A Chinaski na plasticnom Altecu (koji btw mulja do zla boga) provaljuje da je Audigy 2 bolji od Xonar DG?![]()
@Civi
Јел се то бавиш неком црном магијом па чујеш како звучи мој систем из Пожаревца :d.
ne mulja, bas uopste nije naglasen, istripovao si se. meni bolje zvuci i da postoji i dalje softverska podrska za Audigy 2 ne bih ga nikada menjao za DG. nema potrebe, karte su slicne po zvuku ali meni se cini da je creative napravio bolji posao. uz to A2 je mator ko biblija i za sada ga nista nije uslio u tom cen. rangu.
suma sumarum, za komp. zvucnike i neke skromnije HiFi popust solo serije A2/DG je prepuna kapa a sve preko je lozacina i bacanje para. pitanje je da li moze i na zvucnicima od nekoliko stotina evra da se cuje bitnija razlika.
Da , nekom magijom sam imao cantone iste kao tvoje na par nedelja kod kuce i slusao ih sa par pojacala koje 1000posto ubijaju tvoj modovani microlab i tvrdim da na tome neces cuti razlike koje opisujes, cenim tvoj trud i entuzijazam i izuzetno postujem tudj trud ako ima empirijske argumente , ali ako popravljas nesto sto se ne popravlja (kao sto svaki ozbiljan drzi tonske kontrole na nuli ) da bi prikrio mane sistema mislim da je malko vise subjektivno , nema ljutis :wave: (mene je naprimer sada ozbiljno pocela da sprecava soba da uzivam u sistemu otkad sam ubacio sub koji ide do 20hz , bukvalno se cuje svaki sraf i stok u prozoru kako vibrira sto zna da izludjuje)....
e neka si mi rekao (bitno je da si ti u pravu i jos ubedjujes druge u isto ,"jer ti je rekao neki covek , ovaj ljudi" ):wave: ali ja za razliku od tebe imam argumente , kao sto rekoh izuzetno postujem tvoj rad i entuzijazam , ali mi smeta kad se donose pogresni zakljuci i jos se masa sa samouverenjem ubedjuje u isto...Ма иди, бацио си ји-ђинг штапиће и знаш да је опрема коју сам пробао срање да се гуши појачало, да нико нема појма итд... уживај :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari