Nije mi jasno zašto ti nije prikazao veći limit, jer ja to baš često koristim i evo upravo sam proverio, i sada imam veći limit. U oktobru sam uplatom veće količine dinara povećao limit, pa kada sam se vratio, EUR potrošnju sam platio U EUR, a dinari su mi ostali u plusu, pa ću ih potrošiti.
Kasne u proknjizavanju povrata na kreditnoj, za dan duze od debitne.
Sta god da je ne dopada mi se. Za Amex nisam znao, al sad tek mi dodje da je zakljucam fioku.Amex ako se ne varam nema verifikaciju, a za račun za net je više pitanje za primaoca kartica nego za Intesu. Možda su uveli tokenizaciju pa ti nakon prvog plaćanja više ne traži verifikaciju za sledeća, možda njihov procesor plaćanja trenutno ima problema sa verifikacijom pa dozvoljavaju plaćanje bez ili su promenili procesora plaćanja na onaj koji nema verifikaciju (najmanje verovatno s obzirom da sve domaće banke imaju verifikaciju platne kartice)
Meni se desavalo da standardna Visa ne trazi autentifikaciju ali nisam skapirao u kojim situacijama. Mislim da kada ima vise placanja zaredom, pa ukoliko je drugo placanje vrlo brzo posle prvog da sistem ne trazi autentifikaciju. Ne desava mi se to uvek kada placam zaredom, ali mi se cini da je tada verovatnije da se desi.Placam danas master cardom racun za net, kao i godinama unazad, kucam broj, ime i sve ostalo sto treba, i ocekujem autentifikaciju preko sms-a, kao i uvek, kad odmah iskoci uspesno ste platili racun. Kud se dede autentifikacija? Slicno mi se desilo sa Amexom, kad sam kupovao avio karte kod Air Serbie. Sta se dogadja, jel autentifikacija ukinuta?
Nisam ni ja trazio ali sam dobio novi kontakt telefon i novog savetnika. Verovatno su te zaturili na pogresnu grupu pa je nastao problem. Nista novo i ocekivano od inteze, novi u nizu gresaka.Jel stigao jos nekome mail od banke: "Obaveštenje o važećem broju telefona za zakazivanje sastanka"
Neku tehnicku gresku spominju, da su slali pogresan broj...niti sam trazio, o cemu se radi?
Ako sačuvaš karticu za naredna plaćanja na istom sajtu/aplikaciji, uglavnom više ne traži verifikaciju iako ima izuzetaka.Meni se desavalo da standardna Visa ne trazi autentifikaciju ali nisam skapirao u kojim situacijama. Mislim da kada ima vise placanja zaredom, pa ukoliko je drugo placanje vrlo brzo posle prvog da sistem ne trazi autentifikaciju. Ne desava mi se to uvek kada placam zaredom, ali mi se cini da je tada verovatnije da se desi.
Pricam iskljucivo o placanju preko neta i za Visa karticu. Dina mi ne trazi autentifikaciju.
Zavisi od banke do banke, npr virtuelne od Revoluta se mogu dodati u walletSam apple pay valjda virtualizuje karticu, nema smisla da virtualizuje virtualnu karticu..tako da ima smisla da ne moze![]()
Onda Revolut pravi regularnu debitnu (kao Visa internet) ili prepaid karticu pa zato može.Zavisi od banke do banke, npr virtuelne od Revoluta se mogu dodati u wallet
Možeš u poslovnici banke da tražiš da vrate taj novac. Ovo nisam nikada radio, nego sam jednom prilikom slučajno čuo u banci.
Ako je preplata 43, sada potrošiš 50e, na sledećem preseku sa uplatom 7eur, pokrivaš 100% EUR duga.
Ako potrošiš 6000 dinara, potrebno je da na sledećem poresku uplatiš 6000 dinara da bi pokrio 100% potrošnje. EUR ostaješ u preplati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari