Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nisam sam nego mi je dejan87dex odgovorio, ali i to ni je u potpunosti ono što smo hteli, da oznaka repetitora stoji na ekranu kao na nokiji

Jel zna neko neku app koji ima widget za prikaz data potrosnje?Probao sam nekoliko ali svaki ima neku gresku,mislim ne prikazuje tacno.Ako neko zna iz iskustva neku dobru,nek preporuci.

Sent from my Galaxy S6 Edge using Tapatalk

Verovatno već znaš da iz Android-a možeš da uključiš praćenje protoka up/down..

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

Pa da,ali na mesecnom nivou.Ali na dnevnom nivou pracenje potrosnje interneta.Na proslom telefonu (Acer) sam imao neki app,valjda sistemski,koji je imao dva widgeta,jedan za dnevnu potrosnju,a drugi za mesecnu.E tako kad bi nesto nasao,ali da radi kako treba.

Nisam sam nego mi je dejan87dex odgovorio, ali i to ni je u potpunosti ono što smo hteli, da oznaka repetitora stoji na ekranu kao na nokiji
Pa to sam ja davnih dana hteo ali to ne moze kao na glupim telefonima.
Trazili ste samo da vam se vidi oznaka repetitora, tek kad ste shvatili da obavestenje stize u vidu poruke, tada ste poceli o tome da stoji kao na staroj nokiji.
To ne moze.

Zašto je bitna ta opcija da naziv mesta repetitora bude na glavnom ekranu kao na starim Nokia telefonima?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nekom je bitan relej sa koga se dobija signal, postoje razni razlozi koje ne mora svako ni da zna ;-)

Zašto je bitna ta opcija da naziv mesta repetitora bude na glavnom ekranu kao na starim Nokia telefonima?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Totalno je nebitna, ali eto neki to vole da vide/znaju, meni totalno nebitna info u danasnje vreme gde ti brdo app kaze milion puta vise od same info odakle dobijas signal.

Trebate malo proširiti vidike, ja dobro znam gde se nalazim ali možda želim znati kako bi me neko drugi video prateći koje repetitore koristim

U vreme gde telefon može da ti uhvati signal sa 20 satelita u roku od nekoliko sekundi, ti bi da pratiš lokaciju preko repetitora na koji si nakačen. [emoji28]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Trebate malo proširiti vidike, ja dobro znam gde se nalazim ali možda želim znati kako bi me neko drugi video prateći koje repetitore koristim
Da nisi neki krimos/lopov mozda? Haha.
Ma sta mene briga sta ce to tebi, nisam te ni pitao niti me zanima, samo kazem da postoje brdo app koje ti daju punoooo informacija o BS tj celiji na kojoj si nakacen.
A za sta tebi to treba me interesuje u tolikoj meri kao sto me interesuje i tvoje ima, prezime, JMBG.... A ne interesuje me ni jednu sekundu moga zivota ni ko si ni za sta ti ta beznacajna(meni) informacija o repetitoru znaci.

Zapravo i jeste smešno. Preciznost geopozicioniranja na osnovu položaja bazne stanice na koju si nakačen je drastično lošija od pozicioniranja na osnovu položaja prema satelitima. Takođe je neprecizno pozicioniranje triangulacijom od nekoliko baznih stanica... I na kraju dolazimo do toga da je pomaganje od A-GPS mnogo češće svoja suprotnost - odmaganje i to najčešće zbog nedostajućih licenci za brze Google SUPL servere (a dešavaju se i bagovi jer je tehnologija kompleksna) ...na kraju padamo na spore Nokia SUPL servere što za rezultat ima gubitak i te jedine prednosti korišćenja i A-gps - bržeg downloada podataka koji je u direktnoj vezi SAMO sa hladnim startom odnosno TTFF.

Da nisi neki krimos/lopov mozda? Haha.
Ma sta mene briga sta ce to tebi, nisam te ni pitao niti me zanima, samo kazem da postoje brdo app koje ti daju punoooo informacija o BS tj celiji na kojoj si nakacen.
A za sta tebi to treba me interesuje u tolikoj meri kao sto me interesuje i tvoje ima, prezime, JMBG.... A ne interesuje me ni jednu sekundu moga zivota ni ko si ni za sta ti ta beznacajna(meni) informacija o repetitoru znaci.
Koja aplikacija daje informaciju o ćeliji na koju si nakačen?

Poslednja izmena:
Ti opet ne kapiraš poentu :) to ne znači ako tebi ne treba da nekom drugom neće biti od koristi.
To je upravo i poenta mog posta, meni ne znaci, tebi znaci a bas me briga zasto ti znaci, aj da uprostim sta sam rekao u prethodnom postu.
Bojim se da ti nisi skapirao sta sam napisao pre cak od prvog posta na ovu temu :)
No, ne kapiramo svi jednakom brzinom.

Evo sad probah NSG, ne radi mi traži root, koja još aplikacija daje informaciju o ćeliji? Možeš i na pm da ne zatrpavamo forum

Naravno da trazi root, nismo deca ako zelis full od app ovakvog tipa moras imati root privilegije, bez toga skoro svaka je beznacajna. Ne razumem cega se danas ljudi plase roota?
Ako je zbog garancije(mada proizvodjac mog tel daje garanciju i kad je fon rootovan) to je najlakse danas unrootovati fon i vratiti sve u fabricki.
Hoces da se "krijes" da znas gde si bio "kacen" a sa druge strane neces root, WTF?

Niko se ne boji ali nije na svakom modelu telefona jednostavno odraditi. Neki moraju da otključaju bootloader ali neki ni taj luksuz nemaju.

Sent from my E6853 using Tapatalk

Ma boje se neki jos uvek veruj mi. Pa ja sam morao da otkljucam bootloader(cas posla) a jedini sto ja znam da ne mogu da odkljucaju BL su korisnici Meizu-a, mada mozda i oni mogu nisam gledao u zadnje vreme oko toga.
No nije ni bitno da ne sirimo temu poenta je da za funkcionalnost ovakvih app je potreban root da bi dobio sve moguce informacije o BS ili celiji na koji ti je fon nakacen.

Ljudi kako tagujete nekoga na Instagramu, ja kad odem na tri tačkice i edit, mogu samo da menjam tekst, nemam mi slike iz posta pa da kliknem na tag na njoj

Ljudi kako tagujete nekoga na Instagramu, ja kad odem na tri tačkice i edit, mogu samo da menjam tekst, nemam mi slike iz posta pa da kliknem na tag na njoj
ides na tri tacke pa edit. pa tag people. i kliknes na slici na kog koga hoces da oznacis i onda kucas ime. (ako mislis na tagovanje na slikama). to je za slike koje si vec okacio na instagram.

a kad kacis novu sliku onda ima tu opcija odmah da tagujes..

18b6ea0cd56b62cd4e81b39493a575c7.jpg

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk

Koja zamena za Youtube da može da svira a da je ekran ugašen, zaključan?

Nazad
Vrh Dno