Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako da kupim ovo đubre nervira me bez pro verzije je ništa a stara narodska mi ne radi na j5....
Jel treba da menjam zemlju na gp ili šta?

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Nekada sam na symbian telefonima imao naziv mesta gde je repetitor(odakle prima gsm signal).Imala je takva opcija i za nesmart telefone ali na android telefonima takve opcije nema?Ima li neka aplikacija?

To sam i ja pre izvesnog vremena pitao ali izgleda da nema, čak nije samo symbian već najobićnija Nokia daje naziv repetitora

Poslednja izmena:
050 kod u cell settings za gsm

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Postoji aplikacija Cell Broadcast sa njom možeš lako podesiti.

Ni ja, udjem , nemam opciju da sam dodam kanale kao pre sto sam mogao, ovde imas samo brdo nekih koje mozes ili da upalis ili ugasis, izgleda radi samo ako mreza dozvoljava...
d47f5c3491a9ec9ac31021e50db5e729.jpg

Sent from my Nokia 5

Na 3 tackice u gornjem desnom uglu pa dodas

Onda to ROM nema, instaliraj neku aplikaciju za to. Mada licno mislim da je bolje resenje neki dobar weather app, tj. widget koji ce pokazati to isto, a i jos koju korisnu informaciju pride.

^Onda mora uključiti lokaciju, a to opet troši bateriju malko više. .

Ma ne mora ukljuciti GPS, ako na to mislis. A i to je mikropotrosnja, zanemarljiva.

Sistemska SMS aplikacija, pa meni 3 tačkice, pa podešavanja, pa opšte, pa podešavanja info kanala.

Kod mene mts ima 5 predefinisanih a VIP ni jedan. Nemam pojma da li radi niti mi je potrebno al' zaintrigirali ste me da nađem tu opciju na androidu ...pa eto, probajte.

Trebalo bi otprilike ovako da izgleda
4793418fd5e8d62627ae4620602eda87.jpg

Ja imam drugo pitanje, ja sam na 7.1.2, i to mi je default uključeno međutim ne mogu da nađem opciju to da isključim u podešavanjima... U Cell broadcast settings mi je sve isključeno.

Ima li drugi način, preko build.prop-a, nešto?
618c2fd61456361b4e687b05e418bf5d.jpg
4bef647104ad4c3bfa1a49ed4c0db637.jpg

Nađi cell broadcast pod system apps i tamo isključi obaveštenja

Zna li neko može li se na Dialeru...'Drupe'....brisati pojedinačno pozivi iz Istorije
Našao sam da može sve,ali nigde po jedan???

Umi Super

Imao sam to ali svaki čas SMS poruke da poludiš , nikad više.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Da li koristi neko Chromium , ako moze ukratko da sta je bolje ili losije u odnosu na Chrome za sync znam , eve ostalo!?

Poslednja izmena:
Koja verzija Showbox-a može da koristi mx player? Ove nove neće da mi puste u mx-u...

Sent from my MX5 using Tapatalk

Vrh Dno