Nema ih na GP, jer ne odgovara google-u. NewPipe koji sam ja predlozio ne trazi email/pass, a sve i kad bi, ipak je open source i na F-Droidu, pa mozes i sam da proveris kako radi.
Вррррх!^
Parallel space
Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk
Imam dosta muzike u telefonu (bas, bas dosta...), e sad, nervira me sto se pojavljuju coveri u galeriji, da li postoji mogucnost da ih sakrijem, nesto na foru .nomedia fajla?
Imam dosta muzike u telefonu (bas, bas dosta...), e sad, nervira me sto se pojavljuju coveri u galeriji, da li postoji mogucnost da ih sakrijem, nesto na foru .nomedia fajla?
Ume da ukoci fon, nista novo, fb je tezak krs ako mozes bolje koristi lite verziju.. kao i messenger, druga prica je posle, to sto nema par fensi opcija brzo ces da prebolis..Sta je sa facebook app?Ne mogu da mrdnem sa pocetnog menija gde treba da izaberem koji cu jezik.Najnovija verzija sa playstore.
Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока
Ti bese koristis Z3/Z5?
Stock sony galerija (album app) ima opciju hide i to je to. Postoji i mogucnost da podesis sadrzaj koji ce da se prikazuje, po folderima ali to se ponistava posle restarta (a mozda i ne, nisam odavno apdejtovao album app)
Pa napravis .nomedia file i to je to. Nema potrebe za dodatnim stvarima...
File Scavenger.Pozdrav, molim za pomoc ! Juce mi je dete obrisalo folder kamera sa svim fotografijama. Skoro sam iskljucio cloud i hteo bih da vratim video materijal od poslednja dva meseca, inace folder je bio na kartici. Probao sam disc digger ali vraca u manjem formatu i nema video klipova, moze li pomoc, imate u pitanju je note 4
Hvala za info [emoji4]Ko bi voleo jeftiniji SafeInCloud Pro, isti je trenutno na propustu, inače je 4.99, a sada je 2.99 USD.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safeincloud
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari