Mislim da mi Netflix nikada nije tražio, samo unesem karticu i sve one standardne podatke i to je to. Nisam imao dovoljno para kada je pokušao da naplati mesečnu pretplatu i kada sam preneo evre i open uneo CVV izbaci grešku da nešto nije uredu sa karticom, podacima, količinom sredstava. Na kartici sada ima i više para zbog Intesinog famoznog rezervisanja više para. Probao više puta i svaki put isto. Nije pomoglo ni kada sam ponovo uneo karticu. Na kraju sam probao sa masterom i prošlo je odmah. Netflix nalog je na Srbiju.Jel dobijaš sms kod za autorizaciju? U kom delu tačno ne radi plaćanje?
Uplatili supruzi tek danas posle bezbroj poslatih mejlova, jednog poziva call centru od 25 minuta i jednog odlaska u filijalu. 🤣meni još uvek ne![]()
Jel si se ti žalio ili su ti uplatili bez intervencije?
Treba da znaš id korisnika i kod za reaktivaciju, id korisnika mozes videti unutar app a kod za reaktivaciju si setovao kada si prvi put aktivirao mbanking. Ako ga se ne secas verovatno je isti kao pin za login. Tako je meni bilo. Zvao sam ih u vezi sa tim pre menjanja telefona i rekose mi da oni ne znaju taj kod i da nemaju mogućnost da ga resetuju što je van svake pametiKakva je procedura za prebacivanje mobi aplikacije na novi telefon? Vidim nema u Intesa online za aktivaciju mobi, samo wave2pay
Vidim da nisam jedini koji mrzi ovu novu app sto su napravili, na staroj sam u 5 minuta platio sve racune i nastavio zivot dalje a ovde kada sam prosle nedelje placao racune sam izgubio vise od pola sata na njihovu glupost, i najveci fail koji sam doziveo je da kada treba da potvrdim sa mobilnog transakciju ono me na racunaru izloguje napolje i onda ajde sve ponovo podesavaj i da bude jos veci bedak to sam doziveo tri puta na razlicitim racunima.Ovaj novi Intesa Online, pa ovo je blagi uzas! Prosto ne mogu da se pomirim da je ovoliko los! Poslednja u nizu gluposti je da sad kad odem na "Plati odmah" za snimljene racune (ili sablone, svejedno), ne ucitava mi uopste podatke, prije svega broj racuna. Workaround je da se ide na "Ponovi placanje" (naravno, ukoliko ste imali prethodnih placanja za dati sablon).
Pa koja je svrha sablona ako ne mogu da ga reuse-ujem?!? Koliko je kompolikovano napraviti da se popuni forma sa postojecim podacima? Vise od godinu dana ga "bruse" - pa jel neka raketna nauka?
Necu da pominjem da mi trokiraju push notifikacije, pa autorizacija ponekad ne prodje. Ponekad me izbaci iz online-a i prikaze gresku kao da sam ulogovan sa drugog uredjaja (a naravno nisam, sve sto uradim na telefonu je da autorizujem transakciju), itd. itd.
Ovo je za slom zivaca. Pretvara zivot u pakao za placanje najobicnijih par racuna!
P.S. Da nemam stambeni kredit kod njih, sad bih momentalno produzio do poslovnice i zatvorio racun zauvijek!
Samo mu nisi rekao da je taj kurs 1e= ~120RSD 😂Nema provizije, plaćaš normalno i banka ti obračunava kurs i to je to.
Ako je Hit račun, onda bi trebalo da imaš i neku kreditnu karticu (Mastar Card). Svakako je uključena u HIT račun potpuno besplatno.Pozdrav!
Verovatno je bilo negde ovakvih pitanja...
Imam Intesinu Visa Inspire debitnu karticu (kao i Dina debitnu), račun je Intesa Hit.
Kakvi su uslovi što se tiče plaćanja u inostranstvu? Pošto za nekoliko dana idem u Grčku. Ne bih da nosim previše novca u kešu...
Kolike su provizije i ostalo za npr kupovine u prodavnicama, plaćanje računa u restoranima itd ili je to beznačajno?
Pretpostavljam da je najbolje na računu prebaciti dinare u evre ovde...
Postoje li tu neke začkoljice o kojima bi se trebalo znati nešto više?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari