nikk18adsl

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O meni

 • Pozdrav!Negde sam video pre par godina nacrt za stalke za microlab solo 7c. hteo bih malo da se zanimam pa bih odradio na osnovu tvoje ideje. Molim te da mi pošalješ link ili makar tehničku specifikaciju za izradu.
  Hvala unapred!
  Zdravo izvini sto te opet cimam ovako, ali malo mi je hitnije da javim coveku.Naime imam u ponudi za 50 evra emu 0404 pci. Lik je u Bgd-u pa da vidim da angazujem nekog gore. Koliko sam mogao da skapiram ona je u rangu one nesrecne m-audio 2496 od koje je sve pocelo. U medjuvremenu sam isao da vidim one solo1 . Ok su ali je to ipak onako skromnija varijanta, tako da cekam uvoz ,)
  Istestirao sam juce audigy 2 i kartica je OK, ali za nju ne bih sada dao neku vecu cifru jer nije nesto preterano bolja od ove moje 64 gold. Sad ako je Emu cujno bolji od Audigy 2 onda da ga pazarim, a ako ne (posto to iscitavajuci forum jos nisam naisao da neko decidirano tvrdi) da batalim .

  Pozdrav i izvini na smaranju
  ...arghhh, opet je pukla veza i poduze pisanije ode u nepovrat :(. Zato ovo sad pisem u cika notepadu... uzas...
  Ali kao prvo pozdrav tebi i HVALA sto si mi raresio veliku dilemu.
  Znaci nije problem u mom sluhu, pa ni u altecu vec u woofer varijanti. Dobra za gruvanje, ali ne i za meko pitko a ipak definisano.
  Dakle meni terba klasican stereo (2.0 levi, desni...). Hvala jos jednom.
  Evo sada se iz zlopatim sa pozajmljenim audigy-jem. Proradio je na ortakovom kompu (sp2) koji je uzasno bucan, pa je otpao za test. NA mom (sp3), 4 instaliranih drajvera ali zvuka nema. Uzas zvani creative kakvi *****i.
  Moram u podrum, pa ce valjda proraditi na toj masini. To je nike p4 celeron. Da te ne smaram. VAljda cu istestirati awe64 u audigy na kraju.

  Al621 jedan je dat na prodaju (90e).


  pozdrav
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Vrh Dno