Jel zna neko kako funkcioniše ovo plaćanje na rate debitnom karticom? Pre neki dan me pita prodavačica u radnji, kao hoćete na rate, a plaćao sam visom inspire.
Nisam probao, ali teoretski možda bi mogla da se doda u Apple Pay. Imaš broj kartice, nosioca, datum važenja ...Meni su rekli da funkcioniše kao čekovi, odnosno da na računu treba da se ima novac za tu prvu ratu.
Naravno, ako se kod dospeća sledeće rate nema dovoljno novca na računu ulazi se u minu na koji će se obračunavati kamata do prvog priliva.
Generalno, meni je ovo veliki napredak u odnosu na ranije. Recimo #withcash će mi biti baš korisno kad je dete u gradu.
Bilo bi super kad bi imala app za virt. karticu kojom bi moglo da se plaća na POS terminalima. TIme bi pokrio sve opcije za juniorku, a da joj ne dajem pristup osnovnom računu.
Meni ne traži kod, samo mi na telefonu izbaci obaveštenje da autorizujem plaćanje.Ali, ako se u novom e-bankingu popuni nalog za plaćanje, tražiće #withkey kod.
jesam danas 1010 leglo ali to sam dobio na racun mobibanke posto sam koristio njihovu mastercard...Da li je neko dobio cashback od Mastercard promocije?
Da li se ta promocija odnosi i na plaćanje MC kreditnim karticama?Da li je neko dobio cashback od Mastercard promocije?
Samo za online kupovinu Mastercard-om na domaćim sajtovima. Ne odnosi se na POS terminale i bankomate. https://www.mastercard.rs/sr-rs/consumers/offers-promotions/kes-bek.htmlDa li se ta promocija odnosi i na plaćanje MC kreditnim karticama?
E to niko ne zna ili meni to ne deluje logicno sto sam cuo a to je da, ako nema prometa na racunu, nema naplate.@DGoran
Jel se plaća kada ima mesečnog priliva ili svakog meseca i od kada počinje naplata? Vidim da me nisu zadužili ne starom e-bankingu sa tim, niti poslali na kućnu adresu da kasnim s plaćanjem za "održavanje" računa ili kako su već to nazvali?
@Shuger13Ako na RSD tekućem računu nema prometa npr 6 meseci, rezervišu se sredstva u iznosu 6 x 220din (npr. za osnovni račun), ali se kad posle 6 meseci legne uplata, dug od 6 x 220 din raspoređuje na buduće mesece. Ako posle svakog meseca imate uplate, svakog meseca (narednih 6 meseci) ćete platiti još 220+220din. Račun koji nema promet zbog ovog zaduženja ne ide u minus, ali nisam pitao šta se dešava ako posle 6 meseci neprometa želite da zatvorite taj račun - da li pri zatvaranju morate da platite taj dug od 6 x 220din?
Da, bilo je na sajtu Intese. Iskoristili i žena i ja, čekamo cash back.Samo za online kupovinu Mastercard-om na domaćim sajtovima. Ne odnosi se na POS terminale i bankomate. https://www.mastercard.rs/sr-rs/consumers/offers-promotions/kes-bek.html
EDIT: Zanimljivo, na sajtu MasterCarda nema Intese u spisku banaka koje učestvuju u promociji. A ubeđen sam da je na sajtu Intese bilo nečeg o ovoj promociji.
Da li se ta promocija odnosi i na plaćanje MC kreditnim karticama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari