Šta je novo?

Banka Intesa

Zanimljivo, meni stoji deaktivirano, i jedini način da se aktivira je odlaskom u ekspozituru :D

Hm... kada idem na podnesi zahtev dobijem info "Tvoj zahtev ne može biti dovršen online, potrebno je da posetiš matičnu ekspozituru."
Čudno.

U Podesavanja->Sigurnost ima stavka ConsentID, koja je aktivirana i moze se deaktivirati samo odlaskom u ekspozituru. Je l' ta opcija bila tu ranije? Prilicno sam siguran da ja nisam nikakvu dozvolu davao po tom pitanju!
Meni je stajalo deaktivirano i ja je aktiviram i sve prošlo lako i brzo.
Isto, sve deluje ugladjenije. Ja se ponadah da ce da omoguće plaćanje preko NFC, al na žalost ništa od toga.
I neće nikad biti aktivirano preko app, jer što bi kad već zvanično reklamiraju Google wallet koji radi odlično.

Meni je stajalo deaktivirano i ja je aktiviram i sve prošlo lako i brzo.

I neće nikad biti aktivirano preko app, jer što bi kad već zvanično reklamiraju Google wallet koji radi odlično.
Gde se unosi id korisnika i kod iz sms poruke? Pise consentid aplikacija?

Uradio update, delim utisak da brže radi.
Imam ponudu za Laki keš kredit, i aktiviran ConsentID

Nova app a sve isto, ko koga zeza ovde.. Ocekivao sam sve novo, lepo, da klizi, a ono sve staro, lepo i klizi. :D

Ne mogu da podignem novi PIN jer ekspozitura u Crnotravskoj iz nekog neobjašnjivog razloga danas ne radi iako i subotom imaju definisano radno vreme.

Nekoliko ljudi došlo samo zbog PIN-a i poljubilo vrata.

Za sta se koristi consistID kod banke intese?

@The PunisheR Wave2Pay je bio odličan, za razliku od gw bila je evidencija potrosnje po mesecima, kategorijama... Šteta sto su je ukinuli.
Verovatno za potpisivanje nekih dokumenata da ne moraš u banku lično i to. Moja pretpostavka.

Takođe možeš da koristiš kad aktiviraš za logovanje na portal euprave itd.

Na IOS proslo sve bez problema, za sada sam primetio da mi prikaz brzog stanja nakon x meseci ponovo radi.

Za eupravu i koristim, mislio da he za logovanje na sajt bez aplikacije. Medjutim izgleda da nije.

Meniu ,na iOS , nesto usporenije radi. Doduse probao sam rano jutros.

Ne mogu da podignem novi PIN jer ekspozitura u Crnotravskoj iz nekog neobjašnjivog razloga danas ne radi iako i subotom imaju definisano radno vreme.

Ne radi ekspozitura u Crnotravskoj subotom i nedeljom već solidno dugo.
Produžili su radno vreme ostalim danima do 20h, ali je kvaka u tome što blagajna i dalje radi do 16h, pa kad dođeš kasnije 90% stvari i dalje ne možeš da završiš.

Devojci još nije stigao update app na iphone a ne radi joj app, piše da mora update.
Možda zato jer joj je USA store.

mjok nego mora da ode na app store i da rucno pokrene update, nece samo. Sad sam to uradio, ako ne da odmah update uz par rerfreshova ce dati.

Ne radi ekspozitura u Crnotravskoj subotom i nedeljom već solidno dugo.
Produžili su radno vreme ostalim danima do 20h, ali je kvaka u tome što blagajna i dalje radi do 16h, pa kad dođeš kasnije 90% stvari i dalje ne možeš da završiš.
Sad vidim da ne radi a ranije (do pre nekoliko meseci) sam redovno završavao stvari subotom jer sam tako izbegavao popodnevnu gužvu...

I još kad idem preko Google pokazuje da im je radno vreme i dalje do 19h.

mjok nego mora da ode na app store i da rucno pokrene update, nece samo. Sad sam to uradio, ako ne da odmah update uz par rerfreshova ce dati.
Probali smo, nema. Radili refresh par puta.
Ali dobro doći će uskoro šta sad. Nije toliko hitno.

Probali smo, nema. Radili refresh par puta.
Ali dobro doći će uskoro šta sad. Nije toliko hitno.
Kad sam usao u app store za aplikaciju je pisalo samo open ali kad sam refreshovao onda je pisalo update pa sam ga uradio. Nije mi trazio pin kod logovanja nego kao i do sad face id. Radi aplikacija najnormalnije, nisam primetio bagove.

Kad sam usao u app store za aplikaciju je pisalo samo open ali kad sam refreshovao onda je pisalo update pa sam ga uradio. Nije mi trazio pin kod logovanja nego kao i do sad face id. Radi aplikacija najnormalnije, nisam primetio bagove.
Da da sve je tako kao što je i kod tebe.
Ali je i najavljeno da za ios neće biti potreban pin umesto faceid, samo za android. Ali dobro, potpuno različiti sistemi tako da eto.

Ово се може завршити преко телефона, нема потребе ићи у експозитуру

Evo posle par dana moram da kazem, aplikacija mi radi dosta bolje nego pre apdejta. Prosto prze ucitava sve, obavestenja ne kasne itd.

Meni sinoc dodje poruka da mi stigao izvod ajd da se ne mlatim da skidam izvod da ga saljem na mail pa otvaram na komp posto mi trebao da saljem za reklamaciju, odem na e-banking kad ga tamo nema izvod, lagano 10 minuta sam cekao nema izvoda, na kraju iz aplikacije skinem i posaljem sam sebi na mail.
Primetio sam da otisak prsta radi odlicno, nema kao ranije da zeza, nece da ocita. cak bolje radi otisak iz aplikacije nego sto meni generalno radi otkljucavanje telefona.

Dobio sam neku uplatu sada obelezenu kao "Interno placanje", je l' zna neko kako da provalim sta je to? Da nije neki povrat kamate na racun ovog NBS resenja?

Dobio sam neku uplatu sada obelezenu kao "Interno placanje", je l' zna neko kako da provalim sta je to? Da nije neki povrat kamate na racun ovog NBS resenja?
Takodje se pod interno placanje vodi kad ti neko sa banka intesa racuna prebaci na tvoj, kao nije iz neke eksterne banke doslo nego interno iz iste banke je izvrsen transfer.

Sad ne znam sta je tacno to tvoje, ali kad mi neko prebaci pare ko je isto u intesi tako mi pise.

Sad sam gledao kod zene i kod nje pise da sam ja platioc iako smo oboje u Intesi 🤔

Vrh Dno