Pa skidaju za master iako nisam formirao trajni nalog. To je revolving kartica koja je vezana za paket (u oviru kojeg je i tekući račun) koji imam i uslovi korišćenja su da svakog meseca mora da se izmiri minimum 5% dugaMislim da oni to ne smeju da skidaju sami sa tvog računa osim u slučaju kreiranja trajnog naloga, zamisli da svako tek tako neautorizovan može da prčka po tvojim sredstvima. Ja imam Amex i MC i svakog meseca samo prebacim sumu koju želim/moram na njih, par minuta posla
Za master ne mogu da tvrdim pošto je arčim dosta mesčno i uvek uplaćujem više od tih 5%, ali mi na sajtu odbrojava dane za uplatu do 10-og u mesecu nevezano za sumu 5 ilu 100% dugaPa skidaju za master iako nisam formirao trajni nalog. To je revolving kartica koja je vezana za paket (u oviru kojeg je i tekući račun) koji imam i uslovi korišćenja su da svakog meseca mora da se izmiri minimum 5% duga
Platni račun sa osnovnim uslugama od 150 ili Hit od 350. S tim što, nisam siguran da li je na osnovnom računu kurs značajno nepovoljniji u odnosu na Hit. Nemaju više račune bez održavanja, osim In računa za mlade do 27 godina, za koga je takođe važio program preporuke od postojećih korisnika, uz novčanu nagradu, ali ne sećam da li je promocija i dalje u toku.Već imam devizni račun (s visa classic debit karticom). Hteo bih da otvorim dinarski tekući. Šta mi se najviše isplati u pogledu mesečnog održavanja, da uzmem taj dinarski račun odvojeno ili neki intesa hit paket? Ideja je da prebacim s deviznog na dinarski i koristim deviznu karticu.
To je vrlo prosto, ne prima se plata na račun u Intezi, već na iRačun ili Yettel Max/Lite, a banke nemaju uvid u croso pa samim tim je to izvodljivo (imao sam omladinske račune i primao platu na Yettel Lite).Ali je uslov za IN, pored godina, i da nisi zaposlen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari