Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Slab je izbor, nisam 100% siguran ali mislim da je ova što sam ti ostavio link jedina na tržištu.
Da izgleda da je vrlo nezahvalno i teško napraviti pravu radio aplikaciju...
Spirit FM je dugo jedina aplikacija tog tipa koja je podržavala dosta telefona koji imaju FM čip...
Ako se neko pita čemu ako ima stock, pa recimo ako se stavi CM, a ima se FM čip, pa onda treba i aplikacija...
Na žalost, preko onog tvog linka videh da je ovaj odlični developer iznenada umro pre nekog vremena, tako za ubuduće ništa od ovoga... a nekad davno sam i kupio od njega prvu verziju, trebala mi na galaxy S2... :(

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel koristi neko Poweramp eksperimentalnu verziju?

Jel koristi neko Poweramp eksperimentalnu verziju?
Ову или?
3deb700fd4833f0082f7554905028b02.jpg

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Kako da se prijavim za tu alfu/betu Powerampa?

Edit: nađoh, Ima u samoj aplikaciji.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ljudi Tapatalk beta verzije mi stizu preko Store-a uredno ali, zasto nema u Beta odeljku Tapatalk nego, jel to zavisi od developera da li ce da tu app postavi na store kao Betu ili ce da ide po starom sistemu kroz obican update..?

Zar je moguće da Firefox nema "Open image" opciju pri zadrški prsta na slici/gif-u?

Da li je moguce uraditi backup mbanking aplikacije a da ona ponovo radi posle vracanja backup-a?

Koje mbanking? Npr intezina nema sanse, dok od Telenora radi.

Sberbanka je u pitanju.
Ma problem je sto za ponovnu aktivaciju mora u ekspozituru pa popunjavanje zahteva, pa cekanje dok posalju kodove.
Hteo bih da izbegnem to ako je moguce.

Znam tako je i za Intesinu app, verovatno ih radi isti developer -> asseco. Tako da su gotovo iste app, ista zastita, isti nacin..
Zato sam i preusmerio ebanking na TB, intesa mi iskljucivo u fazonu kartica-bankomat, ni ulazak u exp ne dolazi u obzir.
Izvinjavam se za off.

Da, sad gledam, potpuno su iste aplikacije.

Powered by Lollipop

Zar je moguće da Firefox nema "Open image" opciju pri zadrški prsta na slici/gif-u?
Moguće je, ali ima opciju "Copy image location" (ili tako nešto), nakon čega može da sledi pejstovanje u adresno polje. ***, jedan tap više ;)

Koji crni jedan?
Jedan na dugme za tabove (uz neizostavni lag), drugi na dugme za novi tab, pa treći (sa zadrškom) u link bar-u, onda četvrti na "Paste" i peti na Go/enter.

Osim mučenja za tako prostu stvar, umesto 2 sekunde treba 15...

Којим плејером могу претражити све видео фајлове, конкретно на меморији таблета? MX види само фајлове на картици. Имам неке фајлове скинуте КODIијем које плејер не може да прикаже у листи доступниx, него могу само тотал командером да иx нађем.
Које још фајл менаџер може да прикаже све фајлове?

Ja trenutno imam instaliranu v 3.1 i najnoviji LP, uvek porvo probam da napravim blokadu iz AdAway i uglavnom (kao i sada) radi.
:wave:

----------

^ ništa pametno ali interesantno. :p

Ja ovakve reklame ne viđam. AdAway 3.1, MM, S2. Da nije ona zezalica sa Chrome "data saver"? Ali zato između nivoa u igrici, konkretno ROP, obavezno pusti ono od 15-ak sekundi. To ne može da se blokira ili...?

YouTube, poslednja verzija, nestala akcija "nisam zainteresovan". Ima neka zamena za to? I kako se borite sa "satanističkim" prasićima?!?

Ovde pola likova pogubilo slike, bila seča knezova?

Nije do data savera, nije ni do proxy-a u apn podešavanjima.
I na tabletu i na telefonu, i na mobile data i na wifi sa vremena na vreme (jednom u dva dana otprilike) adaway odjednom počinje propuštati reklame.
Kada se to desi udjem u njega nekad piše disabled, a nekad piše da je aktivan i da je sve u redu...
Nije mi jasno, nema logike...
Nikada nisam imao pre toga nikakav problem sa Adaway otkada ga koristim.
Na 2.8 sve ok, ostajem na njemu do daljnjeg.

Koji crni jedan?
Jedan na dugme za tabove (uz neizostavni lag), drugi na dugme za novi tab, pa treći (sa zadrškom) u link bar-u, onda četvrti na "Paste" i peti na Go/enter.
Dug tap na sliku, izabereš opciju Copy image location; dug tap na adresno polje, pa izabereš opciju Paste & go.

Nije baš savršeno, ali pošto to retko kome treba, onda je ovo zadovoljavajuće.

Isključi ovaj izvor

Prilozi

• uploadfromtaptalk1468571405228.png
    uploadfromtaptalk1468571405228.png
    119.5 KB · Pregleda: 213
Hvala Vojkane.

Mada kod mene je extenzija txt a kod tebe asp?

a2acdbf73ecfd90de5fb454d12e3fe09.jpg

A ima li neka fora da znam npr koliko je npr Chrome pojeo mb npr za danas?

Poslednja izmena od urednika:
Najbolji video editor?

Probaj Viva video pro

Ako ima nešto bolje i ja bih volio isprobati...

Sent from my MI 4W using Tapatalk

^ja ga koristim na iPadu i dobar je. nisam ni gledao da li ima Android verzija.

Nazad
Vrh Dno