Na žalost, ima razlike. Za račun stižu obaveštenja samo za uplate i za određene isplate (kupovina deviza-odliv novca na devizni račun i elektronska plaćanja-nalozi za prenos, ali ne i za korišćenje kartica).Oke, ali da li ima razlike uopste, jer ja ako stize obavestenje za racun, ti koristis karticu prilikom kupovine, dodje mu na isto.
Hvala!!!Po pravilu bi sredstva trebalo da se vrate na račun, ali je bolje da kontaktiraš prodavca. On može odmah da stornira transakciju i da ti se sredstva brže vrate na račun.
Mojoj sestri se isto desilo u nedelju. Jos uvek joj nije vracen novac. Intesa je prvo rekla da su prebacili pare prodavcu. Posle su prodavcu poslali mejl da su sredstva "oslobodjena". Pare nisu ni kod moje sestre ni kod prodavca. Jos se nateze sa intesom koja se pravi blesava i oteze celu stvar.Upravo placao karticom online, transakcija odbijena medjutim sredstva su ostala rezervisana a nije stigla potvrda o narucenom proizvodu. Jel da kontaktiram prodavca ili je to "normalno" tj. vratice se ta rezervisana sredstva na racun?
Spomenu nesto u Intesi neki rok od 30 dana, kao sa moje i njihove strane placanje je proslo pa je do prodavca medjutim prodavac se ne javlja tako da je novac negde u limbu...Mojoj sestri se isto desilo u nedelju. Jos uvek joj nije vracen novac. Intesa je prvo rekla da su prebacili pare prodavcu. Posle su prodavcu poslali mejl da su sredstva "oslobodjena". Pare nisu ni kod moje sestre ni kod prodavca. Jos se nateze sa intesom koja se pravi blesava i oteze celu stvar.
Nije se izvršio jer znam kome sam uplatio pare, nema para na računu tj uplateJesi siguran da se nije izvrsio samo kod njih nesto zabrljavilo pa se ne vidi?
Nisam, pare se legle na račun noćas oko 02h a nalog i dalje stoji na čekanju. Je*e lud zbunjenog 😂🙄a da nisi stavio datum valute u buducnosti? Meni se par puta to desilo u RF i intesa bussines, ne mogu sad da se setim da li ima datum valute u intesa online
Mislim da se tih 6 RSD odnosi samo na zahtevane SMS poruke (https://www2.bancaintesa.rs/upload/Intesa_SMS_obavestenje_korisnicko_uputstvo_april_2021.pdf). Koliko se sećam, i pre 31.05. su ovakve poruke koštale 6 RSD i to se nije skidalo sa tekućeg računa, već se zaduživao broj sa koga je poruka poslata.Upravo i meni legla, stigao SMS uredno, posto sam i dalje samo na staroj app notfikacije naravno nema.
Zanima me da li za svako obavestenje o prilivu novca skidaju 6 dinara i kako to da proverim?
Sad sam gledao kroz app i ne vidim nikakva skidanja… prethodno stanje + plata sve tu.
Ako je tako, onda nema frke, isto kao i ranije.Mislim da se tih 6 RSD odnosi samo na zahtevane SMS poruke (https://www2.bancaintesa.rs/upload/Intesa_SMS_obavestenje_korisnicko_uputstvo_april_2021.pdf). Koliko se sećam, i pre 31.05. su ovakve poruke koštale 6 RSD i to se nije skidalo sa tekućeg računa, već se zaduživao broj sa koga je poruka poslata.
Zamisli je kao pravu redovnu karticu koju ti je banka dala i za koju možeš da podesiš limit i vreme važenja. Jedino što fizički ne dobiješ plastiku već samo broj računa i onaj broj za potvrdu, trocifreni. Najkorisnije su za online plaćanje.Sta je uopste virtuelna kartica i cemu sluzi? Vec imam Classic Debit za kupovinu preko neta sa svojim deviznim racunom.
Deluje da su blokirali stari Intesa Mobi, odnosno mToken nakon aktivacije nove mobilne aplikacije. Sada jedino preostaje da se računi plaćaju preko nove mobilne aplikacije ili novog Intesa Online-a (https://intesaonline.bancaintesa.rs/web), pošto očigledno drage kolege iz Intese ne žele da reaktiviraju stari Mobi svojim vernim korisnicima.Sad hteo da platim racune online kao sto sam ih do sada oduvek placao i bez problema ali sad mi izbacuje gresku "Nemate potrebna sredstva za autentifikaciju".
Meni radi bez problema. Koristio za visu classic.Biće super kad i ako proradi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari