nsvladimir
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2013
- Poena
- 195
Nisam sam nego mi je dejan87dex odgovorio, ali i to ni je u potpunosti ono što smo hteli, da oznaka repetitora stoji na ekranu kao na nokiji
Pa to sam ja davnih dana hteo ali to ne moze kao na glupim telefonima.Nisam sam nego mi je dejan87dex odgovorio, ali i to ni je u potpunosti ono što smo hteli, da oznaka repetitora stoji na ekranu kao na nokiji
Totalno je nebitna, ali eto neki to vole da vide/znaju, meni totalno nebitna info u danasnje vreme gde ti brdo app kaze milion puta vise od same info odakle dobijas signal.Zašto je bitna ta opcija da naziv mesta repetitora bude na glavnom ekranu kao na starim Nokia telefonima?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da nisi neki krimos/lopov mozda? Haha.Trebate malo proširiti vidike, ja dobro znam gde se nalazim ali možda želim znati kako bi me neko drugi video prateći koje repetitore koristim
U vreme gde telefon može da ti uhvati signal sa 20 satelita u roku od nekoliko sekundi, ti bi da pratiš lokaciju preko repetitora na koji si nakačen. [emoji28]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Koja aplikacija daje informaciju o ćeliji na koju si nakačen?Da nisi neki krimos/lopov mozda? Haha.
Ma sta mene briga sta ce to tebi, nisam te ni pitao niti me zanima, samo kazem da postoje brdo app koje ti daju punoooo informacija o BS tj celiji na kojoj si nakacen.
A za sta tebi to treba me interesuje u tolikoj meri kao sto me interesuje i tvoje ima, prezime, JMBG.... A ne interesuje me ni jednu sekundu moga zivota ni ko si ni za sta ti ta beznacajna(meni) informacija o repetitoru znaci.
To je upravo i poenta mog posta, meni ne znaci, tebi znaci a bas me briga zasto ti znaci, aj da uprostim sta sam rekao u prethodnom postu.Ti opet ne kapiraš poentuto ne znači ako tebi ne treba da nekom drugom neće biti od koristi.
ides na tri tacke pa edit. pa tag people. i kliknes na slici na kog koga hoces da oznacis i onda kucas ime. (ako mislis na tagovanje na slikama). to je za slike koje si vec okacio na instagram.Ljudi kako tagujete nekoga na Instagramu, ja kad odem na tri tačkice i edit, mogu samo da menjam tekst, nemam mi slike iz posta pa da kliknem na tag na njoj
Ili ogyoutube a ima ih jos iYTBP recimo kojeg ja koristim a nekad sam ogyoutube.Koja zamena za Youtube da može da svira a da je ekran ugašen, zaključan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari