31. Avgust, i dalje nema nove verzije aplikacije. Vec 3 meseca se vozam sa njima i tehnickom podrskom.Objasnio sam da na telefonu sa android 7 i android 11 (S3 i S5, oba sa ne-rootovanim Lineage OS-om) aplikacija se sama gasi. Pre 2 meseca javili da je odluceno da mi je prigovor opravdan i pre 15-ak dana javljeno da je aplikacija 'vracena' kreatoru na 'doradu' kako bi greske ispravio. Cisto sumnjam da ce se to desiti sa novom verzijom, ali... 'nada umire poslednja'.
Ono sto je cudno je to da su mi trazili screenshot-ove gde se na telefonu vidi da se aplikacija gasi. Ne samo da sam slao shot-ove vec i kraci video snimak (jer tu se lepo vidi da se aplikacija sama ugasi nakon 4-5 sekunde na S3, ili 2-3 sekunde na S5, bez da mi pirkaze bilo kakve opcije osim slike mosta). I zanimljivo, 'oni' nisu dobijali te fajlove kao attachment-e poslate direktno preko gmail-a. Ponovo sam slao, i dodatno shotove okacio na imgur sajt i linkove im poslao, i oni opet tvrdili da to nisu ni dobili. Treci put slao na jos jedan mail koji su mi dali (kontakt@ i kontaktcc@) i OPET 'nismo nista dobili'. Pa bre jel' ume neko tamo da otvori attachment, ili im je admnistrator podesio automatsko brisanje svakog mail-a koji stigne sa gmail naloga a ima attachment. Malo je reci da su me 3 meseca frustrirali. Ali da su me zvali, zvali su. I svaki put nudili da pokrenem aplikaciju pa ce mi oni reci koji code da ukucam. I svaki put im objasnjavam da vidim SAMO sliku mosta i nakon toga se aplikacija sama ugasi, bez da prikaze bilo kakvu opciju, taster ili bilo sta. Samo slika i automatsko gasenje a da ja pritom nisam ni dodirnuo ekran telefona. Na kraju je bilo 'iako niste poslali zatrazene fajlove, prenecemo kreatoru aplikacije ono sto ste nam opisali i nadamo se da ce nakon toga sve proraditi kako treba'.
'Nisam' poslao. 'ej 3 puta slao fajlove kao attachment. Prvi put sa S3, a posle (jer su trazili) sa S5 posto ima android 11 koji je dosta 'noviji' OS, 2 puta, i oni 'nismo dobili nikakav mail od Vas sa trazenim fajlovima'.
3 Meseca ne mogu da koristim njihovu aplikaciju. 3 Meseca svracam do banke da proverim stanje i koliki iznos plate mi je 'legao' na racun.
Razmisljam u koju banku da predjem i da tamo primam platu. Neku 'normalnu'. Ne trebaju mi krediti, niti sta tome slicno. Samo da imam uvid preko aplikacije gde sta trosim (tacno navedeno), koje je stanje i da mogu preko aplikacije nesto da platim na neki recun. I naravno da mogu da imam karticu za placanje preko neta gde cu moci da kreiram virtuelnu karticu koja ce povlaciti novac sa mog deviznog racuna a ne direktno sa dinarskog. Verujem da vecina banaka to ima, samo... koju da izaberem da me ne frustrira preterano.
Npr. kod OTP banke, njihove kartice umeju vrlo cesto (u 90% slucajeva) da ne prolaze kada se koriste u jednom nasem (nemackom) prehrambenom lancu trgovina kada se prislone na uredjaj, a cesto i kada se ubace u njega.
Jel' ima predloga?