Šta je novo?

Banka Intesa

Dodao malopre Visa inspire i Visa classic debit ... sve islo kako treba .. kontakt sa bankom ... sms kode.. i kartice se vide nego
na obe kartice mi kad se ode na details pa opcija :
to use your card online verify card info ...pa da kliknem update pa da upisem cvc ..
upisem ali nece da prihvati , dobijem notifikaciju na w2pay da je odbijena transakcija od google temporary hold 1$ odbijeno
jel jos neko ima ovakav problem

Probao jutros i prosle obe kartice. A i pogledaj listu za Google Pay na Google sajtu, dodata je Srbija.

Jel moguće da nisu dodali Master Card? Nadam se da planiraju, u protivnom GPay mi je skoro neupotrebljiv.

U drugim vestima, sad radi pregled PIN-a na karticama preko aplikacije.

Koja je razlika ili prednost Google Pay u odnosu na Wave2Pay pošto meni i ona za sada radi perfektno

Koja je razlika ili prednost Google Pay u odnosu na Wave2Pay pošto meni i ona za sada radi perfektno
Plaćanje pomoću pametnog sata i prisustvo više kartica različitih banaka na jednom mestu + razne loyalty lartice (IKEA Family npr.)...

I u Wave2Pay se mogu dodati Loyalty kartice.

izuzetno loša promena koju je poslednji apdejt mBanking-a doneo, je mogućnost pristupa aplikaciji koja je ostavljena u bekgraundu/RAM-u, bez ponovne autentifikacije otiskom/PIN-om

kardinalan bezbednosni propust...

Platio sad preko GPay i iznenadio se jer mi nije tražena nikakva autentifikacija (fingerprint, face unlock, pattern, PIN - šta god)...

Platio sad preko GPay i iznenadio se jer mi nije tražena nikakva autentifikacija (fingerprint, face unlock, pattern, PIN - šta god)...
Mislim da je princip isti kao kada se koristi kartica. Ukoliko se plaćaju manji iznosi (mislim da se smatra manji od 4000) može samo da se prisloni telefon bez autentifikacije. A ukoliko se plaća preko toga, onda se autentifikacija vrši otključavanjem telefona pa tek onda može plaćanje da prođe. Kada se koristi kartica autentifikacije za iznose preko 4000 se vrši pinom na aparatu. :)

Jel sa zakljucanim ekranom ne moze da se izvrsi transakcija?

Mislim da je princip isti kao kada se koristi kartica. Ukoliko se plaćaju manji iznosi (mislim da se smatra manji od 4000) može samo da se prisloni telefon bez autentifikacije. A ukoliko se plaća preko toga, onda se autentifikacija vrši otključavanjem telefona pa tek onda može plaćanje da prođe. Kada se koristi kartica autentifikacije za iznose preko 4000 se vrši pinom na aparatu. :)
Sa Wave2Pay mi traži autentifikaciju bez obzira na iznos.

Jel sa zakljucanim ekranom ne moze da se izvrsi transakcija?
Trebalo bi da može ako je u pitanju iznos manji od 4000

Sa Wave2Pay mi traži autentifikaciju bez obzira na iznos.
Tako je po defaultu aplikacije, ali i Wave2Pay može da se koristi slično kao Google Wallet... (Settings->Payment>Use system authentification)

E sad jedini workaround je verovatno da se pali/gasi NFC po potrebi :)

Ja nisam siguran da može da se koristi ni wave ni Google bez da se otključa fon?
Juče sam i na koristio Google pay, sve full prošlo u maksiju, izuzetno brzo. Ali takav mi je bio i wave, samo otključam telefon i tjt.

na iOS-u radi pa racunam da bi trebalo i kod vas. Nekako nema smisla da ne radi.

Može li na istom telefonu da radi i Wave i Google play? Wave mi dobro radi, mada bih probao i Google play

Nazad
Vrh Dno