Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
I kod mene je nocni rezim ukljucen, ali aplikacija ne radi u dark modu.
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Nije ni meni iz prve,drugi put kad sam usao sam je presao u dark modeI kod mene je nocni rezim ukljucen, ali aplikacija ne radi u dark modu.
Pa sve ti ostaje kad radiš reinstall aplikacije. Ne brišeš nalog. Uostalom podaci se ne čuvaju lokalno.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
U prevodu ništa ne mogu da uradim, samo prijavim, pa kako će oni da reaguju.Nemoj se cimati oko prijavljivanja takvih stvari institucijama koje nisu nadležne. Prijaviš eventualno sajtu na kome se to dešava i to je sve što možeš da uradiš.
Hvala. Probao sam stremio i radi ok mada ima nekih bugova, tipa neće da pusti trailer za film ili neki pluginovi koji ne rade ili su dupli. Sa pozitivne strane podrazumevani player im je sasvim korektan i lak za automatsko puštanje i podešavanje titlova.Po meni najbolji Stremio
Samo treba u opcijama instalirati community dodatke, ne sve, dovoljno je nekoliko bitnijih!
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ako imaš neki drugi BT uređaj, kao te slušalice recimo, možeš da kažeš telefonu da je to trusted uređaj, pa da ne traži šifre i otiske dok je taj uređaj u dobru dometu.Pozdrav drugari
Zanimame me sledece. Da li postoji neka opcija, ili apk koja moze po potrebi da iskuljuci (disable) fingerprint.
Po potrebi, mislim npr. dok trcim da iskljucim fingerprint, odnosno da mi tada ne bude aktivan.
Ako ga sada iskljucim iz podesavanja, izgube mi se snimanja za fingerprint, pa svaki put po ponovnom ukljucivanju trazi da se skenira prst.
Jednostavno, uvek do sada (kod proslih telefona) je bilo namesteno da pritiskom na power taster na lock screenu mi se pojavi music player gde mogu lako da promenim pesmu, album, i sl. Mnogo lakse, nego generecki preko tastera BT slusalica.
Posto sa poco x3 power taster je i fingerprint, cim ga dodirnem/stisnem telefon mi se otljuca (ne prikazuje music player), a to ne zelim.
Znaci, treba mi on/off fingerprint, a da mi se sacuvaju podesavanja skeniranja prsta.
tnx
600 din za jedan account, duplo za više accounta. :S: Jedino sam skuplje platio Star Walk 2 kolekciju za telefon.Kolika je doplata za premium varijantu?
Isto preporuka.Od skoro je koristim sa Dropbox,Box,Mega i nemam zamerki.Bila na akciji za neku siću.I FolderSync je odličan, dugo ga koristim da gdrive.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari