Šta je novo?

Banka Intesa

Meni je tako pisalo za NIS dividendu. Tek na izvodu se pojavilo šta je.
Uplatilac je neki random račun iz banka Intesa. Verovatno je organizovano tako da nis prebaci bankama, a banke interno uplate svima. Da ne bi NIS pravio milion naloga.

Jedna ekspozitura za ceo Zrenjanin?? Malo su izgubili kompas.

Vrhunac! I kraj... Jedini bankomat na kome mogu da se vrse uplate/isplate u ovom delu Vojvodine u krugu od 50km.

Cestitam Intesa za sada jedan siguran korisnik manje!!!

Prilozi

• 0-02-05-107328841a6b3271d4d792205a4e7629882e8267a016ac092e7ae2bea66602e1_b46386deeb3edc3c.jpg
    0-02-05-107328841a6b3271d4d792205a4e7629882e8267a016ac092e7ae2bea66602e1_b46386deeb3edc3c.jpg
    223.2 KB · Pregleda: 145
Trenutno ne vidim ni jednu od kartica ni u aplikaciji ni preko sajta. Sada sam platio nešto preko neta tako da jedna od kartica radi samo se nigde ne vidi... Znam da su kartice bile tu danas popodne.

Koja je sad procedura kad se menja telefon? Android je u pitanju.
Jel može sve preko sajta da se odradi ili mora da se ide u ekspozituru?

Treba ti ID korisnika i kod za reaktivaciju. Nisam siguran za PIN, ali zapiši sve pre nego kreneš sa novim telefonom.
Ne treba poslovnica.

Trenutno ne vidim ni jednu od kartica ni u aplikaciji ni preko sajta. Sada sam platio nešto preko neta tako da jedna od kartica radi samo se nigde ne vidi... Znam da su kartice bile tu danas popodne.
Bilo je obaveštenje nema pregleda kartica do ujutru zbog radova.

1694729948226.png

никада ме у личном допису, нити кориснике у групном, нису ословили са ТИ

та усиљена непосредност, више карактерише произвођаче пива, или уложака, а банке гледају да држе ниво, јер ко је учтив, лакше ће те преварити

Koja je sad procedura kad se menja telefon? Android je u pitanju.
Jel može sve preko sajta da se odradi ili mora da se ide u ekspozituru?
Ne treba ti poslovnica samo par stvari da pripremiš pre menjanja telefona.

"Podešavanja i onda u sigurnost. Tu ćeš da vidiš "izmeni kod za reaktivaciju". To ti je jedan deo.
Drugi deo (ID korisnika) - odjavi se i dole u opcijama onim idi na #withKEY i gore ćeš videti ID korisnika."

To sam sačuvao u notesu kao potrebno za ponovnu aktivaciju kada sam ja menjao fon.

Kod prethodne aktivacije sam uneo kod za reaktivaciju identičan kao pin. Pin kucam dovoljno često, da ga neću zaboraviti :)

Ako ništa zoveš call centar i saznaš šta ti treba, u suštini ne moraš da ideš lično u banku što je bitno.
Posle staviš kod kao pin i to je to.

Kad su carevi uveli da moras da ih zoves da ti autorizuju sajtove za kupovinu svakih 30 dana "zbog bezbednosti korisnika" .......vidim ja prvi put u zivotu mi steam odbija sejvovanu karticu za kupovinu i nece i nece i zovem i kazu pa to moramo mi rucno da vam odobrimo svakih 30 dana.........P A K A O

ranije nisu mogle da se vide virtuelne kartice, sada mogu... ali vidi se samo broj, nema cvv i datum isteka...

Dobio sam neku uplatu sada obelezenu kao "Interno placanje", je l' zna neko kako da provalim sta je to? Da nije neki povrat kamate na racun ovog NBS resenja?

Da odgovorim sam sebi, mozda nekome pomogne.
Danas sam dobio obavestenje mejlom, iznos se poklapa sa ovim.

Poštovani,
U skladu sa članom 36. Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga, ovim putem Vas obaveštavamo o iznosu i načinu obračuna srazmernog umanjenja ukupne cene kredita usled prevremene otplate, po osnovu Ugovora o kreditu br. xxxxxx

Да ли је уопште било ажурирање, ја га нисам имао, осим ако је било у позадини?

Сад се отвара само са кодом, немам више отисак прста.

Da li još neko ima problem sa wspayom i intesa karticama? Na nekoliko različitih sajtova pokušano da se plati različitim kartiama i ne stiže povratan sms...

Kada si probao, pretpostavljam danas?! Ja sam dobio obaveštenje na mail da je 14.09. (prošli četvrtak) rađeno neko održavanje i da je servis bio nedostupan, da nisu nešto z...?

Danas, prošle nedelje isto, probano sa više kartica i jednostavno nema sms-a. Novca ima, nije menjan br telefona i sl

Da li još neko ima problem sa wspayom i intesa karticama? Na nekoliko različitih sajtova pokušano da se plati različitim kartiama i ne stiže povratan sms...
Имам ја. SMS поруку добијем, али након слања добијеног броја приказује се порука о неуспешној наплати. Посредник је WSPay сервис. Покушао сам са више картица посредством којих се друга плаћања несметано спроводе, али без успеха.

Да ли је уопште било ажурирање, ја га нисам имао, осим ако је било у позадини?

Сад се отвара само са кодом, немам више отисак прста.
Bilo je ažuriranje.
Aktiviraj ponovo otisak prsta u samoj aplikaciji.
Kada si probao, pretpostavljam danas?! Ja sam dobio obaveštenje na mail da je 14.09. (prošli četvrtak) rađeno neko održavanje i da je servis bio nedostupan, da nisu nešto z...?
Održavanje koje su najavili još pre dva meseca.
Nije radilo par sati između petka i subote.

ranije nisu mogle da se vide virtuelne kartice, sada mogu... ali vidi se samo broj, nema cvv i datum isteka...
Cudno, kod mene su i pre mogle, a i sada se vide virt. kartice, kao i broj i datum isteka, dok cvv nije mogao ni pre, a vidim da ne moze ni sada, navodno iz bezbednosnih razloga... Meni se ta opcija nalazi na: Moje kartice -> Ostale akcije (3 tacke) -> Dodatne kartice. Android verzija...

Ja sam siguran da ih ranije (kada sam privi put instalirao app) nije bilo... Mozda su dodali u nekom kasnijem update-u a da nisam to primetio...

ja sam se sad malo patio,vrtilo ali izvrtilo.

Da li neko zna koliko ova sugava Intesa uzima kao proviziju prilikom kupovine preko neta-?

Npr ja trebam da platim nesto 150$,zadesilo se da na racunu imam 145 eura,pokusavam da platim i nece......150$ je oko 137 eura,pa da li je moguce da im 8 eura kao provizija nije dovoljno? :mad:

Nazad
Vrh Dno