Šta je novo?

Banka Intesa

Evo baš i ja menjam zemlje da vidim da nije neka greška, a koliko se sećam, ni za Kinu nije Visa bila opcija, ali evo i ovde je to zvanično potvrđeno.
 
Da se naplacuje odrzavanje moja sestra bi prva odavno napustila, ona i dalje ima racun
 
Razlika između master i american kartice je ta, da na većini prodajnih mesta uopšte ne prihvataju american. Ne znam tačno šta je smisao te american kartice osim možda putnog osiguranja koje dobijaš uz nju. Inače ovako, potpuno je besmislena
Ne ide osiguranje uz svaku american expres karticu vec uz american green. Dobro je sto je osiguranje za ceo svet za razliku od npr. master gold. koje pokriva samo evropu.

A vezano za benefit koji nudi master gold sa busines lounge na aerodromima, to se odnosi samo kad ima slobodnog mesta a prioritet imaju putnici u business klasi, pre neki das se nije moglo uci sa master gold u bisiness lounge na beogadskom aerodromu
 
Dinarski se oduvek naplaćivao. Devizni ne, u okviru paketa, a van paketa ako nema prometa taj mesec ne naplaćuje se.
 
Neverovatno da uopste pricamo o tome na osnovu "sestra nije otisla" pa se zato ne naplacuje. :D
 
Postojala je ranije mogućnost da neaktivni dinarski računi na nuli ne odu u minus, ali ukoliko se ne koriste duži niz godina, Inteza ima pravo da ih ugasi. Verovatno je takvo stanje i sada ili to eventualno važi za ranije ugovore.
 
Nzm, meni su rekli za oba racuna(dinarski, devizni) da ukoliko nemam priliv nekoliko meseca da ce se odrzavanje naplatiti samo za jedan mesec. A uzeo sam hit plus paket.
 
За плус пакет имаш један девизни бесплатно, други само ако има средстава на њему.
 
Koje sve radnje za tehniku imaju mogucnost za kupovinu na 24 rate pored Gigatrona i ComTrade-?
 

Prilozi

  • IMG_20231010_085959_1.jpg
    IMG_20231010_085959_1.jpg
    252.2 KB · Pregleda: 107
Ima li to za kreditne kartice?
 
Meni debitnu otkazali kad je proslo godinu dana, a razlog verovatno jer sam uzeo kreditnu. :D Mada sad imam obe kreditne sto mi sleduju, pa mi debitna i ne treba.
 
Imam kreditnu, dugi niz godinu, pa su mi samostalno odobrili na rate na debitnu.
Ako imaš potrebu za korišćenjem čekova, moraćeš da ukineš podelu na rate preko debitne. Takva je politika banke.
 
Mislim da nije, ja imam mogucnost za cekove, ali ih ne koristim.
 
Ovo mi opet lici na Intezino fleksibilno izivljavanje. Zena mi ima i cekove i podelu na rate sa debitnom i kreditnu karticu…
 
Nazad
Vrh Dno