To je ono kad provučeš karticu i stoji ti na čekanju ta transakcija dok se ne očisti. E, ta tri radna dana dok prođu, Inteza ti drži nekih 6-7% više nego što treba da platiš pa čim proknjiže po Visa kursu, puste razliku nazad na devizni račun.Šta mu uopšte to rezervisanje znači?
Ako je placanje u $ ili ne EUR valuti, i ako nije odabrao bez PP konverzije onda i tu gubi i do 10%.
Otvoriš chat, zaobiđeš bota, tražiš agenta i pišešA gde se odabere bez te PP konverzije?........trebam da platim u dolarima,a na računu imam,naravno, eure...
Gde su xxxx poslednje 4 cifre i kada ti valuta kartice bude promenjena u USD, konverziju će raditi samo Visa, a ne PayPal i Visa. Isto važi i za povlačenje dolara na devizni u evrima.Dear PayPal support, can you please change card currency for Visa debit card ending xxxx to USD?
da dopunim post, strucnjaci iz intese savetuju da se radi vracanje na fabricko podesavanje telefona. Kad bi se ustanovilo da i to ne radi, verovatno bi predlozili da se kupi novi telefon, ne daj Boze da je do njih.Nisam u intesi vec dve godine niti pratim temu, ali koleginica ima problem sa aplikacijom od pre jedno 10ak dana. Konstatno joj izbacuje poruku da ne moze da aktivira nalog (koji je do tada uredno radio) jer joj je navodno root-ovan telefon, sto nije slucaj. Jedino pomisljam da neki zvanican OTA update od avgusta nije nesto poremetio. U pitanju je galaxy a34 telefon.
Nisi se "sjebo" što si otvorio račun u intesu. Sve je to manje-više slično, tako da ne možeš puno da pogrešiš.Po komentarima bice da sam se sjebo sto sam juce otvorio racun, deluje mi da su slabo zadovoljni ljudi ovom intesom?
Koja je razlika izmedju master i american kartice? Ovo mi je prva banka tako da slabo se razumem u ovo.
Na ovom forumu ces naci uvek nezadovoljne, to prihvati kao normalnost.Po komentarima bice da sam se sjebo sto sam juce otvorio racun, deluje mi da su slabo zadovoljni ljudi ovom intesom?
Koja je razlika izmedju master i american kartice? Ovo mi je prva banka tako da slabo se razumem u ovo.
Ne može da se uplaćuje sa kartice na PayPal balans, ali s druge strane, može PaySend-om da pošalje na Master karticu u drugoj banci. Ovo potpada pod sivu zonu, ali pošto je posrednik Paysend kao pos prihvatilac, to bi možda moglo da se uzme kao obrazloženje u slučaju da se poreska ili nbs uhvate za to kao odrednicu za kršenje zakona o deviznom plaćanju između rezidenata (iako on te pare samom sebi prebacuje).Jedino što mi pada napamet je da povuče pare na paypal, i onda sa njega da povuče na drugu karticu npr. banke intese.
Koliko sam skontao iz Erste teme kartica je inostrana, tako da ima i inostrane papire što ne spada u sivu zonu. Takođe ako je paypal registrovan na Hrvatsku može da uplaćuje pare na balance.Ne može da se uplaćuje sa kartice na PayPal balans, ali s druge strane, može PaySend-om da pošalje na Master karticu u drugoj banci. Ovo potpada pod sivu zonu, ali pošto je posrednik Paysend kao pos prihvatilac, to bi možda moglo da se uzme kao obrazloženje u slučaju da se poreska ili nbs uhvate za to kao odrednicu za kršenje zakona o deviznom plaćanju između rezidenata (iako on te pare samom sebi prebacuje).
Nisam pratio. To je onda već u redu i najizvodljivije za njega.Pročitavši iz Erste teme kartica je inostrana, tako da ima i inostrane papire što ne spada u sivu zonu.
Ne mora, može bilo kome da se šalje, samo što postoji limit do verifikacije identiteta pa kad se to prođe, mogu i veći iznosi. Ako je i dalje tako, prvi transfer uz registraciju preko referal koda je besplatan. Do sada nisam koristio, ali verovatno će ti neko drugi dati ili možeš da izguglaš.Ostaje samo paysend kao opcija. Je l' moraju obe kartice da budu njene? Tj. jel može da se pošalje npr na moju karticu u Intesi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari