Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pozdrav.
Dva pitanja.
Nece unsent poruke Instagram da mi obavlja?
Voleo bih da povratim sve konverzacije koje sam obrisao bez obzira na to da li sam "follower" (medjusobno) sa tim ljudima?
Je l ima nacin za to?
Citao sam neke tutorijale da se posalje zahtev za podacima, ali meni nista nije izlazilo kada sam skinuo te podatke, samo trenutno stanje. Mozda sam negde pogresio, ne znam...
I je l ima neka web aplikacija za unfollow unfollowers sigurna?
Tri pitanja, hvala.

Pozdrav.
Dva pitanja.
Nece unsent poruke Instagram da mi obavlja?
Voleo bih da povratim sve konverzacije koje sam obrisao bez obzira na to da li sam "follower" (medjusobno) sa tim ljudima?
Je l ima nacin za to?
Citao sam neke tutorijale da se posalje zahtev za podacima, ali meni nista nije izlazilo kada sam skinuo te podatke, samo trenutno stanje. Mozda sam negde pogresio, ne znam...
I je l ima neka web aplikacija za unfollow unfollowers sigurna?
Tri pitanja, hvala.
Имаш unfollowers,користим је дуго https://play.google.com/store/apps/details?id=com.followers.unfollowers
Смара некад са рекламама али је добра, за остало не знам..

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Hvala. :)
Mislio sam na web aplikaciju, da proverim preko weba, ne volim da instaliram puno tih aplikacija nekako, minimalizam uvek. :D
Zapravo, imam takvu na mobu, zove se Unfollowers and Ghost followers (Follower Insight). Ne mogu da je pronadjem na Google Play-u online, proizvodjac je Bad Raccoon. Zakocila je sa radom kada sam postavio 2FA i stalno kad se logujem na nju, FB mi posalje kod za Instagram, a u njoj nema te opcije nego pise username and password da se unese. Cudno. I ona ima dosta reklama nekad, ali je ok.
Ako ne nadjem web preko browsera resenje probacu nju.
Hvala opet.
BTW, Chicharito je bio interesantan igrac u Mancesteru.

Unsent starije poruke nece u jednoj konverzaciji, ali u drugoj starije hoce.
Pohvatao bih konverzacije stare da vidim sa kime sam cetovao od osnivanja instagrama i sta sam pisao jer sam ja to brisao, sledece godine ce biti 3 godine kako ga imam i da napravim neku vrstu preseka za neke stvari, iako generalno nisam cetovao sa puno osoba kao neki instagramer. Mislim da sam bukmarkovao to resenje, postavicu ga kad stignem sigurno, ali ako neko ima resenje ili zna nek posalje ako moze, jer sam na drugom PC-u.
Pozdrav.

Pozdrav, trebao bih aplikaciju koja mjeri SoT između dva punjenja. GSam mi ne pokazuje točne rezultate. Uvijek pokazuje više.

P40Pro+ & Tapatalk

Takodje, za xiaomi.
Ali da je sto prostija bez komplikacija tipa instaliraj i ovo podesi ovo uradi ovo omoguci ono

Ne mogu cudu da se nacucim da je xiaomi izbacio tu opciju, meri samo poslednjih 24h.

Poslednja izmena:
Ja sam sinoć probao barem 15tak...screen time, stayfree, yourhour, actiondash, mobile screen time tracker...i nijedna ne prikazuje točno, većina njih mjeri samo korištenje aplikacija a dok si na početnom zaslonu ili u Settings to ne računaju, najbolji je bio ActionDash ali ni on nije bio 100 točan. Problem je zsa GSam da on mjeri potrošnju čim se uređuj napuni na 100% a ne od trenutka skidanha sa pznjača ali sam mu našao riješenje. Moraš kad izštekaš punjač kliknuti na SinceNow i ona je to to.

P40Pro+ & Tapatalk

Ljudi ima li jos neko problem sa viber slikama? Uopste nece da ih ucita ni kod mene ni kod zene. Guglam i ne vidim nigde resenje. Moj je Poco F2 Pro,a njen Mi9T pro. Nista mi nije jasno. Jel ima neko resenje za to? Kad hocu neku sliku da posaljem mogu jedino iz galerije da je ucitam,a direktno iz vibera nema sanse.

Koristite možda miui galeriju i gphotos paralelno?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ne koristim. Ja sam kupio telefon pre par dana,nisam nista zglavno ni stigao da instaliram,a zena jos manje cacka aplikacije. Instalirao sam 10 verzija vibera i kojekakve patcheve,ali ne vredi,uvek isto.

Imam u familiji 5 razlicitih modela Saomija, svima Viber radi ok. Jesi probao na mrezi ili samo WIFI?

Potvrđujem da na 3 Šomija rade 4 Vibera (na jednom dva naloga) i sve radi bez ikakvih problema.
Ja bih probao jedan factory reset u tvom slučaju.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Probao i mrezu i wifi. Bas cudno. Ne znam gde zabada i sta ga koci,ali zeni ni vracanje na fabricka nije pomoglo.

Vidjao sam taj problem na MIUI-u cesto na mnogim telefonima, cak sam i ja imao dok sam malo koristio.

Slika kao crna kad treba da se izabere iz Vibera, i to nisu sve crne bile, zanimljivo. Nisam nasao rjesenje, osim promjene MIUI-a. Taj OS je kancer...

Sent from my AC2003 using Tapatalk

Nisam nasao rjesenje, osim promjene MIUI-a. Taj OS je kancer...
Brt, ti kad ne bi pljunuo Miui u svakom postu Bendž bi se ugasio.

To nije do UI, imam i ja sličan problem na Pixelu.
Sačuvam sliku sa Pinteresta, kad hoću da je pošaljem Viberom
on mi prijavi da datoteka ne postoji.
Google Files je vidi i otvara normalno, šeruje u Viber normalno.
Dakle do Vibera je, nema veze je li skinovan android.
WA nema taj problem.

Slažem se...imam na Xiaomi Redmi 5 plus instaliran Nitrogen Rom Android 10...takođe Viber ne vidi iz njega folder Camera...a Whats vidi...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ima li neka krstena najjednostavnija reminder aplikacija, kao sat/budilnik kod Samsunga, gde možeš danas da zakazes alarm npr. 27.06.2021. Bez budzevina i mega giga ultra naprednih *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stina. Telefon i os iz potpisa, kalendar je glupa i nepouzdana opcija.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Kalendar je najpouzdanija opcija pogotovo ako koristis googlov i sinhronizujes ga. Sve mi je u kalendaru na repeat yearly ako treba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni je Google Calendar na svakom telefonu bio nepouzdan. Stavio sam i da mi se uključuju notifikacije za svaki događaj, ali samo poneki put se uključi podsetnik.

Ja koristim samsungov kalendar ali je sinhronizovan sa google calendarom i sljaka sve ok

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Koristim isto Samsungov sinhronizovan sa Outlook.com koji inače trošim.
Prednost Samsungovog je što se lepo sinhronizuje i sa GW satom.

Vrh Dno