Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I to i njega uporedo koristim narocito sad na letovanju imam 6GB neta, ali on ne prikazuje spotove vec samo muziku(zato ga i koristim na moru) a kontam da bi covek hteo i video ne samo muziku.

I kad koristite te background YT plejere kojih nema na GP, bez straha ukucavate Google user name i password?

Nema ih na GP, jer ne odgovara google-u. NewPipe koji sam ja predlozio ne trazi email/pass, a sve i kad bi, ipak je open source i na F-Droidu, pa mozes i sam da proveris kako radi.

Nema ih na GP, jer ne odgovara google-u. NewPipe koji sam ja predlozio ne trazi email/pass, a sve i kad bi, ipak je open source i na F-Droidu, pa mozes i sam da proveris kako radi.

Da , cek koliko sam shvatio to je ustvari background manager , posto standardna ne omogucava rad u pozadini ... jel to na foru onog exposd modula Youtube background playback?!

Да ли нека од оних силних апликација за два WhatsApp налога на једном телефону ради?

Imam dosta muzike u telefonu (bas, bas dosta... :p ), e sad, nervira me sto se pojavljuju coveri u galeriji, da li postoji mogucnost da ih sakrijem, nesto na foru .nomedia fajla?

Imas galerija aplikacije sa kojima možeš veoma lako da sakrijes svaki folder koji ne želiš da vidiš. Tipa Simple Gallery ili QuickPic

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Pozdrav, molim za pomoc ! Juce mi je dete obrisalo folder kamera sa svim fotografijama. Skoro sam iskljucio cloud i hteo bih da vratim video materijal od poslednja dva meseca, inace folder je bio na kartici. Probao sam disc digger ali vraca u manjem formatu i nema video klipova, moze li pomoc, imate u pitanju je note 4

Imam dosta muzike u telefonu (bas, bas dosta... :p ), e sad, nervira me sto se pojavljuju coveri u galeriji, da li postoji mogucnost da ih sakrijem, nesto na foru .nomedia fajla?

Ti bese koristis Z3/Z5?

Stock sony galerija (album app) ima opciju hide i to je to. Postoji i mogucnost da podesis sadrzaj koji ce da se prikazuje, po folderima ali to se ponistava posle restarta (a mozda i ne, nisam odavno apdejtovao album app)

Sta je sa facebook app?Ne mogu da mrdnem sa pocetnog menija gde treba da izaberem koji cu jezik.Najnovija verzija sa playstore.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Sta je sa facebook app?Ne mogu da mrdnem sa pocetnog menija gde treba da izaberem koji cu jezik.Najnovija verzija sa playstore.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока
Ume da ukoci fon, nista novo, fb je tezak krs ako mozes bolje koristi lite verziju.. kao i messenger, druga prica je posle, to sto nema par fensi opcija brzo ces da prebolis..

Kolegi na Samsung Galaxy S8 njegova podrazumevana aplikacija za mail pobrljavila. Kada kuca adresu primaoca maila, na primer ukuca prvo slovo, ne izlaze mi mail adrese sa tim pocetnim slovom na koje je vec slao. Znaci ne radi ona autofill opcija. Zna li ko sta to moze biti?

Ti bese koristis Z3/Z5?

Stock sony galerija (album app) ima opciju hide i to je to. Postoji i mogucnost da podesis sadrzaj koji ce da se prikazuje, po folderima ali to se ponistava posle restarta (a mozda i ne, nisam odavno apdejtovao album app)

Da, ali problem je sto se posle svakog vadjenja kartice vrati na pocetno stanje i onda opet mora da se sakriva.

Pa napravis .nomedia file i to je to. Nema potrebe za dodatnim stvarima...

.nomedia sakriva i muziku od Music aplikacije.

Pozdrav, molim za pomoc ! Juce mi je dete obrisalo folder kamera sa svim fotografijama. Skoro sam iskljucio cloud i hteo bih da vratim video materijal od poslednja dva meseca, inace folder je bio na kartici. Probao sam disc digger ali vraca u manjem formatu i nema video klipova, moze li pomoc, imate u pitanju je note 4
File Scavenger.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Jel neko primetio da je u poslednjem FB apdejtu totalno promenjena pocetna strana? Ne u vizuelnom smislu nego u novostima, stalno mi vrti iste objave dok objave stranica uopste nema. Tako mi je i u desktop verziji, moram da idem na opciju novosti sa stranica da bih video njihove potove, inace ne pokazuje nista drugo sem ko je sa kime postao prijatelj ili vesti starih po nekoliko sati/dana.

Cak i kad idem u podesavanja i stavim da pokazuje najnovije maltene se nista ne izmeni.

Ne koristim fb na fonu, ali na winu instaliraj F.B. purity. Neverovatna ekstenzija za editovanje kojekakvih fb gluposti koje forsiraju.

Može neko da preporuči provereno dobar Full Screen Caller ID....za ne rootovan fon....
Imam neki bug na Android 7 pa ne izlazi slika onoga ko me zove(kad ja zovem,sve OK)...
Probao sam neke,i radi to,ali nisam zadovoljan....
Nije mi teško da probam predložene....

Umi Super

Jel postoji neki način da se skine zabrana za slikanje kada baterija padne ispod X procenta?

Na mom Note 2 sa 4.4.2 androidom se to dešava mislim ispod 15-20% pa bih to da uklonim.
Telefon je rutovan, ima xposed...

Stvarno, ne znam ko se setio da ubaci tako de6ilan 'feature'

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja bih rekao da free ne da kosta 3$.
Ima cena ali je komplet precrtana, i to traje jos 7 dana.
Ja imam PRO verziju vec pa mi ovako izbacuje, ne znam.
Screenshot_20170901-233742.png

@MisaLion Tako to je verovatno jer već imaš pro kupljenu.
Iako je čudno malo, kad imaš kupljenu neku app, onda nema cene, čak i kad je ista na popustu.

Nazad
Vrh Dno