Samo sam probao debit DIN i debit classic za EUR racun. Te dve radeMoze i master da se doda?
Plaćanje pomoću pametnog sata i prisustvo više kartica različitih banaka na jednom mestu + razne loyalty lartice (IKEA Family npr.)...Koja je razlika ili prednost Google Pay u odnosu na Wave2Pay pošto meni i ona za sada radi perfektno
Kako znaš da upravo kreće za IKEA-u...😁Plaćanje pomoću pametnog sata i prisustvo više kartica različitih banaka na jednom mestu + razne loyalty lartice (IKEA Family npr.)...
Jel omogucena ta funkcija za Srbiju, jesi li probao?još jedna prednost je lakše plaćanje online na sajtovima koji podržavaju Google Pay.
Mislim da je princip isti kao kada se koristi kartica. Ukoliko se plaćaju manji iznosi (mislim da se smatra manji od 4000) može samo da se prisloni telefon bez autentifikacije. A ukoliko se plaća preko toga, onda se autentifikacija vrši otključavanjem telefona pa tek onda može plaćanje da prođe. Kada se koristi kartica autentifikacije za iznose preko 4000 se vrši pinom na aparatu.Platio sad preko GPay i iznenadio se jer mi nije tražena nikakva autentifikacija (fingerprint, face unlock, pattern, PIN - šta god)...
Sa Wave2Pay mi traži autentifikaciju bez obzira na iznos.Mislim da je princip isti kao kada se koristi kartica. Ukoliko se plaćaju manji iznosi (mislim da se smatra manji od 4000) može samo da se prisloni telefon bez autentifikacije. A ukoliko se plaća preko toga, onda se autentifikacija vrši otključavanjem telefona pa tek onda može plaćanje da prođe. Kada se koristi kartica autentifikacije za iznose preko 4000 se vrši pinom na aparatu.![]()
Trebalo bi da može ako je u pitanju iznos manji od 4000Jel sa zakljucanim ekranom ne moze da se izvrsi transakcija?
Tako je po defaultu aplikacije, ali i Wave2Pay može da se koristi slično kao Google Wallet... (Settings->Payment>Use system authentification)Sa Wave2Pay mi traži autentifikaciju bez obzira na iznos.
Probao, radi. Nema razloga da ne radi, bukvalno se u telefon snimi platna kartica, sa nekim virtuelnim brojem, skoro kao da si uzeo drugu karticu samo što nije plastika već joj je telefon hardver.Jel probao neko dal plaćanje radi bez aktivne internet konekcije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari