Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima li neka krstena najjednostavnija reminder aplikacija, kao sat/budilnik kod Samsunga, gde možeš danas da zakazes alarm npr. 27.06.2021. Bez budzevina i mega giga ultra naprednih *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stina. Telefon i os iz potpisa, kalendar je glupa i nepouzdana opcija.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Eto, lepo sam rekao da online gluposti tipa kalendar ne dolazi u obzir i dobijem predloge za kalendar i kao bonus još gluplju stvar, keep. Ajd da probam još jednom, ko ne zna kako funkcioniše Samsungova alarm aplikacija, bolje neka ne daje predloge, jer mi ne treba njesra kao keep koji mi daje podsetnik kao notifikaciju bez izbora alarma koji ce da svira dok ga ne čujem i na taj način ne propustim nešto važno. Znači NE online apk, NE kalendarske aplikacije, NE notifikacije, NE milion bespotrebnih opcija, jer takve apk nemaju one dve-tri korisne, npr. Keep nema odabir melodije, nego stiže notifikacija sa sistemski odabranim zvukom za notifikaciju. Nešto najbezveznije šta sam video.

To-do i sl. takođe spada u budževine, probao sam gomilu tih sa milion opcija, nisam naleteo na jednostavan alarm koji ima u sebi odabir datuma a ne samo dana u nedelji. Eto, pojednostavio sam.

Poslednja izmena:
Znaš kada bi ti pomagao sa takvim stavom. I vi koji mu pomažete ste ludi

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Znaš kada bi ti pomagao sa takvim stavom. I vi koji mu pomažete ste ludi

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Uvek tako bip bip oni koji i ne žele da pomognu.
Izvanjavam se ostalima ako im se ton učinio gorim nego što je trebalo, ali ostajem pri stavu da ako kažem nemojte kalendar, onda mi kalendarski saveti ništa ne znače.
Hvala svima, naročito @poolmaker i još jednom članu koji mi je dao moguće rešenje preko pp. Ako nekog interesuje, Smart Alarm Free.

Poslednja izmena:
Vidjao sam taj problem na MIUI-u cesto na mnogim telefonima, cak sam i ja imao dok sam malo koristio.

Slika kao crna kad treba da se izabere iz Vibera, i to nisu sve crne bile, zanimljivo. Nisam nasao rjesenje, osim promjene MIUI-a. Taj OS je kancer...

Sent from my AC2003 using Tapatalk

Meni je obican restart telefona rijesio taj problem na poco x3 i negdje ranije na mi9lite

Da li sam nesto propustio oko miuia i video fajlova? Sad primetih da video samo mogu da pustam kroz google photos, mi video aplikacija mi je disejblovana.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Na sta je updateovan?

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Postoji li neka uninstaller app koja definitivno briše ostatke aplikacije nakon deinstaliranja? Probao sam Revo uninstaller, ali ne vidim da to radi dobro, kad obeležim neke leftover fajlove on ih uopšte ne obriše...

SD maid, ali mislim da ti treba root i mozda placena verzija. Probaj, pa proveri.

Ne treba root, ali za tu funkciju treba pro.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

koji sam .....beeep.... imam sd maid pro ali sam potpuno smetnuo s uma da radi i kao uninstaller :smash: piše da uklanja i ostatke aplikacija, ajd sad ću nju da koristim...nju uglavnom koristim za corpse finder a zaboravio sam na druge funkcije...

To je najbolja aplikacija za higijenu telefona :)

Nešto čudno se dešava otkako sam sinoć prešao na android 11.
Ovako, ja imam Mi10, sa poslednjim stable XEU stable 12.2.7.
Supruga P10 stock.
Sinoć sam flešovao ROM i od tada supruga svako malo prima poruke sa sadržajem da se poruka isporučena na moj broj, iako jedno drugom nismo slali poruke. Pošiljalac ovih poruka je moj broj ,ja te poruke nemam evidentirane u telefonu.
Mira biti nešto u podešavanjima koje sam ja napravio na mom telefonu.
Neka ideja?

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Ljudi na koji nacin na Operi da speed dials sinhronizujem da mi ih prikazuje kad kliknem na ikonicu kompjutera i telefona.
Ukljucena mi je sinhronizacija, logovan sam, ali ne zeli tu da mi napravi.
6c5019e953b5cb66b8549788825e7de8.jpg
a0aac574ea3e0b6b4eab2049eeff04c2.jpg

Može li preporuka app za učenje engleskog i podcaat za slušanje?
Početni za klince nivo ako je bitno.

Šta je sad popularno i radi kad su u pitanju aplikacije za filmove/serije?
Nisam odavno koristio iste, poslednji put je bio showbox/teatv ali koliko vidim oni su sad ugašeni.

@jokics treba kada si na speed dial-u na ovu ikonicu da ideš pa tu da ti nudi koje sve imaš na kompu recimo ili na nekom drugom telefonu ako si ulogovan...IMG_20201230_204739.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Šta je sad popularno i radi kad su u pitanju aplikacije za filmove/serije?
Nisam odavno koristio iste, poslednji put je bio showbox/teatv ali koliko vidim oni su sad ugašeni.
Po meni najbolji Stremio
Samo treba u opcijama instalirati community dodatke, ne sve, dovoljno je nekoliko bitnijih!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jel ima package disabler za A11?

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Hvala. :)
Unsent starije poruke nece u jednoj konverzaciji, ali u drugoj starije hoce.
Pohvatao bih konverzacije stare da vidim sa kime sam cetovao od osnivanja instagrama i sta sam pisao jer sam ja to brisao, sledece godine ce biti 3 godine kako ga imam i da napravim neku vrstu preseka za neke stvari, iako generalno nisam cetovao sa puno osoba kao neki instagramer. Mislim da sam bukmarkovao to resenje, postavicu ga kad stignem sigurno, ali ako neko ima resenje ili zna nek posalje ako moze, jer sam na drugom PC-u.
Pozdrav.

Cao.
Unsent je proradilo.
Stare konverzacije sve vratiti? Nisam brisao poruke u njima, nego zelim da ih vratim.
https://www.fucosoft.com/social-med...en you can recover deleted Instagram messages.
Evo ga sajt koji nudi opcije, probao sam to.
1. opcija je nemoguca.
2. opcija ne radi meni. Je l nekome radi?
3. opcija nije teska, ali je l neko radio preko toga? Ja kad bih kliknuo to, otvorio bi mi se info samo o trenutnim konverzacijama.
4. opcija su slike, to mi ne treba.
5. opcija je neki onlajn softver, ni to mi ne treba, pise i da je scam.

Da li mozda moze da radi neki recovery program poput recuva na Androidu? Ili na Windows-u? Za instagram? Ili bilo sta sto vam pada na pamet sto je uspesno radilo.

Programi za data recovery ti neće raditi jer se poruke ne čuvaju lokalno, a i da se čuvaju tako, ne bi bili pojedinačni fajlovi, već jedan fajl, pa bi ti rešenje bilo povrat starog bekapa. Elem, sve poruke se čuvaju na njihovim serverima.

Nakon poslednjeg ažuriranja Vibera imam bagove I na androidu I na iOSu. Sitne ali smetaju.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Hvala VOYAGER. :)
Trazicu ponovo da mi dostave te informacije o nalogu, odnosno trecu opciju, ali nisam siguran da ce to raditi, jer ne znam.
Nemam backup za Instagram, to je napravljeno pre 3 godine, nisam nista znao tad.
Mozda da zamolim njih, pa ako ne budu hteli da se pozovem na neki EU zakon o brisanju informacija? Mojih poruka koje su poslate ljudima sa kojima sam obrisao konverzacije, odnosno mog imena pored tih poruka (nije nista, nego hocu fresh install na Instagramu, a da mi ostanu stare slike i istorija storija i "pratioci" koje imam) , jer je bukvalno to samo ono sto mi treba, ali i kako sam napisao, voleo bih da vidim isto sta je bilo u ove tri godine kao neki presek zbog mene koji bi mi znacio.
Ova opcija sa fejsom ne radi nikom?
Pitacu na reddit-u, pa to svaki instagramer koji je tamo cesto ili mu je posao na instagramu neki blog ili nesto, zna valjda kako da se recover sve konverzacije.

Kad sam kod Instagrama, zvao me pre neki dan nepoznat broj iz Lucerna iz Svajcarske, proguglao sam i video da je neka fraud sema. Naravno, nisam se javio, ali tog dana je neko pokusavao da mi se uloguje u nalog vise puta i samo tog dana, jer su mi stizala zbog 2FA obavestenja preko SMS-a. Interesantno je, jer moj nalog je mali, imam odabrane pratioce, i koje pratim, nemam nista na Instagramu, nije mi jasno ko bi, ali uvek ima ludih ljudi, vec mi je jednom neka devojka napravila na fejsu, tj. predstavila se kao devojka lazan nalog.
Prijavio sam ovo za instagram Svajcarskoj ambasadi na osnovu sporazuma EU - Svajcarska, i Interpola - da neko iz njihove zemlje radi prevaru ili da mi daju broj kome da prijavim, nisu mi odgovorili, ne znam ni kome bih to prijavio.
Uglavnom sam samo promenio sifru.

Poslednja izmena:
Pa sve ti ostaje kad radiš reinstall aplikacije. Ne brišeš nalog. Uostalom podaci se ne čuvaju lokalno.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Hvala VOYAGER. :)
Trazicu ponovo da mi dostave te informacije o nalogu, odnosno trecu opciju, ali nisam siguran da ce to raditi, jer ne znam.
Nemam backup za Instagram, to je napravljeno pre 3 godine, nisam nista znao tad.
Mozda da zamolim njih, pa ako ne budu hteli da se pozovem na neki EU zakon o brisanju informacija? Mojih poruka koje su poslate ljudima sa kojima sam obrisao konverzacije, odnosno mog imena pored tih poruka (nije nista, nego hocu fresh install na Instagramu, a da mi ostanu stare slike i istorija storija i "pratioci" koje imam) , jer je bukvalno to samo ono sto mi treba, ali i kako sam napisao, voleo bih da vidim isto sta je bilo u ove tri godine kao neki presek zbog mene koji bi mi znacio.
Ova opcija sa fejsom ne radi nikom?
Pitacu na reddit-u, pa to svaki instagramer koji je tamo cesto ili mu je posao na instagramu neki blog ili nesto, zna valjda kako da se recover sve konverzacije.

Kad sam kod Instagrama, zvao me pre neki dan nepoznat broj iz Lucerna iz Svajcarske, proguglao sam i video da je neka fraud sema. Naravno, nisam se javio, ali tog dana je neko pokusavao da mi se uloguje u nalog vise puta i samo tog dana, jer su mi stizala zbog 2FA obavestenja preko SMS-a. Interesantno je, jer moj nalog je mali, imam odabrane pratioce, i koje pratim, nemam nista na Instagramu, nije mi jasno ko bi, ali uvek ima ludih ljudi, vec mi je jednom neka devojka napravila na fejsu, tj. predstavila se kao devojka lazan nalog.
Prijavio sam ovo za instagram Svajcarskoj ambasadi na osnovu sporazuma EU - Svajcarska, i Interpola - da neko iz njihove zemlje radi prevaru ili da mi daju broj kome da prijavim, nisu mi odgovorili, ne znam ni kome bih to prijavio.
Uglavnom sam samo promenio sifru.
Nemoj se cimati oko prijavljivanja takvih stvari institucijama koje nisu nadležne. Prijaviš eventualno sajtu na kome se to dešava i to je sve što možeš da uradiš.

Pre neki minut sam azurirao aplikaciju n1 info i ne mogu nigde da nadjem night mode, jel ga vise nema ili su ga negde sakrili?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Pre neki minut sam azurirao aplikaciju n1 info i ne mogu nigde da nadjem night mode, jel ga vise nema ili su ga negde sakrili?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Kod mene radi N1 doduse tamni rezim mi je sistemski

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno