SickMF
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.01.2004
- Poena
- 745
Eto, lepo sam rekao da online gluposti tipa kalendar ne dolazi u obzir i dobijem predloge za kalendar i kao bonus još gluplju stvar, keep. Ajd da probam još jednom, ko ne zna kako funkcioniše Samsungova alarm aplikacija, bolje neka ne daje predloge, jer mi ne treba njesra kao keep koji mi daje podsetnik kao notifikaciju bez izbora alarma koji ce da svira dok ga ne čujem i na taj način ne propustim nešto važno. Znači NE online apk, NE kalendarske aplikacije, NE notifikacije, NE milion bespotrebnih opcija, jer takve apk nemaju one dve-tri korisne, npr. Keep nema odabir melodije, nego stiže notifikacija sa sistemski odabranim zvukom za notifikaciju. Nešto najbezveznije šta sam video.Ima li neka krstena najjednostavnija reminder aplikacija, kao sat/budilnik kod Samsunga, gde možeš danas da zakazes alarm npr. 27.06.2021. Bez budzevina i mega giga ultra naprednih *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stina. Telefon i os iz potpisa, kalendar je glupa i nepouzdana opcija.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
To-do i sl. takođe spada u budževine, probao sam gomilu tih sa milion opcija, nisam naleteo na jednostavan alarm koji ima u sebi odabir datuma a ne samo dana u nedelji. Eto, pojednostavio sam.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Poslednja izmena: