je l' ta opcija bila tu ranije? Prilicno sam siguran da ja nisam nikakvu dozvolu davao po tom pitanju!
I neće nikad biti aktivirano preko app, jer što bi kad već zvanično reklamiraju Google wallet koji radi odlično.Isto, sve deluje ugladjenije. Ja se ponadah da ce da omoguće plaćanje preko NFC, al na žalost ništa od toga.
Gde se unosi id korisnika i kod iz sms poruke? Pise consentid aplikacija?Meni je stajalo deaktivirano i ja je aktiviram i sve prošlo lako i brzo.
I neće nikad biti aktivirano preko app, jer što bi kad već zvanično reklamiraju Google wallet koji radi odlično.
Upravo tako, skineš ConsentID app sa play store-a.Gde se unosi id korisnika i kod iz sms poruke? Pise consentid aplikacija?
Verovatno za potpisivanje nekih dokumenata da ne moraš u banku lično i to. Moja pretpostavka.Za sta se koristi consistID kod banke intese?
@The PunisheR Wave2Pay je bio odličan, za razliku od gw bila je evidencija potrosnje po mesecima, kategorijama... Šteta sto su je ukinuli.
Ovo je tačno, evidencija potrošnje u Wallet-u je užas. Može da se vidi samo poslednjih 10ak transakcija..Za sta se koristi consistID kod banke intese?
@The PunisheR Wave2Pay je bio odličan, za razliku od gw bila je evidencija potrosnje po mesecima, kategorijama... Šteta sto su je ukinuli.
Ne radi ekspozitura u Crnotravskoj subotom i nedeljom već solidno dugo.Ne mogu da podignem novi PIN jer ekspozitura u Crnotravskoj iz nekog neobjašnjivog razloga danas ne radi iako i subotom imaju definisano radno vreme.
Nekoliko ljudi došlo samo zbog PIN-a i poljubilo vrata.
Sad vidim da ne radi a ranije (do pre nekoliko meseci) sam redovno završavao stvari subotom jer sam tako izbegavao popodnevnu gužvu...Ne radi ekspozitura u Crnotravskoj subotom i nedeljom već solidno dugo.
Produžili su radno vreme ostalim danima do 20h, ali je kvaka u tome što blagajna i dalje radi do 16h, pa kad dođeš kasnije 90% stvari i dalje ne možeš da završiš.
Probali smo, nema. Radili refresh par puta.mjok nego mora da ode na app store i da rucno pokrene update, nece samo. Sad sam to uradio, ako ne da odmah update uz par rerfreshova ce dati.
Kad sam usao u app store za aplikaciju je pisalo samo open ali kad sam refreshovao onda je pisalo update pa sam ga uradio. Nije mi trazio pin kod logovanja nego kao i do sad face id. Radi aplikacija najnormalnije, nisam primetio bagove.Probali smo, nema. Radili refresh par puta.
Ali dobro doći će uskoro šta sad. Nije toliko hitno.
Da da sve je tako kao što je i kod tebe.Kad sam usao u app store za aplikaciju je pisalo samo open ali kad sam refreshovao onda je pisalo update pa sam ga uradio. Nije mi trazio pin kod logovanja nego kao i do sad face id. Radi aplikacija najnormalnije, nisam primetio bagove.
Ово се може завршити преко телефона, нема потребе ићи у експозитуруNe mogu da podignem novi PIN jer ekspozitura u Crnotravskoj iz nekog neobjašnjivog razloga danas ne radi iako i subotom imaju definisano radno vreme.
Nekoliko ljudi došlo samo zbog PIN-a i poljubilo vrata.
Takodje se pod interno placanje vodi kad ti neko sa banka intesa racuna prebaci na tvoj, kao nije iz neke eksterne banke doslo nego interno iz iste banke je izvrsen transfer.Dobio sam neku uplatu sada obelezenu kao "Interno placanje", je l' zna neko kako da provalim sta je to? Da nije neki povrat kamate na racun ovog NBS resenja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari